Dodaj do ulubionych

A co dzieje sie w XII LO

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.05, 19:39
skonczylam je, gdy dyretorem byl jeszcze Stepien. A w ostatnim roku przejela
stery M. Pydzinska. Pamietam, ze duzo sie tam dzialo. Zwlaszcza na lekcjach
historii i pana W.P -wszystko oprocz historii, no i na lekcjach polskiego hehe
Obserwuj wątek
    • Gość: eksiu Re: A co dzieje sie w XII LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 20:16
      na psy zeszło, próżno wysoko w rankingach szukać, niejaki nowak dyrektorzy, ale
      idzie mu to nieskoro
      a biedna pydzia już z danką wącholową u bozi
      • Gość: pl Re: A co dzieje sie w XII LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.05, 22:51
        Z lektury stron internetowych wydawalo mi sie, ze pan dyro dziala aktywnie. Za
        moich czasow, to byly tylko konkursy recytatorskie i przeglad teatralny. Ale to
        moze tylko takie zludzenie, ze tak jest teraz u Was ciekawie? To mnie
        rozczarowales. HM..A moze ktos mysli inaczej?
        • Gość: eksiu Re: A co dzieje sie w XII LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 23:01
          oprócz konkursu i eliminacji teatralnych były przecież i tuzinalia, i dzień
          sportu, koła zainteresowań, sks, basen, wycieczki w piryn, obozy żeglarskie i
          co tam jeszcze
          a że siwy nie pozwalał na wymianę ze szkołamize zgniłego zachodu, to i
          kontaktów takich nie było

trudno też było wymagać czegoś więcej w dobie braku kompów, netu, sprzętu
          cyfrowego (a i tak powstawały świetne filmy na 8mm) etc. etc.
          • Gość: pl Re: A co dzieje sie w XII LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.05, 23:12
            Masz rację ze byl sks i dzien sportu - tez pamietam, o reszcie nic nie wiem...
            Wymiany byly . Sama bylam dwa razy W Hamburgu i Trewirze.
            • Gość: eksiu Re: A co dzieje sie w XII LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 23:19
              boś ty dzieciak, znaczy nie tak dawno kończyłaś, ja zaś dinozaur, mnie siemion
              osobiście zabronił kontaktów ze szkoła z erefenu, która pragnęła wymiany

piryn to słynne wycieczki z jasiem chmielkiem w bułgarskie góry
              • Gość: pl Re: A co dzieje sie w XII LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.05, 23:28
                Skonczylam 17 lat temu. To skad niby tyle wiesz o tym, jak jest tam teraz? Ja
                chce pogadac z obecnymi uczniami, wspominki to ja mam ciagle, chocby dlatego,
                ze dwie kolezanki z mojej klasy do dzis mieszkaja w moim bloku.
                • Gość: eksiu Re: A co dzieje sie w XII LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.05, 11:37
                  a skąd wiem, to już jest moja słodka tajemnica, ale wiem nawet więcej niz
                  obecni uczniowie
                  a teraz wejdź sobie na ich stronę i tam zapytaj, bo tu szczawików z dwunastki
                  jak na lekarstwo
                  www.dwunastka.kra.pl
                  z bogiem
                  • Gość: pl Re: A co dzieje sie w XII LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.05, 13:22
                    He, he dobre sobie. Zwlaszcza ze dyro cenzuruje strone (o tym mowili mi
                    spotkani nauczyciele), wszak jest jej jedynym administratorem.
                    • Gość: eksiu Re: A co dzieje sie w XII LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.05, 13:50
                      no to wybierz sie pod XII, popytaj uczniów, albo wyślij tam własne dziecko na
                      nauki (ja nie wysłałem, to juz nie jest moja szkoła, a i poziom nie ten)
                      • Gość: pl Re: A co dzieje sie w XII LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.05, 14:33
                        Wlasnie chcialam zbadac, czy warto.
                        • Gość: eksiu Re: A co dzieje sie w XII LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.05, 15:07
                          apage! nie warto
                          jest tyle innych szkół, niekoniecznie w hucie, teraz już ważne jest JAK się
                          kończy liceum i JAKIE, za naszych czasów było to właściwie obojętne (no, byle
                          nie XVI ;))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka