koniczynka777 21.07.06, 18:12 Wybieracie sie gdzieś? Ja wybieram sie jutro na grilla do kolezanki ,ktora kiedys poznałam w necie.Bardzo sie ciesze A w niedzielejeszcze nie wiem Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maro76 Re: Weekendowe plany? 21.07.06, 23:08 męczenie bicykla po podwarszawskich wertepach i ogladanie sportu w tv Odpowiedz Link
olabrak Re: Weekendowe plany?Jarocin... 22.07.06, 10:17 A my razem z G.wyjeżdżamy do Jarocina oblewać 2 rok studiów(bez poprawek-to moja mama się zdziwiła jak usłyszała ale dumy było co nie miara za 5 z Angielskiego).Kumpel już na dworcu będzie na nas czekał a później grzecznie pogadamy i pójdziemy spać Odpowiedz Link
ludzikowa1 Re: Weekendowe plany? 22.07.06, 12:23 My jedziemy nad jeziorko ze znajomymi troche pogrillowac i pomoczyc nogi w wodzie. Dzieciaki beda mialy radoche. Odpowiedz Link
kuriozalna Re: Weekendowe plany? 22.07.06, 17:55 Dzis siedze w domu a jutro wybieramy sie do mojej kuzynki na urodziny. Mieszkaja w domku wiec pewni bez grilla w ogrodzie sie nie obedzie. Moj maz juz sie oblizuje na kielbache i piwo. Odpowiedz Link
bujanna Re: Weekendowe plany? 26.07.06, 13:41 Ja mialam troche dłuższy wekend, bo od czwartku do dziś, w Krynicy Morskiej byłam z rodzinką tłumy , tłumy i jeszcze raz tłumy,ale trochę sie człowiek oderwal od codzienności, i rybki sobie przynajmniej pojadl. Za miesiąc znowu pojedziemy na kilka dni. Odpowiedz Link
izabela_741 Re: Weekendowe plany? 27.07.06, 15:59 Moze znajomi do nas, moze my do nich... Najbardziej mi sie marzy nic-nie- robienie, bo w kolejny weekend slub kolegi ale to pewnie sie nie uda... Odpowiedz Link
ojjoanna Re: Weekendowe plany? 05.08.06, 15:47 ja dziś wybieram się do kina na "sztukę zrywania". Może ma ktoś ochotę dołączyć? Seans zaczyna się o 20.15 w kinie Silver Screen na Puławskiej (Warszawa). Zawsze to milej jest podzielić się z kimś wrażeniami po wyjściu z kina a nie wychodzić w ciszy PS Należe do pokolenia 30-latek, gdyby ta informacja okazała się komuś niezbędnaZapraszam gorąco Odpowiedz Link
cyborgus Re: Weekendowe plany? 05.08.06, 19:51 w piatek bylam w kinie i na kawce z kumpela, tylko we dwie, bez mezow i dzieci!! juz zapomnialam jak to fajnie. maz musi sie uczyc do waznych egzaminow zawodowoych (juz za miesiac), wiec wiekszych planow nie mamy, zwlaszcza ze dzis tez pracuje. Odpowiedz Link
19maj Re: Weekendowe plany? 05.08.06, 22:23 ja dziś siedziałam cały dzień z małą , a jutro jadę do rodziców na obiad i moją dietę znowu szlag trafi Odpowiedz Link