unidox 02.03.05, 22:38 jakie macie zdanie? uwazam, ze cena jest dosc przywoita, a mieszkanie oddaja nie calkiem "gole" czy jest to jakas alternatywna dla"europejskiego"? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
unidox Re: a które to konkretnie bloczki? 02.03.05, 23:49 przegladnalem juz tyle ofert, ze wszystko mi sie chrzani... musze isc do auta, gdzie mam caly zestaw materialow.. ale jest tak zimno.. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio Re: a które to konkretnie bloczki? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.05, 10:36 Jak Panu zimno to może nie ma sensu ludziom zabierać czasu zadawaniem mało konkretnych pytań? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bilbao Re: a które to konkretnie bloczki? IP: *.autocom.pl 03.03.05, 10:52 a bo pan zarabia marne 4000zł brutto, a tu trzeba by za darmo wyjść i d**ę ruszyć, łatwiej innych wykorzystać, niech robią za niego inni unidox - już Cię nie lubię... Odpowiedz Link Zgłoś
unidox Re: a które to konkretnie bloczki? 03.03.05, 14:30 na swoje 4 brutto ciezko pracuje... a Ty zazdrosniku sam rusz tylek i zarób wiecej zamiast innym zazdroscic... wstyd kolego! a tak na marginesie bylem przekonany, ze kazdy wyksztalcony czlowiek, co nie narzeka jak stara baba, tylko cos robi sensownego zarabia co najmniej te marne 2-3 tys "na rękę" Odpowiedz Link Zgłoś
unidox Re: a które to konkretnie bloczki? 03.03.05, 14:32 bylem przekonany, ze sa jedne nowe bloki na obozowej.. moze sie myle.. i nikomu nie zabieram czasu, poniewaz nikogo nie zmuszam do czytania moich postow, a co wiecej do prowokacyjnego odpowiadania na nie... robicie to koledzy po prostu dlatego, ze Wam sie nudzi.. i nie macie nic ciekawszego do roboty pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bilbao Re: a które to konkretnie bloczki? IP: *.autocom.pl 03.03.05, 14:43 nudzi nam sie niemiłosiernie, zarabiamy faktycznie mało poniżej marnych 4000zł bo jesteśmy lenie a skoro się lenimy to możemy jasnie panu pomóc gdy pyta. Czy uważasz że kasjerka pracująca ponad 8 godzin za minimalną krajową jest nierobem? Przypomniała mi sie pewna prawnik "jest kryzys jak tu wyżyć za 6tys, chyba zrezygnuję z masła i będę margarynę kupować". Więcej pokory. Tobie sięudało, miałeś fuksa, w jakim zawodzie pracujesz? Czy uważasz że nauczyciel pracujący za 1000zł netto to nierób, leń? Odpowiedz Link Zgłoś
unidox Re: a które to konkretnie bloczki? 03.03.05, 15:27 nauczyciel za 1000 zl netto? chyba stazysta... przeliczmy jeszcze ilosc godzin przepracowanych w tygodniu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
unidox Re: a które to konkretnie bloczki? 03.03.05, 15:30 i jeszcze jedno... ruczaj.x jakos odpowiada na moje pytania i nie narzeka... nie czuje sie wykorzystywany... wiec moze to nie tylko kwestia zarobkow? ale i kultury? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ruczaj.x Re: a które to konkretnie bloczki? 03.03.05, 16:07 hmm... obawiam się, że prowadząc dyskusje w ten sposób nie zaskarbisz sobie miłości naszych współobywateli :) a odpowiadam, bo lubię pozdra Odpowiedz Link Zgłoś
unidox Re: a które to konkretnie bloczki? 04.03.05, 12:21 nie oczekuję, że ktokolwiek mnie tutaj pokocha.. już mnie ma kto kochać ;) ale oczekuje minimum kultury, konkretnych argumentów a nie inwektyw... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ruczaj.x Re: a które to konkretnie bloczki? 04.03.05, 12:54 „To jest ten kraj popatrz, popatrz, popatrz sam Dobrze go znam, kochanie dobrze go znam Nietolerancji i znieczulenia raj To jest ten kraj, to jest ten kraj”. i z innej: „Popatrz na wspaniałe autostrady Na drogi, na których nie znajdziesz wybojów Rosną nowe bloki i nie ma wypadków W czystych szpitalach ludzie umierają rzadko Mamy extra rząd i super prezydenta Ci wszyscy ludzie to wpaniali fachowcy Ufam im i wiem, że wybrałem swoją przyszłość Za rękę poprowadzą mnie do Europy Jest super Jest super Więc o co Ci chodzi Mamy tolerancję wobec innych upodobań Kościół zaciekle broni najbiedniejszych Bogaci są fajni i w miarę uczciwi Policja surowo karze złych przestępców” niestety chyba się tutaj nie nadaje ~:) ale co zrobić trzeba żyć najlepiej jak się potrafi... tiaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
unidox nowe bloki na obozowej - konkretnie 03.03.05, 14:39 a dokladnie pytalem o bloki budowane przez PROINS (Obozowa II Etap) Odpowiedz Link Zgłoś
ruczaj.x Re: nowe bloki na obozowej - konkretnie 03.03.05, 15:13 okolica bardzo ładna, sam deweloper jeden z lepszych w Krakowie, szczególnie pod względem jakości wykonania budynków... No i masz gwarancje, że za oknem nie wybudują Ci wieżowca (studium zagospodarowania przewiduje ten teren pod budownictwo mieszkaniowe niskiej intenstywności). Niestety z komunikacja miejska na Kobierzyńskiej już troszkę gorzej (MPK nie oferuje bezpośredniego połączenia do centrum), sprawę ratują busy ze Skawiny, ale jeśli tylko posiadasz samochód nie powinno być problemu. pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
unidox Re: nowe bloki na obozowej - konkretnie 03.03.05, 15:21 dzieki za info! tak, mam samochod, ale boje sie przyznawac do takiego luskusu, bo znow mnie zbluzga kolega bilbao.. coz, wojujacy socjalisci widocznie tak maja.. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ruczaj.x a co do tego... 03.03.05, 15:21 że mieszkania nie są całkiem gołe, to tylko teoria... w praktyce i tak wszystko musisz sam sobie dobrać (i oczywiście dopłacić), no chyba, że odpowiada Ci standard 'basic'. ogólnie dobra inwestycja Odpowiedz Link Zgłoś
unidox Re: a co do tego... 03.03.05, 15:23 dzieki, zaczynam sie rozgladac za wlasnym lokum, za kredytem .. i troche mnie to wszystko przeraza pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ruczaj.x znam temat :) 03.03.05, 16:02 a zostało im w ogóle coś ciekawego? chyba niewiele www.dominium.pl/inwestycje/?id=2&inw=360 Sobola wydaje się sensowna... też na Obozowej www.dominium.pl/inwestycje/?id=2&inw=400 masz też Bonarke www.bonarka.krakow.pl/nieruchomosci.html i po sąsiedzku Pod Olchami www.dominium.pl/inwestycje/?inw=364&id=1 więc wbrew pozorom całkiem sporo się tam buduje :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
unidox Re: znam temat :) 04.03.05, 01:10 dzieki! a jednak mozna sobie pomagac i nie uwazac kogos za jasniepana jak kiedys bedziemy sasiadami, to mozesz wpadac poozyczac cukier ;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś