wiolunia79 23.08.07, 09:07 napisała rano sms, że jutro będzie w Zielonej Górze i się spotkamy.Bardzo się cieszę bo nie widziałyśmy się z 8lat. Ciekawe jak bardzo się zmieniła Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ranna_rosa Re: Moja dobra koleżanka 23.08.07, 14:53 Super. Po tylu latach!! To miłego spotkania! Odpowiedz Link
wiolunia79 Re: Moja dobra koleżanka 24.08.07, 08:45 ech, była wczoraj u mnie w pracy i tylko 20minut bo była z synkiem , któremu obiecała mc donalda no i mały nie dał jej chwili spokoju ale mamy zaproszenie do niej więc może sobie spokojniej pogadamy.A koleżanka poza kolorem włosów i dzieckiem to nie zmieniła się wogóle Odpowiedz Link
ranna_rosa Re: Moja dobra koleżanka 24.08.07, 09:02 oj szkda. Może następnym razem poplotkujecie sobie. A koleżanka w innym mieście mieszka...jak daleko? Odpowiedz Link
wiolunia79 Re: Moja dobra koleżanka 24.08.07, 09:09 jakieś 60km, w sumie to nie tak strasznie daleko ale jakoś nie po drodze Odpowiedz Link
kuriozalna Re: Moja dobra koleżanka 24.08.07, 11:45 Suuper. Ja mam na początku wrzesnia spotkanie klasowe dzięki portalowi nasza-klasa.pl i niektóre osoby też zobacze dopiero po 8-10 latach. Juz nie moge się doczekać. Odpowiedz Link
nikitka78 Re: Moja dobra koleżanka 24.08.07, 14:30 Fajne są takie spotkania. Chociaż ja z nikim ze szoły średniej nie utrzymuję kontaktów, ostatnio myślałam że odnowi się kontakt z mamą mojego chrześniaka- niestety. Odpowiedz Link