Dodaj do ulubionych

dostałam się na agh!!!!!!!!:)

IP: *.mt.pl / *.mt.pl 12.07.05, 15:58
na geodezje
Obserwuj wątek
    • sopelsiasty Re: dostałam się na agh!!!!!!!!:) 12.07.05, 16:08
      A ja na socjologię!!
      • Gość: apl Re: dostałam się na agh!!!!!!!!:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 16:15
        a ile miales punktow?? gratulacje, tak przy okazji ;)
        • sopelsiasty Re: dostałam się na agh!!!!!!!!:) 12.07.05, 16:35
          71 z egzaminu czyli 710/1000 po przeliczeniu.
        • Gość: ania Re: dostałam się na agh!!!!!!!!:) IP: *.mt.pl / *.mt.pl 12.07.05, 16:42
          665
          dziękuje
    • Gość: kluska Re: dostałam się na agh!!!!!!!!:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 16:13
      GRATULACJE dla ani i sopelsiatego :)))))teraz wakacje..nacieszcie sie nimi ;)
    • Gość: Jasiu_smietana Re: dostałam się na agh!!!!!!!!:) IP: *.autocom.pl 12.07.05, 17:01
      A nie pomyslalyscie ze sa osby ktore sie nie dostaly,a przez takie watki moze byc im przykro.Troche pokory by sie przydalo
      • Gość: madzia.dostana:D Re: dostałam się na agh!!!!!!!!:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 17:18
        To niech takie osoby, które się nie dostały, utworzą sobie własny wątek: Nie
        dostałam się na AGH, a nie uzalają się nad sobą na forum dla ludzi chwilowo
        absolutnie zadowolonych. Racja, żal mi osób, którym się nie powiodło, ale niech
        nie trują tym, którym sie udało. Trzeba znaleźć złoty środek!
        • Gość: jasiu_smietana Re: dostałam się na agh!!!!!!!!:) IP: *.autocom.pl 12.07.05, 18:15
          ehh szkoda slow na ciebie dziecko.Zal mi ciebie,predzej czy pozniej brak pokory cie zgubi
          • Gość: Tess Re: dostałam się na agh!!!!!!!!:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 20:15
            bardzo ambitne masz te posty. pokora? o czym Ty czlowieku wypisujesz?
            dziewczyna dostala sie na studia to co? ma w kaciku usiasc i plakac bo inni sie
            nie dostali? ciezko na to pracowala i zasluzyla sobie widac na to swoja praca.
            dlaczego ma sie tym nie podzielic z innymi? ja sie ciesze ich szczesciem,
            chociaz zal mi tych , ktorzy sie nie dostali. ale moze bez przesady. troche
            szacunku dla inteligentnej polskiej mlodziezy. Twoje podejscie jest niestety
            typowo polskie..zawisc i nic wiecej.
            • w.i.i.t.ch Re: dostałam się na agh!!!!!!!!:) 12.07.05, 21:01
              a równiez nie jestes lepszy bo z jednej strony mowisz czy jak wolisz piszesz
              'chociaz zal mi tych , ktorzy sie nie dostali' a wczesniej 'ciezko na to
              pracowala i zasluzyla sobie widac na to swoja praca'
              smieszy mnie taka wypowiedz bo po pierwsze nie mamy jeszcze mlodziezy
              inteligetnej studiuje (3 rok) i wiesz co Ci powiem polowa studentow to ludzie
              beznadziejni ktorzy soba nic nie reprezentuja!! a na marginesie czlowiek
              inteligetny to nie taki ktory ma 2 lub 3 mag. lub jakiego doktorka ale taki
              ktory ma dobrze w glowie poukladane i wazne co wynosl z domu.
        • Gość: frustrator Re: dostałam się na agh!!!!!!!!:) IP: *.chello.pl 16.07.05, 19:09
          to sie ciesz i klaskaj uszami
    • Gość: asiulka Re: dostałam się na agh!!!!!!!!:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 20:39
      A ja już od dawna wiem że się dostałam!! na początku czerwca zdawałam maturę
      połączona z egzamnem na AGH! wszystko poszło ok, więc od miesiąca mam luz a
      dzisiaj czekałam tylko na potwierdzenie!! Pozdrawiam
    • Gość: Jasiu_Smietana Re: dostałam się na agh!!!!!!!!:) IP: *.autocom.pl 12.07.05, 21:21
      No widac polacy umieja tylko zbluzgac innego czlowieka,to jest chyba jedyna rzecz ktora potrafia robic.Ja w przeciwienstwie do was tego nie zrobilem :) Nie mam nic przeciwko temu ze koleznka sie dostala,gratuluje ciezkiej pracy i ciesz e z tego faktu.Chodzilo mi tylko o przyjecie tego faktu w pokorze,a nie odrazu traktowania tego faktu do przechwalek na forum,gdzie nikt nikogo nie zna
      • Gość: ania Re: dostałam się na agh!!!!!!!!:) IP: *.mt.pl / *.mt.pl 13.07.05, 10:18
        jasiu ja się poprostu ciesze
        i nigdy bym nie pomyślała że tyle osób będzie chciało mi coś napisać na forum
        a co więcej kłócić się z mojego powodu
        • grzegorz.luty Re: dostałam się na agh!!!!!!!!:) 15.07.05, 12:58
          No tt może się nie kłućcie!? :P Ja się niestety nie dostałem na AGH (na
          Automatykę i Robotykę na EAIiE), a jeszcze się z tego powodu nie popłakałem.
          Nie dostałem się chociaż miałem znacznie więcej punktów z egzaminu niż osoby,
          które wypowiadały się wcześniej...

Rozumiem Anię, że się cieszy i niech tak będzie, a to co tutaj niektórzy
          napisali na pewno jej nie zaszkodzi ;).

Aniu!!! Ciesz się z tego bo to bardzo fajna sprawa - dostać się na studia :D.
          Teraz wystarczy tylko utrzymać się i będzie git ;)))))
          • Gość: ania Re: dostałam się na agh!!!!!!!!:) IP: *.mt.pl / *.mt.pl 15.07.05, 14:50
            dzięki Grzesiu
            • Gość: gabi121 Re: dostałam się na agh!!!!!!!!:) IP: *.pikonet.pl / 82.160.33.* 15.07.05, 23:42
              tez sie dostalam na agh na socjologie:)
              • Gość: ania Re: dostałam się na agh!!!!!!!!:) IP: *.mt.pl / *.mt.pl 16.07.05, 10:26
                gratuluje
                • gabi121 Re: dostałam się na agh!!!!!!!!:) 16.07.05, 14:31
                  dzieki, jeszcze czekam na wyniki z uj...ale strasznie mi sie to agh podoba:P
                  • Gość: ania Re: dostałam się na agh!!!!!!!!:) IP: *.mt.pl / *.mt.pl 16.07.05, 15:28
                    i co wybierzesz???
                    • Gość: gabi121 Re: dostałam się na agh!!!!!!!!:) IP: *.pikonet.pl / 82.160.33.* 16.07.05, 15:42
                      hmmm watpie czy uda mi sie na uj... ale nie mam pojecia... ogromny problem bedzie:/
                      • Gość: ania Re: dostałam się na agh!!!!!!!!:) IP: *.mt.pl / *.mt.pl 16.07.05, 17:36
                        a ja wybieram pomiędzy agh i ar
                        • Gość: gabi121 Re: dostałam się na agh!!!!!!!!:) IP: *.pikonet.pl / 82.160.33.* 16.07.05, 19:07
                          no to ja bym pewnie wybrala agh:P. hmm chociaz kazdy dylemat jest lepszy niz
                          brak mozliwosci...:)
                          • Gość: ania Re: dostałam się na agh!!!!!!!!:) IP: *.mt.pl / *.mt.pl 16.07.05, 20:39
                            włąśnie przyszedł mi e-mail że się dostłam ma ar i chba wybiore agh
                            ale i tak się ciesze że mam taki problem...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka