Dodaj do ulubionych

technika z informatyką na AP

24.06.04, 15:35
Właśnie się tam dostałam i ... zastanawiam się jak tam jest :) Wiem,w czas i
w porę,ale byłabym wdzięczna za jakieś info.Tzn chodzi mi oczywiście o
przedmioty,czy jest ciężko,dużó majcy itp.No i jak wam się studiuje.

----

ata ata anaja :)
Obserwuj wątek
    • ameteora Re: technika z informatyką na AP 24.06.04, 22:48

• Gość: qw Re: technika z informatyką na AP IP: *.wp3.ptc.pl 28.06.04, 15:03
      No a ja sie nie dostalem, ale skladam odwolanie:P Na stronie wydzialu jest plan
      studiow. Na 1-szym roku jest np. chemia, matma i fizyka:)
      • ameteora Re: technika z informatyką na AP 28.06.04, 16:44
        Dzięki :) Na pewno się dostaniesz,bo jeszcze się trochę ludu wykruszy.Trzymam
        kciuki :D
    • Gość: reba Re: technika z informatyką na AP IP: *.eu.org 28.06.04, 17:20
      Niepotrzebny kierunek, produkcja bezrobotnych. Liczba uczniów maleje, a
      nauczycieli coraz więcej. W szkołach wolą zatrudniać np. matematyka, fizyka z
      uprawnieniami informatyka. Techniki w szkołach prawie nie ma. Powodzenia, może
      studia okażą się ciekawe.
      • Gość: jass Re: technika z informatyką na AP IP: *.autocom.pl 30.06.04, 22:13
        > Niepotrzebny kierunek, produkcja bezrobotnych. Liczba uczniów maleje, a
        > nauczycieli coraz więcej. W szkołach wolą zatrudniać np. matematyka, fizyka z
        > uprawnieniami informatyka. Techniki w szkołach prawie nie ma.
        nie zgadzam sie. ilość techniki w szkolach ostatnio zwiekszyli. pracy troche (w
        porownaniu z innymi przedmiotami) jest (patrz ogloszenia w magistracie). ucze
        informatyki i gdybym mial uprawnienia jeszcze do techniki byl by to plus bo
        dostal bym wiecej godzin.
        mimo to uwazam ze jest to kierunek nieciekawy, z nieciekawymi ludzmi. weść
        niesie ze idą tam ci, którym sie nie chce uczyć lub nie radzą sobie gdzie
        indziej.
        • Gość: rrr Re: technika z informatyką na AP IP: *.eu.org 01.07.04, 10:21
          Odnoszę się do ostatniego zdania mojego poprzednika.
          TO PRAWDA, ludzie na tym kierunku to "najsłabsi" z informatyków produkowanych
          przez krakowskie uczelnie. A własciwie to nie informatycy, tylko nauczyciele
          przedmiotu, który tak się nazywa w szkołach, a jest naprawdę obsługą komputera.
          Większość z nich nie ma zamiaru pracować w szkole, po prostu się do tego nie
          nadaje. Prowadzę praktyki w szkole, więc cos o tym wiem.
    • Gość: agata Re: technika z informatyką na AP IP: *.autocom.pl 07.07.04, 00:16
      Jak tam jest??? Czy rzeczywiście nie opłaca się tego kierunku studiować???
      Nawet jeżeli ktoś się nie będzie obijał i przykładał do nauki??? Bardzo niski
      poziom???
    • Gość: ja Re: technika z informatyką na AP IP: *.autocom.pl 11.07.04, 11:08
      może jeszcze jeakieś opinie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka