siciara87 17.05.07, 22:49 witam prosze o wasze wypowiedzi na temat numeru sofi(pracownika) wyjezdzam do holandi za pare dni lecz nie wiadomo ile bede bez pracy poniewaz potrzebny jest nr sofi.Dzieki Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sympatico1 Re: Ile sie czeka na numer "sofi" 18.05.07, 14:09 Cześć. Z tego co mi wiadomo czeka się ok 14 dni. Jedziesz w "ciemno" czy z jakiegoś biura? pozdrawiam. Odpowiedz Link
mpmad Re: Ile sie czeka na numer "sofi" 18.05.07, 14:15 posluchaj ....numer sofi jest do zalatwienia w jeden dzien ,tylko musisz miec meldunek i prace..ale meldunek jest wazniejszy...na 100%...moj maz ma sofi i tak wlasnie zalatwial.pozdrawiam Odpowiedz Link
siciara87 Re: Ile sie czeka na numer "sofi" 18.05.07, 20:47 witam tak jade przez agencje posrednictwa pracy z opola jest hotel i praca pewna lecz przed praca powiedzieli mi ze musze miec ten numer dzieki za informacje i pozdrawiam serdecznie mateusz:):):) Odpowiedz Link
stienstra Re: Ile sie czeka na numer "sofi" 19.05.07, 13:17 ja czekałam 2 dni, ale dzięki pracodawcy, który mi to załatwiał. Pojechał ze mną do Urzędu Skarbowego, gdzie wypełniłam potrzebne dokumenty. No i SoFI dostałam po 2 dniach.A swoją drogą, to dziwne, ze agencja Ci tego nie załatwia...To oni powinni sie tym zająć. No chyba, ze jedziesz w ciemno. Odpowiedz Link