Dodaj do ulubionych

Mister - dlaczego przepisujesz wiadomosci....

14.11.05, 09:38
Dlaczego przepisujesz i wstawiasz na forum wiadomosci bierzace. Przeciez to
samo jest na pierwszej stronie portalu gazeta.pl albo innych (wp.pl, onet.pl)
Dla kogo to piszesz? Kto to czyta?
Obserwuj wątek
    • mister1 Re: Mister - dlaczego przepisujesz wiadomosci.... 14.11.05, 10:24
      zeby zwrocic na ciekawy temat uwage i sprowokowac do komentarza
      • hummer80 Re: Mister - dlaczego przepisujesz wiadomosci.... 14.11.05, 10:52
        tylko komentarze sa najczesciej w forach dyskusyjnych pod oryginalnym zrodlem
        artykulu i tam jest najwiecej wymiany pogladow. Pod twoimi (skopiowanymi)
        informacjami nie ma prawie ruchu...
    • mister1 Re: Mister - dlaczego przepisujesz wiadomosci.... 14.11.05, 11:07
      z komentarzami faktycznie wyglada to smutnie - ale na forum jest sporo
      czytajacych a malo piszacych.W statystyce aktywnosci forum stoi dosc wysoko - w
      tej chwili na 7 miejscu na ok.50.
      • mister1 statystyka 14.11.05, 11:08
        mialem na mysli statystyke dzialu "Fora prywatne - Polonia".
    • silverson Re: Mister - dlaczego przepisujesz wiadomosci.... 14.11.05, 11:46
      dzien dobry
      hummer!,,zbastuj''ja czytam to forum uwaznie,moze nie naleze do tych co
      komentuja,ale sledze kazdy watek.
      pozdrowienia
      • hummer80 Re: Mister - dlaczego przepisujesz wiadomosci.... 14.11.05, 19:47
        "zbastowalem"
        • payuta Re: Mister - dlaczego przepisujesz wiadomosci.... 14.11.05, 21:15
          Hummer;-)))))Szkoda ze zbastowales;-))))))))Bo ja bym ci chetnie wytlumaczyla
          czemu Mister tak robi;-))))))))))P.P.
          • mister1 do Payuty - komp 15.11.05, 00:23
            Payuta,
            nadal nie rozumiem nienawistnych postow skierowanych do mnie (czy o mnie)- czy
            chodzi Ci o to, ze gdy zostalas w pewnej chwili bez kompa, dalem swojego komu
            innemu ? (Jedna z Twych przyjaciolek prosila mnie, bym Cie wsparl w potrzebie).
            Dalem komu innemu ( a dostaje z firmy komputer raz na jakis czas), bo gdy
            dowiedzialem sie, ze jestes w potrzebie, juz tego kompa nie mialem.Dalbym Tobie
            z calego serca - ale ktos inny, bedacy w tej samej sytuacji byl pierwszy, a ja
            mialem tylko jednego.
          • hummer80 Re: Mister - dlaczego przepisujesz wiadomosci.... 15.11.05, 07:49
            "Zbastowalem" bo nie mam zamiaru nikogo atakowac.Mister udzielil mi odpowiedzi
            na nurtujace mnie pytanie i to mi wystarczy. Ty natomiast caly czas sie nad nim
            pastwisz robiac smród na forum. Nie wiem kto ma racje ale ty robiac to na forum
            publicznym dajesz jednoznacznie swiadectwo swojej glupoty i prymitywizmu. Nie
            mam tez zamiaru odpowiadac na zadne twoje komentarze(mam nadzieje ze ich nie
            zobacze) bo taka osoba jak ty by sie nimi tylko karmila.
            • payuta Re: Mister - dlaczego przepisujesz wiadomosci.... 15.11.05, 09:40
              Do uslug;-))))))))))))))))))))))))))))))P.P.
    • mister1 Re: do Rity - komp 15.11.05, 06:42
      o co ci chodzi ? dlaczego mam w leb sie stukac ? A cos takiego, jak prywatnosc,
      to nie slyszalas ? czy tez to do mnie sie nie tyczy ? Twoj nocny post
      oczywiscie skasowalem.
      • rita78 Re: do Rity - komp 15.11.05, 13:46
        to ma byc prywatnosc????? ze wywalasz tu sprawy payuty???? a post skasowales bo
        napisalam zebys sie w łeb puknał??? no straszne złamanie netykiety!!! sie
        puknij jeszcze mocniej wiec...
        bo widze mister ze ty tylko te posty zostawiasz ktore wygodne sa dla ciebie....
        bez cenzury powiadasz????
        • mister1 Re: do Rity - komp 15.11.05, 13:54
          ty zdaje sie sama nie wiesz co wypisujesz - prosze sie tez nieco liczyc ze
          slowami, w jednej piaskownicy sie nie bawilismy.
          • rita78 Re: do Rity - komp 15.11.05, 13:58
            nie bawilismy sie bo ja godnych towarzyszy zabaw zawsze wybieralam i
            szczerych...a ty zdaje sie masz problem osobowosciowy...juz sam nie wiesz na
            kogo masz sie tu Panie Mister kreowac...
            • mister1 Re: do Rity - masz chyba jakies klopoty ze soba... 15.11.05, 16:16
              ...zes bez powodu napastliwa i szukajaca dziury w calym.
              Godnych towarzyszy ? widzialem wlasnie, cos sobie nawybieralas.Komentowac
              hadko...

PS
              jest pare symptatycznych osob na forum, ktorym administrujesz. Kilka fajnych
              osob tez twego administrowania mialo dosyc i odeszlo.Forum zamkniete to zreszta
              niezbyt szczesliwy pomysl.Ale,nie moj cyrk...
              • rita78 Re: do Rity - masz chyba jakies klopoty ze soba.. 15.11.05, 19:29
                dokladnie tak misterze....wiec bywaj zdrow
                • rita78 Re: do Rity - masz chyba jakies klopoty ze soba.. 15.11.05, 19:33
                  chodzi mi o to ze dokladnie tak- nie twoj cyrk wiec lepiej nie komentuj...i
                  jesli nie twoje malpy to zostaw je w spokoju. a komentarze o adminowaniu
                  zachowaj dla siebie doskonaly administratorze forum gazety. masz swoj cyrk wiec
                  o niego dbaj.doei
                • mister1 Re: do Rity - jeszcze raz 15.11.05, 21:26
                  jak widzisz - tak to jest z ta prywatnoscia, netykieta,szacunkiem dla innych.
                  Nie sluchalas mych uwag - teraz widzisz, ja dobre obyczaje sa zachowywane na
                  forach. Swego nazwiska wstydzic sie na szczescie nie musze, ale ani tobie, ani
                  tej pani nie upowaznilem do ujawniania jego na forum.Pisanie do pisma o prawie
                  100 tys egz. raczej nie jest wstydem, takze co przez ostatnie 30 i pare lat w
                  Holandii robilem tez nie.Pokasowalem posty tej osoby, ale to i tak nie ma
                  znaczenia - w swoim alkoholowym amoku bedzie me nazwisko jeszcze wielokrotnie
                  " ujawniac".
    • smeets Re: Mister - dlaczego przepisujesz wiadomosci.... 15.11.05, 09:42
      > Dlaczego przepisujesz i wstawiasz na forum wiadomosci bierzace. Przeciez to
      > samo jest na pierwszej stronie portalu gazeta.pl albo innych (wp.pl, onet.pl)
      > Dla kogo to piszesz? Kto to czyta?

Ja. Czytuje.
      Nie zawsze otwieram strone glowna gazeta.pl, czy tez innego serwisu. Czasami
      mam ochote poczytac sobie tylko forum i odpowiada mi to, ze znajduje tutaj
      wiadomosci biezace.Czasami jakas wiadomosc mnie zainteresuje i wtedy szukam
      sobie artykulow w sieci, a czasami nie.
      Przeciez nie ma przymusu czytania wszystkiego co mister1, lub ktokolwiek inny
      napisze, badz wklei na forum.
      • denhaagen Re: Mister - dlaczego przepisujesz wiadomosci.... 15.11.05, 11:21
        Ja rowniez czytuje to forum.Sa chwile ze mam czas i tu zagladam.Bardzo czesto
        zdarzalo mi sie ze zgadzam sie z Misterem w wielu sprawach,ale po tym poscie
        doszedlem jednak do wniosku ze Mister jestes zwyklym prostakiem.Jestem troche
        dluzej w Holandii od ciebie,znam cie z roznych imprez,rozmawialismy nieraz.
        Mister,dam ci rade:
        znajdz prace,przestanie ci sie nudzic i bedziesz mial zajecie.
        zadbaj o swa zone,niech w koncu zacznie wygladac jak kobieta.
        Mister ,przy najblizszej okazji,na jakims polonijnym zlocie podejde do ciebie i
        powiem ci kim jestem.Badz pozdrowiony.denhaagen
        • mister1 denhaagen napisał: 15.11.05, 11:50
          widze, ze jedna z pan sie nudzi
        • margotje Re: Mister - dlaczego przepisujesz wiadomosci.... 15.11.05, 21:37
          denhaagen napisał:

> Ja rowniez czytuje to forum.Sa chwile ze mam czas i tu zagladam.Bardzo czesto
          > zdarzalo mi sie ze zgadzam sie z Misterem w wielu sprawach,ale po tym poscie
          > doszedlem jednak do wniosku ze Mister jestes zwyklym prostakiem.Jestem troche
          > dluzej w Holandii od ciebie,znam cie z roznych imprez,rozmawialismy nieraz.
          > Mister,dam ci rade:
          > znajdz prace,przestanie ci sie nudzic i bedziesz mial zajecie.
          > zadbaj o swa zone,niech w koncu zacznie wygladac jak kobieta.
          > Mister ,przy najblizszej okazji,na jakims polonijnym zlocie podejde do ciebie i
          >
          > powiem ci kim jestem.Badz pozdrowiony.denhaagen

Jeszcze niedawno widzialam tutaj poscik, pod ktorym chetnie bym sie podpisala
          ale zostal skasowany przez administratora tego forum-humorum. Och jaka szkoda!
          To jeszcze dopowiem, ze faktycznie oboje powinni wiecej wody i mydla uzywac:
          zarowno pan jak i pani misterowa.....

DenHaagen, ja tez Cie lubie......
        • margotje Re: Mister - dlaczego przepisujesz wiadomosci.... 15.11.05, 21:43
          i znowu ten brudas wywalil moj post...... ale juz jutro i tak sie
          spotkamy......:))))))))
    • rita78 Re: Mister - dlaczego przepisujesz wiadomosci.... 15.11.05, 14:03
      prosze tez bys usunał ze swego forum link na Mieszkam w Holandii. Nie zycze
      sobie bys je reklamowal bo wcale nie jestesmy zaprzyjazneni!
      • mister1 do Rity 15.11.05, 16:02
        te "niezaprzejaznienie" sama spowodowalas
        • rita78 Re: do Rity 15.11.05, 19:31
          nie - to ty je powodowales od dluzszego czasu a ja poprostu przestalam byc
          cierpliwa ...to nie ladnie wyciagac cudze sprawy na forum, zwlaszcza kiedy sie
          o to samo mialo do kogosc pretensje...miarka sie przebrala i tyle. mam nadzieje
          ze sie nie spotkamy nigdy wiec mowie zegnaj
          • mister1 Re: do Rity 15.11.05, 21:15
            mysle, ze czyjas miarka tez sie przebrala , ale nie chodzi tu o Rite, ktora sie
            ta osoba posluzyla korzystajac z jej dobrej woli i naiwnosci.
          • smeets Re: do Rity 16.11.05, 11:17
            rita78 napisała:

... nie ladnie wyciagac cudze sprawy na forum, zwlaszcza kiedy sie
            > o to samo mialo do kogosc pretensje...

rita78 ma racje.
            mister1 sam domagasz sie prywatnosci, a ja naruszasz.
            Jak to mawiaja "Jak Kuba bogu, tak bog Kubanczykom"?
            • mister1 Re: smeets 17.11.05, 17:56
              smeets napisał:

> ... nie ladnie wyciagac cudze sprawy na forum, zwlaszcza kiedy sie
              > > o to samo mialo do kogosc pretensje...
              > rita78 ma racje.
              > mister1 sam domagasz sie prywatnosci, a ja naruszasz.
              > Jak to mawiaja "Jak Kuba bogu, tak bog Kubanczykom"?
              jest prywatnosc i prywatnosc - podawanie czyjegos nazwiska czy miejsca pracy
              jest naruszeniem prywatnosci, to czy ktos dostal kompa, pol kilo baleronu czy
              sloik ogorkow nic z prywatnoscia wspolnego nie ma - moznaby wszystkie fora
              zamknac lub podawac wylacznie prognozy pogody.
        • margotje przypomnienie 15.11.05, 19:59
          Jutro twoja chwila sprawiedliwosci, mister. Doczekalam sie........
    • mister1 do "margotje" 15.11.05, 21:44
      twoj wlasciwy nick byl na tym forum zablokowany przez jeden dzien. Zapewne tego
      nie zauwazylas.
    • mister1 Re: do Rity, ale nie tylko 15.11.05, 22:30
      jak widzisz - tak to jest z ta prywatnoscia, netykieta,szacunkiem dla innych.
      Nie sluchalas mych uwag - teraz widzisz, jak dobre obyczaje sa zachowywane na
      forach. Swego nazwiska wstydzic sie na szczescie nie musze, ale ani ciebie, ani
      tej pani nie upowaznilem do ujawniania jego na forum.Pisanie do (swietnego
      zreszta) pisma o prawie 100 tys egz. raczej nie jest wstydem, takze co przez
      ostatnie 30 i pare lat w Holandii robilem tez nie.Pokasowalem posty tej osoby,
      ale to i tak nie ma znaczenia - w swoim alkoholowym amoku bedzie me nazwisko
      jeszcze wielokrotnie " ujawniac". Jak sadze, swego zyciorysu raczej nie ujawni -
      obawiam sie, ze nie ma sie czym chwalic.

• smeets do payuta 17.11.05, 14:36
      Gdzie sa te inne, lepsze fora ? ;)

ps

Czy ktos moglby, w swej nieskonczonej dobroci, wylaczyc te kur***kie chmurki
      reklamowe ?!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka