Dodaj do ulubionych

Skuteczna Panda Security

IP: *.swn.vectranet.pl 19.06.08, 17:50
I co z tego. Panda to chyba najgorszy zamulacz komputera wśród antywirusów
obok Nortona. Już nawet stado grasujących wirusów nie spowalnia komputera tak
mocno jak robi to Panda. Wolę jednak pozostawać przy darmowym AVG.
Obserwuj wątek
    • Gość: internauta Skuteczna Panda Security? uwaga wirus ostrzegam!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.08, 14:41
      Zobaczcie na fotce jak wykryl wirus robak bardzo grozny z pandy ...
      img77.imageshack.us/my.php?image=virusrobakactivescanee8.jpg
    • Gość: emilo Skuteczna Panda Security IP: *.vc.shawcable.net 15.07.08, 09:45
      Panda to najskuteczniejszy kombajnik do ochrony kompa a to że spowalnia to można między bajki włożyć. Norton to się do Pandy w ogóle nie umywa! Chyba dlatego go wciskają już za darmo i liczą że jak się ktoś nie zna a się do niego przyzwyczai to wykupi licencję :)
    • Gość: erwin panda pionierem w wykrywaniu rootkitów IP: 74.210.12.* 23.07.08, 02:26
      o ile dobrze pamiętam to panda jest pionierem w wykrywaniu rootkitów, więc nie dziwne, że radzi sobie z tym najlepiej! A lamerów żegnamy!
    • Gość: sientic Bitdefender IP: *.netstrefa.pl 13.08.08, 07:50
      ja zainstalowałem na próbę ten pakiet, ale ze względu na straszne obciążenie
      musiałem odinstalować (na drugim mam pandęIS i wszystko chodzi 100% szybciej).
      • Gość: ! Bitdefender IP: *.netstrefa.pl 13.08.08, 07:57
        Z bitdefenderem mam straszne kłopoty. Niby się odinstalował, a jego procesy
        dalej widzę jako aktywne i obciążają jeszcze bardziej niż przed odinstalowaniem.
        Nie wiem co się stało i co teraz mam zrobić bo po włączeniu komputera przywiesza
        mi się komputer i nie mogę wejść na żadną stronę, komunikaty takie jakby nie
        było internetu a na pewno jest bo drugi komputer jest ok. Jak znow chcę ubić te
        procesy to system staje i tylko pomaga restart kompa. Zawiesza się też
        całkowicie przy jakimkolwiek otworzeniu większego programu typu office, corel
        itp. Czy są do niego jakieś deinstalatory lub ktoś ma jakiś sposób na
        uzdrowienie komputera bez reinstalacji systemu?
    • Gość: couleur AVG IP: *.kilu.net 19.08.08, 22:38
      AVG dopiero niedawno naprawiło problemy z aktualizacjiami w wersji 8.0. Były z tym długi czas problemy i jedynym wyjściem było ręczne ściąganie baz ze strony producenta. Tylko trzeba wziąć pod uwagę to, że nie każdy potrafi sobie z tym poradzić.

A co do Pandy to przetestuj sobie nową betę i dopiero pogadamy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka