Gość: Izabela IP: *.czchow.sdi.tpnet.pl 20.07.04, 21:58 Czy ktoś cos wie na temat nowootwartego clubu na św. Gertrudy Ilusion? Podobno gorąca tam atmosferka no i wystrój dośc ostry. Z góry dzieki za info. Bużki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: znawca Re: ilusion IP: 5.2.* / *.chello.pl 21.07.04, 14:56 kiedys bylo tam spoko bo moznabylo wniesc wlasna wodke i pic przy stoliku. glowna czesc lokalu jest na poddaszu wiec troche malo miejsca na tance ale ostatnio cos sie zepsulo bo chca z tego zrobic drugi cien (wejscie w czarnych bucikach only i pedalskich ubrankach) wiec ogolnie rzecz biorac to nie polecam ci. a bardziej gorace niz ilusion sa moje jądra. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: illusion_git Re: ilusion IP: *.compower.pl 29.07.04, 01:56 Ja uwazam ze jest super, nie trzeba wcale pedalskich bucikow. W illlusion graja glownie muzyke latynoska, w soboty leci goraca salsa. Mozna z podziwem ogladac jak tancza ja zawodowcy oraz samemu zatanczyc. W piatki leci hausik, chociaz tez nasycony latynoskimi rytmami. Muza jest swietna i atmosfera takze. Imprezy odbywaja sie albo na poddaszu, (ktore jest niezle wyszykowane) ale jak jest goraco to na polku pod parasolami. goraco polecam, mozna sie na prawde dobrze wytanczyc, same pozytywne wrazenia, odskocznia od tych knajp nasiaknietych nudna i ciagle ta sama muzyka pozdrawiam illusion guest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobo Re: ilusion IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 29.07.04, 14:44 NIc specjalnego... Odpowiedz Link Zgłoś