Dodaj do ulubionych

Pomoc w pisaniu prac

21.09.17, 21:46
Witam serdecznie!
Oferuję swoją pomoc w pisaniu wszelkich prac dyplomowych – inżynierskich, licencjackich, magisterskich oraz innych prac pisemnych.
Moją pracę cechuje profesjonalizm oraz rzetelność. Do każdego zamówienia podchodzę indywidualnie, prace piszę na specjalne zamówienie klienta, nie posiadam tzw. „gotowców”. Do każdej z napisanych przeze mnie prac mogę dołączyć raport z systemu antyplagiatowego (płatne dodatkowo wg cennika systemowego). Wszelkie ewentualne poprawki w pracy są bezpłatne i dokonywane do pełnej akceptacji przez promotora.
Mogę dopisać brakujące rozdziały bądź zagadnienia, napisać plan pracy.
Zajmuję się również poprawą prac – stylistyczną, merytoryczną, edytorską. Poprawiam całe prace lub jej części. Mogę stworzyć spis treści, bibliografię lub inne tego typu rzeczy.
Możliwość płatności ratalnej lub całościowej.
Prace piszę wyłącznie w języku polskim.
Gwarantuję pełną anonimowość dla osoby zlecającej mi pracę.
Współpracuję wyłącznie poprzez wymianę korespondencji mailowej.
Nie jestem firmą, nie pracuję dla żadnej firmy, prace piszę jako osoba prywatna. Nie zlecam napisania prac komuś innemu.
W razie jakichkolwiek pytań zapraszam do korespondencji mailowej: prace.dyplomowe.omega@gmail.com
Obserwuj wątek
    • skribado Re: Pomoc w pisaniu prac 17.02.19, 00:14
      Napisanie dobrej pracy licencjackiej lub magisterskiej jest procesem żmudnym, nierzadko wymagającym poświęcenia sporej ilości czasu, którego w dzisiejszych czasach niestety jest coraz mniej. Dlatego wychodząc naprzeciw potrzebom wielu studentów oferuję pomoc w tworzeniu od podstaw prac licencjackich, magisterskich, zaliczeniowych i innych. Nie wiesz jak zabrać się za pisanie? Zapraszam do kontaktu.
      • Możliwość otrzymania raportu antyplagiatowego – masz gwarancję, że nie dostaniesz tekstu skopiowanego z Internetu;
      • Moim atutem jest doświadczenie, ponieważ działam na rynku już od dziesięciu lat, w trakcie których nawiązałem współpracę z dużą liczbą zadowolonych klientów;
      • Atrakcyjne i wygodne warunki współpracy – stały kontakt z klientem, żadnych zaliczek, rozliczasz się wyłącznie za fragmenty tekstów, które będziesz otrzymywać na bieżąco. Dzięki temu jesteś w stanie na bieżąco śledzić postępy w pracy.
      • Płatność tylko za strony tekstu – strona tytułowa, spis treści, bibliografia, spisy rysunków i tabel – gratis.
      • Możliwość podjęcia się tematów z niemal wszystkich dziedzin, głównie takich jak filozofia, socjologia, politologia, pedagogika, dziennikarstwo, kulturoznawstwo, ekonomia, logistyka, pielęgniarstwo, fizjoterapia, bezpieczeństwo narodowe, psychologia i wiele innych.
      ZAPRASZAM DO KONTAKTU!
      Tel.: 665 754 309
      Skribado.copywriting@gmail.com
      www.skribado.pl/
    • ojson1 Re: Pomoc w pisaniu prac 23.03.19, 12:36
      Mnie dwie prace napisał Pan dr Grzegorz Nosiadek... Prace napisane rzetelnie, wysyłane etapami, a co najważniejsze facet ten nie bierze zaliczek, rozlicza się dopiero po zaakceptowanej pracy....Jestem bardzo zadowolony, obiecałem, że polecę więc podaję namiary: grzegorz.nosiadek@gmail.com tel. 509 215 901
    • andrzejnapisze Re: Pomoc w pisaniu prac 10.04.19, 09:48
      Jesteśmy firmą z 10-letnim doświadczeniem na rynku, która pomaga studentom w pisaniu wzorów prac zaliczeniowych. Współpracujemy z najlepszymi ekspertami!
      Kompleksowa obsługa, stały kontakt z opiekunem, klarowna umowa, płatność ratalna, atrakcyjna cena - to nas wyróżnia!
      Bezpłatna wycena w 30 min!

Kontakt: andrzej@napisze-to.com
    • emiliazofia1 Re: Pomoc w pisaniu prac 21.10.21, 10:17
      Nie wiesz co chcesz robić w życiu? Zajrzyj tu: dzawodowe.wixsite.com/harmonia

Emilia Zofia
      Konsultant kariery z doświadczeniem
    • opracowanianaukowe Re: Pomoc w pisaniu prac 10.10.22, 19:01
      Oferuje opracowywanie tekstów naukowych z różnych dziedzin nauki - uczciwie i sprawnie. Podejmuję się zleceń z zakresu:
      - administracja
      - zarządzanie
      - ekonomia
      - pedagogika
      - socjologia
      - politologia
      - medycyna
      - filozofia
      - prawo
      Gwarantuje wysoki poziom opracowywanego tekstu, brak plagiatu, jasne zasady współpracy, dyspozycyjność i ratalny system opłat. Nie kuszę niskimi cenami ani nie oferuję promocji bo praca nad tekstem naukowym to ciężka praca.

Wszystkich zainteresowanych zapraszam do kontaktu: tekstynaukowe@interia.pl

Zachodniopomorskie: Stargard Szczeciński, Goleniów, Świnoujście, Nowogard, Kamień Pomorski, Gryfice, Chojna, Pyrzyce, Gryfino, Międzyzdroje.

PISANIE WZORÓW PRAC LICENCJACKICH MAGISTERSKICH DOKTORSKICH I ZALICZENIOWYCH

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka