Dodaj do ulubionych

Jimi Hendrix Klub

18.05.04, 18:06
Brakuje mi takiego, chcialbym zalozyc:)
Obserwuj wątek
    • marcindj świetny pomysł popieram 19.05.04, 13:39
      na czym polegałby ten klub mówisz o otwarciu klubu muzycznego gdzie był by
      klimat normalni ludzie czy masz na myśli coś innego oświeć mnie pozdrawiam
      • eexx Re: świetny pomysł popieram 20.05.04, 15:07
        o muzyce to nie bede pisal bo sama sugeruje jaki kierunek.
        i ludzie mam nadzieje ze normalni wszyscy moi znajomi sluchajacy tego rodzaju
        muzyki sa wedlug mnie ok. i licze ze ci ktorych nie znam tez bada ok
        • Gość: pat Re: świetny pomysł popieram IP: *.kolornet.pl / *.crowley.pl 05.06.04, 14:44
          to juz nikt nie chce knajpy z muzyka najlepszych lat rocka? po ilosci wpisow
          tak to oceniam
          • Gość: marcindejot mnie też ale ja chciałbym zagrać IP: *.compower.pl 07.06.04, 09:11
            witam jestem dj-em i chciałbym zagrać w twoim klubie co ty na to czekam na
            odpowiedź
            • eexx Re: mnie też ale ja chciałbym zagrać 07.06.04, 14:37
              nie mam pojecia, jeszcze nie slyszalem dj-a ktory by gral taka muzyke
              • Gość: marcindejot Re: mnie też ale ja chciałbym zagrać IP: *.compower.pl 08.06.04, 07:45
                no to musisz usłyszeć ale musisz mi dać szanse marcindj@gazeta.pl mozemy sie
                spotkać i porozmawiac o całokształcie jak by to miało wyglądać jak ja to widze
                a czego ty oczekujesz ja przedstawie ci swoje wizje i pomysły trzeba tylko sie
                spotkać i porozmawiać pozdrawiam
                • Gość: eexx Re: mnie też ale ja chciałbym zagrać IP: *.kolornet.pl / *.crowley.pl 08.06.04, 20:24
                  cos odpisalem
                  ale trudny temat, jak lubisz brzmienie gitary, rytm np bluesa. nie wiem jak to
                  dj moze zinterpretowac
                  • Gość: Broton Re: mnie też ale ja chciałbym zagrać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.04, 22:40
                    ... myślę , iż powinno to być w Nowej Hucie - jakoś pasuje ( w centrum starej
                    Huty ) ... chętnie się przyłączę do takiego projektu ...
                    • Gość: eexx Re: mnie też ale ja chciałbym zagrać IP: *.kolornet.pl / *.crowley.pl 11.06.04, 13:31
                      obawiam sie ze kiepsko byloby z ludzmi, kto tam dojedzie? a to jednak istotne
                      aby mial kto sluchac takiej muzyki
                      • Gość: Broton Re: mnie też ale ja chciałbym zagrać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.04, 21:30
                        ... myslisz ze w NHucie nie ma ludzi - Huta rozkwita - nadszedł jej czas (kto
                        kilka lat temu powiedziałby , że na Kazimierzu...)
                        • Gość: eexx Re: mnie też ale ja chciałbym zagrać IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 20.06.04, 14:20
                          Sa ale chyba nie zainteresowani takim lokalem, sam mieszkam w hucie nie
                          wyobrazam sobie aby tu go zrobic.
                          • marcindj no niewiem nowa huta ????? 21.06.04, 10:04
                            niewiem czy ta lokalizacja jest dobra ale wydaje mi sie ze gdyby tam byl klub
                            to bez pożądnej ochrony i selekcjonera nie damy rady biorąc pod uwage
                            przewyższającą subkulture huty tzn. dresy i mnisi zakapturzeni dawało by do
                            myslenia człowiekowi w długich włosach bądż w skórze czy wogóle sie tam
                            wybierać w te rejony bo nie wie czy wróci ,no sami wiecie jaka jest huta .
                            Ale nie myslałbym o centrum bo tam jest już przesyt knajp niewiem podgórze
                            a wy co proponujecie pozdrawiam hej
                            • Gość: eexx Re: no niewiem nowa huta ????? IP: *.kolornet.pl / *.crowley.pl 22.06.04, 12:16
                              Marcin nie rezygnuj z maili, juz wszystko jest w toku i klub bedzie, a gdzie to
                              trocho pozniej
                              • Gość: marcindj Re: no niewiem nowa huta ????? IP: *.compower.pl 24.06.04, 09:00
                                sorki ale ostatnio zarobiony jestem odezwe sie pozdrawiam marcin
                                • Gość: pat73@op.pl Re: no niewiem nowa huta ????? IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 01.07.04, 12:45
                                  dopadlem bootleg machine gun:))
                              • Gość: Broton Re: no niewiem nowa huta ????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 20:24
                                ... no to jak daleko to zaszło - możemy spodziewać się zaproszń ...
                                • Gość: pat Re: no niewiem nowa huta ????? IP: *.kolornet.pl / *.crowley.pl 13.07.04, 22:41
                                  to w xwiazku z bootlegiem?
                            • Gość: Broton Re: no niewiem nowa huta ????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 21:51
                              .. czy Wam się zdaje , ze w NHucie "leją po mordach" częściej niż gdzie
                              indziej? - któryś mieszka w NHucie ? ... a która knajpa w centrum nie ma
                              ochrony ... odsyłam na www.nh.pl - księga gości - tam powołują statystyki na
                              ten temat
                              • Gość: pat Re: no niewiem nowa huta ????? IP: *.kolornet.pl / *.crowley.pl 08.07.04, 16:51
                                ja mieszkam w hucie od urodzenia i jak sie umawiam ze znajomymi to wybieramy
                                jednak stara czesc krakowa. tu nie chodzi o bezpieczenstwo a jednak o to gdzie
                                sie ludzie gromadza i jacy.
                                • Gość: Broton Re: no niewiem nowa huta ????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 19:28
                                  ... a dlaczego nie umawiacie się w NHucie - bo nie ma gdzie ... a jak miema co
                                  niema gdzie to jeszcze napatoczą się jakieś menty ... więc może zacznijmy od
                                  tego Hendrix-a ..
                                  ... może utworzymy komitet , fundację , może klub , moze spółkę : "knajpa w
                                  NHucie"...
                                  Kraków , koło Nowej Huty leży .
                                  • Gość: pat Re: no niewiem nowa huta ????? IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 08.07.04, 23:18
                                    ...i myslisz ze przyjada do huty jak maja juz do wyboru chyba kilkadziesiat
                                    lokali (roznych) na mniejszej przestrzeni. ja sie obawiam ze to zbyt ryzykowna
                                    inwestycja
                                    • Gość: Broton Re: no niewiem nowa huta ????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.04, 08:21
                                      ... a mają Hendrixa ...
                                      ... sa rózne knajpy , różne klimaty - raz idzie się tu , drugi raz jedzie się
                                      tam ...
                                      • Gość: pat Re: no niewiem nowa huta ????? IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 10.07.04, 12:07
                                        no nie maja, nie wiem czy jest w krakowei knajpa z dobra rockowa muzyka.
                                        ale nie moge sie jakos przekonac ze by wypalila w hucie
                                        • Gość: Broton Re: no niewiem nowa huta ????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.04, 22:36
                                          ... ja też nie wiem bom nie wróżka , ale coś w tym jest ...
                                          ... jest to chyba lepszy pomysł niż nazwać PlCentralny im Regana ...
                                          ... zróbmy z niego "amerykę" tą muzyką , wolnością ... no może zby
                                          patetycznie ... ale coś w tym jest...
                                          • Gość: pat Re: no niewiem nowa huta ????? IP: *.kolornet.pl / *.crowley.pl 11.07.04, 15:28
                                            Zrobmy, tutaj czynsze nie sa wiele mniejsze niz w starym krakowie, i to jest
                                            niebagatelny powod moich obaw.
    • Gość: dziad kalwaryjski Re: Jimi Hendrix Klub IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.04, 06:59
      Na Starym Podgórzu!! Czynsze niskie, okolica super, dwa kroki od Kazimierza, no
      i jak na razie kompletna pustynia klubowa.
      • Gość: pat Re: Jimi Hendrix Klub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 16:21
        podgorze...nad tym to sie mozna zastanowic, dla zainteresowanych nie bedzie za
        daleko
        • Gość: broton Re: Jimi Hendrix Klub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 22:36
          ... a dlaczego ma być blisko ... po Hendrixa ... niech gonią , niech
          szukają ... niech odkrywają NHutę ...

Kraków koło Nowej Huty leży
          • Gość: pat Re: Jimi Hendrix Klub IP: *.kolornet.pl / *.crowley.pl 26.07.04, 19:25
            broton, a wierzysz jest az tylu ktorzy umieja docenic i sie wybrac dalej...
            • Gość: broton Re: Jimi Hendrix Klub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 21:44
              ... jesli dobrze pamiętam - sam urodziłeś się i mieszkaśz w NH - masz jakieś
              kompleksy - uważasz że NH jest gorsza ... ja jadę na Rynek , na Kazimierz ...
              NH to jedna z bardziej udanych dzielnic ( nie tylko ) Krakowa ... Jednak w NH
              zyją dwa rodzje ludzi - jedni "zapluci" i drudzy - tacy , którzy myślą że
              wszyscy są "zapluci" i mamy "zaplutą" Nową Hutę ... niech zacznie się coś tu
              dziać ... ostatnio okazało się , że Przylasek (prawie NH jeszcze) jest
              najmodniejszm miejscem na letni wypoczynek ... jutro może się okazać , że
              najmodniejszy klubem w Kraku jest Hendrix-Club na Pl Centralnym ...
              • Gość: kim Re: Jimi Hendrix Klub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 22:52
                witaj broton;))
                • Gość: pat Re: Jimi Hendrix Klub IP: *.kolornet.pl / *.crowley.pl 27.07.04, 22:51
                  Bardzo mozliwe Broton, ale moze zwyczajnie boje sie zaryzykowac.
                  • Gość: Rhoads Re: Jimi Hendrix Klub IP: *.rmf.pl / *.rmf.pl 29.07.04, 15:32
                    Co do Huty - odradzam, choćby z tego powodu, że są małe szanse na tzw. spontanicznych klientów, tj. turystów, przyjezdnych itp. Tacy ludzie idą na Rynek, a nie do Huty. Często odkrywają lokale przypadkiem. Wiem to, bo sam pracowałem w dwóch (zapodając muzę): Rock and Roll i Stacja Woodstock za starych dobrych czasów, czyli przed okresem "metalowym" i zanim knajpy te zostały "spaprane". Takich gości było sporo i byli zadowoleni. Poza tym służę radą: rhoads@poczta.onet.pl
                    • Gość: Kornelka Re: Jimi Hendrix Klub ( Rhoads) IP: *.wszib.krakow.pl 29.07.04, 16:16
                      Hej Rhoads!!
                      A można wiedzieć którym dj byłeś w Stacji Woodstock bo wiem, że dużo ich było a
                      my się możemy w takim układzie znać:-)A fakt faktem te knajpy, które wymieniłeś
                      miały swoje bardzo dobre pięć minut
                      • Gość: Rhoads Re: Jimi Hendrix Klub ( Rhoads) IP: *.rmf.pl / *.rmf.pl 29.07.04, 16:21
                        Do Kornelki: tak się składa, że pierwszym :-)
                        • Gość: pat Re: Jimi Hendrix Klub ( Rhoads) IP: *.kolornet.pl / *.crowley.pl 29.07.04, 23:05
                          Czescf Rhoads, na hute to juz wiem ze sie nie zdecyduje. cos o lokalach wiem od
                          10 lat pracuje za barem w kilku miejscach. ale dzieki!!
                          • Gość: broton Re: Jimi Hendrix Klub ( Rhoads) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 21:39
                            ... pewnie masz rację PAT - ja z innej branży ... ale przyjdzie czas na NHutę
                            (niedługo) i w tedy kto pierwszy ... Pozdrawiam.
                            • Gość: pat Re: Jimi Hendrix Klub ( Rhoads) IP: *.kolornet.pl / *.crowley.pl 13.08.04, 20:52
