Dodaj do ulubionych

małopolski konkurs humanistyczny

30.11.05, 20:32
Jestem nauczycielem w szkole podstawowej, dzisiaj przeprowadziliśmy szkolny
etap konkursu. Czy nie uważacie, że pytania były za trudne, a ich
sformułowanie zbyt skomplikowane jak na dzieci w tym wieku? Poza tym mam
kilka zastrzeżeń do klucza odpowiedzi, według którego mamy sprawdzać prace.
Kto dziś też dostrzegł to, co ja?
Obserwuj wątek
    • Gość: V@rt Re: małopolski konkurs humanistyczny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.05, 20:41
      A na co kumu humanisci. Uczcie dzieci czegos pozytecznego, zeby w przyszlosci
      nie zalislily szeregow bezrobotnych.
      • dance_macabre Re: małopolski konkurs humanistyczny 30.11.05, 20:57
        Powiedział, co wiedział.
        • Gość: V@rt Re: małopolski konkurs humanistyczny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.05, 10:11
          A zebys wiedzial spanikowany belferku.
          • Gość: Anika Re: małopolski konkurs humanistyczny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.05, 13:00
            Teraz wszędzie szukają ludzi po studiach technicznych. Na uczelniach o tym profilu wszędzie pałno miejsc i przeważnie niestety idą tam sooby niezbyt inteligentne i tylko dlatego, ze tam było miejsce. Z matematyką jets tak, ze jeśli od podstaw nie nauczy się jej dobrze dziecka, to potem będzie ono ialo zawsze z nią problemy i wybiezre studia humanistyczne.
      • Gość: kjdasbhj Re: małopolski konkurs humanistyczny IP: *.devs.futuro.pl 02.12.05, 21:55
        ale jesteś ograniczony...... całe szczęście, że nie spotykam za wielu ludzi
        takich jak Ty :)
        • Gość: kjdasbhj Re: małopolski konkurs humanistyczny IP: *.devs.futuro.pl 02.12.05, 21:59
          oczywiście pisałam to do V@rta! ;)
          • Gość: agusia Re: małopolski konkurs humanistyczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 13:27
            To jest wlasnie straszne. Za niedlugo sie z nami zrobi to co z np Francuzami
            (cho to oczywiscie uogolnienie): wazne i liczace się kierunki beda sie
            ograniczac do informatyki, zarządzania i ekonomii. jak zmienic stereotyp
            humanisty jako tego ktory leje wode, nic nie wie o zyciu a to czym sie zajmuje
            to same nikomu na nic nie potrzebne rzeczy????
            • dance_macabre Re: małopolski konkurs humanistyczny 06.12.05, 21:26
              Ludzie, czy Wy na tym forum potraficie rozmawiać NA TEMAT? Założyłem ten wątek
              w konkretnym celu, a czytam jakieś nie-wiadomo-co...
              • Gość: jk Re: małopolski konkurs humanistyczny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.05, 08:35
                Bo ty jestes nie wiadomo co? Spanikowany belfrus, pewnie dopiero co zaczynasz
                kariere, albo juz ci odbilo.
                • Gość: s Re: małopolski konkurs humanistyczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.05, 20:09
                  fakt jest faktem, pasowaloby technicznych zaktywizowac, humanistow nadmiar..^^"
                  i sie marnuja takie wybitne umysly :(
                  • Gość: kasia_12 Re: małopolski konkurs humanistyczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 17:16
                    Coś na temat:

Ja brałam udział w tym konkursie i wydaje mi się, że pytania nie były zbyt trudne
                    • Gość: tysia Re: małopolski konkurs humanistyczny IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.06, 18:26
                      ja też brałam udział. Zdziwiły mnie pytania, ale takie trudne nie były...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka