Gość: marta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.05, 14:32 j.w. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marta Re: MARDIMEX- opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.05, 17:05 nikt nic nie wie o tym deweloperze? a może jednak?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ulka Re: MARDIMEX- opinie IP: *.compower.pl 01.04.05, 08:24 W obecnej chwili współpraca z firmą Mardimex Bis (budowa przy ul. chełmońskiego koło Ikei) idzie nieźle, są bardzo mili, doradzają, chcą zrobić wszystko aby klient czuł się zadowolony, ale ciężko powiedzieć coś więcej.... Budowa na etapie - stan surowy otwarty, więźba dachowa prawie gotowa, kominy w produkcji... Wiadomość pozytywna: za każdym razem jak przejeżdżamy obok (w odstępach tygodniowych) to widać coś nowego, coś innego. Robota idzie do przodu. Mardimex Bis wyodrębnił się jako spółka celowa z firmy Mardimex (budowa w Wieliczce) na czas budowy przy Chełmońskiego, tzn. ci nie ponoszą odpowiedzialności za tamtych, a tamci za tych - co wg mnie jest w sumie dobre jak widzę co się dzieje w innych firmach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: MARDIMEX- opinie IP: *.agh.edu.pl 01.04.05, 15:03 Zgadzam się z powyższą opinią. Kontrolujemy budowę systematycznie i widzimy jak postępuje budowa. Póki co wszystko w terminie. Ludzie z firmy bardzo mili, podchodzą indywidualnie do klienta-przekonałam sie o tym na własnej skórze. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: MARDIMEX- opinie IP: 213.25.22.* 01.04.05, 18:44 to trochę mnie zachęciłyście (zamierzam kupić od nich mieszkanie właśnie na Chełmońskiego- w drugiej części inwestycji :-))Mam nadzieję, że nie zawiodę się!Dzięki za odpowiedzi, a może jeszcze ktoś sie wypowie na temat współpracy z tym deweloperem? Pozdrawiam weekendowo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: MARDIMEX- opinie IP: *.usr.onet.pl 06.05.05, 12:20 A swoja droga gdzie szykuja sie druga czesc inwestycji? naprzeciwko, blizej jasnogorskiej? i co to bedzie? bloczki czy szeregowce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieszkanka Re: MARDIMEX- opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 23:10 Mieszkam na osiedlu Mardimex w Wieliczce od 4 lat. Pan Mardimex jest bardzo mily, uczciwy i z pewnoscia nie jest naciagaczem. Jedyny, niewielki, mankament to to, ze nie zabardzo umie budowac domy. Ale w zwiazku z tym, ze jest mily, uczciwy i nie jest naciagaczem, poprawia wszystko co sie mu wskaze, chocby dziesiec razy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: MARDIMEX- opinie IP: *.usr.onet.pl 06.05.05, 12:12 do Ulka i Pola - czy moge dostac Wasze adresy mailowe? Kupilem mieszkanie na Chelmonskiego i mam pare pytan sasiedzkich. Z gory wielkie dzieki. Nie musicie odpowiadac na forum, wystarczy,ze przeslecie mi maila. Moj adres to: wtomaszewski@go2.pl. jeszcze raz dzieki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
marzenajam1 opinie 04.06.06, 20:42 więc jesteśmy sąsiadami. :) Kupiliśmy mieszkanie na Chełmońskiego. Nie mogę się doczekać jak ruszy budowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aligator Re: MARDIMEX- opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 22:19 co masz na mysli mowiac ze nie za bardzo umie budowac domy? Odpowiedz Link Zgłoś