                              Bardzo mozliwe, ale w NH jest mniej studentow turystow i ludzi ktorzy zajda
                              przy okazji do tego typu miejsca-niestety
                              • Gość: broton Re: Jimi Hendrix Klub ( Rhoads) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 20:37
                                ... i co koniec dyskusji ...
                                • Gość: pat Re: Jimi Hendrix Klub ( Rhoads) IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 26.08.04, 23:57
                                  Z mojej strony napewno nie, ale nie chce sam ze soba.
                                  jedno miejsce miejsce mi nie wypalilo szukam dalej
                                  • broton Re: Jimi Hendrix Klub ( Rhoads) 27.08.04, 19:57
                                    ... czekam na zaproszenie ...
                                    ... nawiasem - jestem z innej braży , ale taka działalność mnie pociąga - jeśli
                                    mogę pomóc ...
                                    • Gość: pat Re: Jimi Hendrix Klub ( Rhoads) IP: *.kolornet.pl / *.crowley.pl 28.08.04, 14:12
                                      Ja tez jestem z innej a to dodatkowo i dla przyjemnosci.
                                      Proponujesz pomoc :) jestem wdzieczny...jak masz jakies lokum do wynajecia na
                                      taka dzialalnosc........
                                      pozdrawiam
                                      • Gość: broton Re: Jimi Hendrix Klub ( Rhoads) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.04, 21:45
                                        ... taki piękny temat i nam zdechnie z powodu braku lokalu ... ludzie lokal
                                        poszukiwany ...
                                        • Gość: pat Re: Jimi Hendrix Klub ( Rhoads) IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 06.09.04, 19:16
                                          Nie zdechnie bo sie uparlem i bede szukal do skutku, juz mam sterte makulatury z nieruchomosciami:)
                                          • Gość: broton Re: Jimi Hendrix Klub ( Rhoads) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 20:33
                                            ... już się martwiłem ... jak leci PAT ...
                                            • Gość: Pat Re: Jimi Hendrix Klub ( Rhoads) IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 13.09.04, 20:44
                                              Narazie tak sobie, bo jak juz znalazlem miejsce to wlasciel sie rozmyslil i powiedzial ze sam cos tam zrobi, w innym mysleli chyba ze bank obrabowalem albo cos w tym stylu.
                                              • Gość: broton Re: Jimi Hendrix Klub ( Rhoads) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.04, 20:06
                                                ... to może wrócimy do N Huty - patrz ile się dzieje - walcownia i
                                                SacrumProfanum, Pl Centralny - Regana, koncert RazDwaTrzy, Łaźnia, NowaHuta-
                                                CzemuNie ... tylko nam kwitów brakuje ... - dzieci kwiatów ... i tej muzyki ...
                                                i rzeczywiście w N Hucie nie ma gdzie usiąść , napić się piwa ...

Może mały sądaż - kto przyjdzie, przyjedzie do knajpy HendrixClub np na
                                                PlCentralnym ...???
                                                • eexx Re: Jimi Hendrix Klub ( Rhoads) 27.09.04, 20:51
                                                  a jak przyjda ci np z kalinowego:(
                                                  • Gość: broton Re: Jimi Hendrix Klub ( Rhoads) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 20:58
                                                    ... to co ...??

...zdajesie w zeszłym roku na Grdzkiej rozpirzyli i spalili picerie jakiemuś
                                                    (chyba) kolorowemu ...

... ryzyko zawodowe - w całym Kraku ...
                                                  • eexx Re: Jimi Hendrix Klub ( Rhoads) 27.09.04, 21:00
                                                    mam wrazenie ze w NH to byloby jak statek na morzu w czasie sztormu- sam jak palec
                                                  • Gość: broton Re: Jimi Hendrix Klub ( Rhoads) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 21:16
                                                    ... a Ty bywasz w N Hucie ...
                                                  • eexx Re: Jimi Hendrix Klub ( Rhoads) 27.09.04, 21:18
                                                    ja mieszkam w hucie
                                                  • Gość: broton Re: Jimi Hendrix Klub ( Rhoads) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 22:07
                                                    ... mieszkać to nie bywać ...
                                                  • eexx Re: Jimi Hendrix Klub ( Rhoads) 27.09.04, 23:41
                                                    to prawda, ale dlatego ze wszytscy znajomi ,ci z huty tez spotykaja sie poza huta
                                                  • Gość: broton Re: Jimi Hendrix Klub ( Rhoads) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.04, 17:52
                                                    ... to może umów sie w NHucie ...

... kolejny sądaż - gdzie w NHucie można umówić się ze znajomymi ...
                                                  • eexx Re: Jimi Hendrix Klub ( Rhoads) 03.10.04, 18:13
                                                    na piwo to tylko w domu, chyba ze nie znam jakiegos miejsca
                                                  • eexx Re: Jimi Hendrix Klub ( Rhoads) 17.10.04, 11:35
                                                    Widze ze malo osob zainteresowanych
                                                  • Gość: broton Re: Jimi Hendrix Klub ( Rhoads) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.04, 12:13
                                                    ... co jest przychyną - może się okazać , ze 90% ludzie nie wie kto to był
                                                    Hendrix i wtedy cała reszta dyskusji dla nich jest mało ciekawa ...
                                                  • eexx Re: Jimi Hendrix Klub ( Rhoads) 17.10.04, 21:35
                                                    nie martw mnie, ja wierze w ludzi; nie sa chyba az takimi ignorantami
                                                  • Gość: broton Re: Jimi Hendrix Klub ( Rhoads) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 18:57
                                                    ... no to kolejny sadaż ...

kto wie , kto to był J Hendrix .?..
                                                  • Gość: broton Re: Jimi Hendrix Klub ( Rhoads) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 18:58
                                                    .... może jeszcze co grał i czy Ci się to podoba .?..
                                                  • eexx Re: Jimi Hendrix Klub ( Rhoads) 18.10.04, 19:03
                                                    ok, sprawdze w internecie tylko:))))
                                                    jak ktos cokolwiek interesuje sie muzyka rozrywkowa to nie moze nie wiedziec
                                                  • Gość: kinia Re: Jimi Hendrix Klub ( Rhoads) IP: 5.2.* / *.chello.pl 19.10.04, 11:51
                                                    tu was mam łobuziaki!!
                                                  • eexx Re: Jimi Hendrix Klub ( Rhoads) 21.10.04, 23:58
                                                    mnie tak Kiniu:)
                                                    ja zagladam tu codziennie ( no moze prawie codziennie)
                                                  • Gość: broton Re: Jimi Hendrix Klub ( Rhoads) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.04, 20:38
                                                    ... i jakie wyniki sondazu .?.
                                                  • eexx Re: Jimi Hendrix Klub ( Rhoads) 24.10.04, 17:24
                                                    przy takiej frekwencji?:)
                                                  • Gość: broton Re: Jimi Hendrix Klub ( Rhoads) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.04, 23:26
                                                    ... frekwencja , czy wiedza o Hendrixie ...
                                                  • eexx Re: Jimi Hendrix Klub ( Rhoads) 25.10.04, 17:23
                                                    chyba jedno sie wiaze z drugim
                                                  • broton Re: Jimi Hendrix Klub ( Rhoads) 26.10.04, 19:19
                                                    eexx napisał:

> chyba jedno sie wiaze z drugim

... i to jest arbument na to , by w końcu powstał taki klub - niech wszyscy
                                                    usłyszą Hendrixa i jeszcze kilku innych ...
                                                  • eexx Re: Jimi Hendrix Klub ( Rhoads) 27.10.04, 22:30
                                                    Jeden z kilku argumentow, mi takiego brakuje w krakowie, lokalu bez pop-papki;
                                                    i wreszcie go zrobie
                                                  • Gość: kinia Re: Jimi Hendrix Klub ( Rhoads) IP: 5.2.* / *.chello.pl 28.10.04, 07:39
                                                    no to będą tam w końcu przystojni barmani, czy nie????????
                                                  • columbia Re: Jimi Hendrix Klub ( Rhoads) 31.10.04, 17:38
                                                    no tak...na nudzie się nie pokazuje..a tu sobie z Brotonkiem gada...
                                                    ; )))
                                                  • eexx Re: Jimi Hendrix Klub ( Rhoads) 31.10.04, 18:30
                                                    jestem jestem, ale Jimim tez nie zapominam
                                                  • Gość: broton Re: Jimi Hendrix Klub ( Rhoads) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 18:31
                                                    ... o poważnych rzeczach a nie o chłopczykach w fartuszkach ...
                                                  • columbia Re: Jimi Hendrix Klub ( Rhoads) 31.10.04, 18:35
                                                    ...a chcesz? poprasować w fartuszku? w moim salonie - moje ciuszki? ; )))))
                                                  • Gość: kinia Re: Jimi Hendrix Klub ( Rhoads) IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 19:24
                                                    pożyczę ci moje różowe żelazko i różową deskę do prasowania!
                                                  • eexx Re: Jimi Hendrix Klub ( Rhoads) 31.10.04, 19:54
                                                    chcecie zaanaktewac ten watek!!!!!!!?
                                                  • Gość: kinia Re: Jimi Hendrix Klub ( Rhoads) IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 20:10
                                                    jesteśmy pazerne i nienasycone!!
                                                  • eexx Re: Jimi Hendrix Klub ( Rhoads) 31.10.04, 20:13
                                                    wracac na nude! tu powazne rozmowy
                                                  • Gość: kinia Re: Jimi Hendrix Klub ( Rhoads) IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 20:30
                                                    a co? ja nie jestem poważna?? nie narażaj się, bo nie dostaniesz obiadu!

czuję się zbesztana
                                                    wracam
                                                  • columbia Re: Jimi Hendrix Klub ( Rhoads) 31.10.04, 20:32
                                                    Eexx broni swojego samczego terytorium...
                                                    ; ))))
                                                  • eexx Re: Jimi Hendrix Klub ( Rhoads) 31.10.04, 21:07
                                                    choc kawalek swiata dla mnie:)
                                                  • broton Re: Jimi Hendrix Klub ( Rhoads) 31.10.04, 21:19
                                                    ... choćby kawałek ... dla siebie ...
                                                  • eexx Re: Jimi Hendrix Klub ( Rhoads) 31.10.04, 21:52
                                                    tak ladniej brzmi?
                                                  • Gość: broton Re: Jimi Hendrix Klub ( Rhoads) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 18:53
                                                    ... Eexx , tak sie zastanawiałem ( wiem ,że wracam z uporem maniaka - ale jest
                                                    to poza tym tematem ciekawe ) - mówisz , że w NHucie nie ma studentów ,
                                                    turystów - ustaliliśmy , że turyści może w jakiejś przyszłości - NH ożywia się
                                                    kulturalnie , ale myślę o studentach i starszej młodzieży ( uczącej sie i
                                                    pracującej , a potencjalnie klienteli knajpie ) w kilku wontkach o NH wielu
                                                    wypowiadało się , iż oni z NH jeżdzą do Krakowa na imprezy do knajpy .... w
                                                    innych znów wontkach studenci wynajmują mieszkania w NH bo taniej ...

... czy nie jest tak , że jednak jest klientela w NH tylko z braku czegoś w
                                                    NH , z tradycji i przyzwyczajenia jedzie do Krakowa ...
                                                  • eexx Re: Jimi Hendrix Klub ( Rhoads) 12.11.04, 10:43
                                                    troche jest oczywiscie ale jednak nieproporcjonalnie mniej niz w srodmiesciu. i ilosc atrakcji, knajp tez jest argumentem ktory odciaga od Huty

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka