Dodaj do ulubionych

ustny bez ramowego planu?

15.05.06, 14:13
oddałam tylko bibliografie bez ramowego planu prezentacji czy to jest tak
bardzo potrzebne?
Obserwuj wątek
    • Gość: leon Re: ustny bez ramowego planu? IP: *.nowyzwm.punkt.pl / 217.197.79.* 15.05.06, 14:45
      tak..musisz go oddac tydzien przed matura ustna w innym wypadku egzaminator ma
      prawo Cie nie dopuscic do egzaminu..konspekt/plan ramowy jest jedynym zrodlem
      informacji dla komisji o czym tak naprawde bedzie Twoja prezentacja i czy w
      realizacji tematu wywiazujesz sie z punktow zawartych w konspekcie.
    • seszka Re: ustny bez ramowego planu? 15.05.06, 15:08
      no własnie u mnie przewodnicząca komisji jest moja wychowawczyni oddawałam 2razy
      i bylo żle wiec juz nie przyniosłam i nic mi nie powiedziała wiec niewiem
    • sikora01 Re: ustny bez ramowego planu? 15.05.06, 16:13
      ta ustana jest wogle bez sensu bo i tak w kazdej szkole jest inaczej. u mnie
      np. jedna nauczycielka pytala uczniow ze swojej klasy jakie chca miec pytania
      do swego tematu, oni jej podawali ona zapisala i takie wlasnie zadala im na
      maturze.... i gdzie tu sprawiedliwość??
      • Gość: leon Re: ustny bez ramowego planu? IP: *.nowyzwm.punkt.pl / 217.197.79.* 15.05.06, 16:47
        hmm no to skoro 2 razy oddawalas i bylo zle to tym bardziej swiadczy o tym ze
        konspekt jest wazny a to ze Twoja wychowawczyni nie upominala sie o niego nie
        znaczy ze nie jest potrzebny bo tak naprawde to jest Twoj interes zeby ona go
        miala bo w koncu to Ty zdajesz mature ne?
      • Gość: kasia Re: ustny bez ramowego planu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 17:29
        w wielu szkolach tak jest. chca zeby wyniki byly lepsze,a co za tym idzie
        lepsza pozycję w reankingach i innym pie..ch
    • kami_18 Re: ustny bez ramowego planu? 15.05.06, 17:49
      u mnie gdybys nie oddala planu w okreslonym terminie nie zostalabys dopuszczona
      do matury!!!! nie wiem jak jest u Ciebie to bardzo pomaga bo tylko sobie
      spojrzysz i juz wiesz o czym masz mowic gdybys zapomniala
      • Gość: abc Re: ustny bez ramowego planu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 19:19
        ej a na ustny przychodzi się ze swoim konspektem, czy z pustymi rękami i oni nam
        go dadzą?
        • Gość: sonicool Re: ustny bez ramowego planu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 19:33
          Przynosisz swoj, identyku z ich.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka