basias86 18.05.06, 19:37 cześć, napiszcie jak wygląda ten egzamin i może jakieś rady na pokonanie stresu?? dzięki:* pozdr:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aniołeczek_:) Re: ustny polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 20:50 Ustny polski jest naprawde prosty...ja napisałam prace w poniedziałek a mature miałam w środe i zdałam na 20 punktów...wchodzisz do sali ..masz na przygotowanie chwilke ..mówisz kiedy chcesz zacząć ...po prezentacji dostajesz pytania..ja miałam 3 pytanka...najważniejsze w pytaniach jest to zeby zacięcie bronić swoich racji...ja troche posprzeczałam sie z przewodn komisji ale obroniłam to co chciałam i wyszło na moje ...POWODZENIA BEDZIE OK ...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NUNA Re: ustny polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 20:59 dziś mialam polski ogólnie nie najgorzej 15pkt chociaż strasznie maglowali Nie miałam 3 pytań tylko jakieś 6. I ciągle się jąkałam ale jakoś poszło,,,:)więcej strachu niż to warte!byłam pewna że polski zdam na min.6pkt a tu niespodzianka:) Odpowiedz Link Zgłoś