tyka444 Re: A puma wciaz sobie biega... 16.06.05, 11:36 kurcze..a to ok 30 km ode mnie....mam nadzieje ze pumy nie lubia dluzszych spacerow...;ppp Odpowiedz Link
estera_ja Re: A puma wciaz sobie biega... 16.06.05, 12:58 Wiesz...juz trzy dni jej szukaja...w takim czasie to ta puma mogla juz nawet do mnie do Drenthe przydreptac:D Odpowiedz Link
tyka444 Re: A puma wciaz sobie biega... 16.06.05, 17:09 Dlatego moze lepiej,tak na wszelki wypadek , przez pare dni zdomu nie wychodzic ,co....? ;pp ale tak powaznie,to mam nadzieje ze zlapia zagubionego kota i umieszcza w jakims dobrym zoo...:) Odpowiedz Link
estera_ja Re: A puma wciaz sobie biega... 16.06.05, 19:03 Z tego co mi wiadomo,nie maja zamiaru kotka lapac,ale od razu strzelac...Powinni raczej strzelic do kogos,kto jest za to wszystko odpowiedzialny. Odpowiedz Link
tyka444 Re: A puma wciaz sobie biega... 16.06.05, 19:27 a swoja droga to baaardzo jestem ciekawa skad w ogole ta puma sie tu wziela... Odpowiedz Link
estera_ja Re: A puma wciaz sobie biega... 16.06.05, 19:54 Najprawdopodobniej ktos trzymal kota w domu,do momentu gdy zwierze zaczelo zawadzac,lub stwarzac niebezpieczenstwo.Slyszalam ze w wielkich miastach typu Nowy Jork,Londyn,Amsterdam...zyje mniej wiecej tyle samo dzikich zwierzat co w sredniej wielkosci ZOO.Kiedys podawano nawet na onecie dane statystyczne na ten temat.Krokodyle w kanalach itd... Odpowiedz Link
estera_ja NO CO JEST???!!! 17.06.05, 23:09 Czy was ta puma zezarla???!!! Czy to forum juz zdechlo???!!! Gdzie,do jasnej cholery jest mister??? Odpowiedz Link
saviera Re: NO CO JEST???!!! 18.06.05, 13:39 Mister pojechal w polskie gory , do Karpacza..... w koncu i jemu tez jakies wakacje sie naleza ;-))) Odpowiedz Link
mister1 od Mistera 21.06.05, 16:19 Mister jest jeszcze w Karpaczu i dzisiaj po raz piewrszy od wyjazdu z Nl wlaczyl internet... Pogoda piekna ! Odpowiedz Link