japko_hrrr 19.03.09, 16:40 Witam, własnie piszę bibliografie na prezentację maturalną. Wykorzystuje w niej film oraz dwa obrazy. Co w tym wypadku powinnam napisać?? Autora obrazu i album z jakiego korzytam oraz reżysera i rok premiery?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marcia Re: bibliografia IP: 80.50.54.* 20.03.09, 00:47 Witam własnie jestem w trakcie pisania bibliografi . MOj temat brzmi "Rola tradycji antycznej w literaturze renesanu i oswiecenia " .Mam pytanko zastanawiam sie na wybraniem jednego utworu sporod dwoch mianowicie Fraszka Kochanowskiego "o Doktorze Hiszapanie " albo "Piesn o Sobótce" czy mogłoby mi ktos napisac w ktorym z tych utworow jest wiekszy przejaw antykuu??? Prosze o odp Odpowiedz Link Zgłoś
a4kadiusz Re: bibliografia 23.03.09, 00:35 japko_hrrr napisała: > Witam, własnie piszę bibliografie na prezentację maturalną. Wykorzystuje w niej > film oraz dwa obrazy. Co w tym wypadku powinnam napisać?? Autora obrazu i albu > m z jakiego korzytam oraz reżysera i rok premiery?? zobacz sobie tu: bibliografiaprzedmiotowa język polski Odpowiedz Link Zgłoś