angel752 10.01.08, 16:39 Szukam zespołu muzycznego na małe przyjęcie weselne na 2 sierpnia.Chętnie zespół 2-3 osobowy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaelic04 świetny tercet czyli duo polecam 10.01.08, 18:06 to oczywiście dwaj absolwenci WSP w Bydgoszczy;kierunek muzyczny; Jerzy wenderlich /okaryna, fujarka/ i Bogdan Lewandowski/grzebień/, będą mieli akurat wakacje-przerwa w parlamencie i sejmiku wojewódzkim. Odpowiedz Link Zgłoś
angel752 Re: świetny tercet czyli duo polecam 11.01.08, 16:19 czekam dalej na propozycje :) Odpowiedz Link Zgłoś
pablo80r Re: Zespół na wesele 23.02.08, 00:56 Jesli szukasz w dalszym ciągu zespołu to mogę polecić ci HAPPY DANCE z Torunia mają jeszcze wolny termin.Kontakt:609764716 lub e-mail HAPPYDANCE@wp.pl.Graja oni w składzie dwu albo trzy osobowym w tym wokalistka. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jacektywczynski Re: Zespół na wesele 23.02.08, 21:20 Zespół Muzyczny ROLEX 0502-169-683 0509-969-016 (056)648-47-91 TORUŃ (DOJEŻDZAMY W PROMIENIU 200 KM) Odpowiedz Link Zgłoś
angel752 Re: Zespół na wesele 29.02.08, 09:30 My mamy juz zespół zamówiony ale myślę że wątek warty dalszej kontynuacji.Wiele osób nadal szuka zespołu i wiele będzie jeszcze szukało...tak więc wpisujcie kto na kiedy szuka a i zespoły muzyczne które działaja na naszym regionie niech się wpisuja i dorzucą link do swojej strony....pozdrawiam wszystkich.... Odpowiedz Link Zgłoś
keisza Re: Zespół na wesele 14.04.08, 19:02 też nadal szukam, pomóżcie. A Angel752, jaki masz zespół? Odpowiedz Link Zgłoś
garfield123456789 Re: Zespół na wesele 26.06.08, 00:39 Polecam zespół Coda z kujawsko - pomorskiego . Oto strona: www.coda.net.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tobi1979 Re: Zespół na wesele 19.06.08, 14:56 ZESPÓL AXEL- TORUŃ DZIAŁA JUZ OD DOŚĆ DŁUGIEGO CZASU,LECZ DOPIERO OD NIEDAWNA W TYM SKŁADZIE. ICH NUMER; 0697 395 347 WIEM ŻE LATEM JEDEN Z NICH GRA W KAMIONKACH. GRAJĄ W SKLADZIE 1,2,LUB3 OSOBOWYM. A POZA TYM SĄ UCZCIWI.POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
torun234 Re: Zespół na wesele 09.06.10, 18:21 Jak uczciwy może być ktoś kto sam siebie reklamuje i sam o sobie pisze w trzeciej osobie, że jest uczciwy? Tobi1979 to lider tego zespołu. Taki sam nick widnieje przy wszystkich ogłoszeniach z kontaktem do tego zespołu."WIEM ŻE LATEM JEDEN Z NICH GRA W KAMIONKACH." - wie bo to on. Więc jak zaufać takiemu zespołowi gdy ich lider oszukuje ludzi w internecie? Oszust robiący sobie reklamę i stwierdzający, że jest uczciwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdusia&Adam Re: Zespół na wesele IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.12.10, 23:14 Człowieku Ty sie zastanów dobrze! U nas zespół grał w czerwcu i byli zaje***! Taki szoł jaki nam zrobili... Goście byli zadowoleni, poleciliśmy zespół znajomym, a nam został przepiękny film:) Śmiało można im zaufać:) POLECAM:):) Odpowiedz Link Zgłoś
tywczynski Re: Zespół ROLEX Toruń 10.11.08, 21:26 Profesjonalna oprawa muzyczna WASZEGO wesela www.zespol-rolex.com.pl tel 0502169683 POZdrawiamy i ZAPraszamy do współpracy Odpowiedz Link Zgłoś
tywczynski R O L E X Najlepszy Zespół Na Wasze Wesele 10.11.08, 21:28 Profesjonalna oprawa muzyczna WASZEGO wesela www.zespol-rolex.com.pl tel 0502169683 Odpowiedz Link Zgłoś
imagin_e_all Re: R O L E X Najlepszy Zespół Na Wasze W 11.12.08, 16:35 Kto zna i ma jakiś kontakt do zespołu Klimek&Mączka Band ?!? :) Odpowiedz Link Zgłoś
fajny-lory7 zapraszam na str www 06.01.09, 12:15 Jeśli chodzi o zespół na imprę zapraszam na str. www.allegro.dhs.pl Odpowiedz Link Zgłoś
active Sugeruję kontakt z red. Giedrysem 17.12.08, 00:32 Redaktor Giedrys doskonale zna się na muzyce i na pewno kogoś poleci. Odpowiedz Link Zgłoś
28kammyla Re: Zespół na wesele 01.03.09, 17:55 Witam,znam bardzo fajny zespół muzyczny nazywa sie "Shadow"wiem ze chłopaki są z Torunia.Byłam jakiś czas temu na balu karnawałowym dodam ze bezalkoholowym grali naprawde fajnie i wiem ze sa godni polecenia bo ludzie bawili sie na maxa i do wcześnych godzin rannych.Podaje numer kontaktowy 516 121 742 Zespol Shadow Odpowiedz Link Zgłoś
agniesz.ka1000 Re: Zespół na wesele 14.05.09, 09:42 ZESPÓŁ AXEL- CORAZ WIĘKSZA RENOMA... CORAZ WIĘCEJ SIĘ O NAS MÓWI I PISZE W TORUNIU I OKOLICACH, WYSTĘPUJEMY NA FESTYNACH W CAŁYM WOJEWÓDZTWIE I NIE TYLKO. POJAWIAMY SIĘ RÓWNIERZ W TVN24 W WYWIADACH I PREZENTACJACH. PROFESJONALIZM,DOPASOWANIE DO POTRZEB KLIENTA, ORAZ DOŚWIADCZENIE. JAKO JEDNI Z NIEWIELU POSIADAMY DZIAŁALNOŚĆ GOSPODARCZĄ I JESTEŚMY LEGALNĄ I PROFESJONALNĄ FIRMĄ...TEL 697-395-347 Odpowiedz Link Zgłoś
pati01979 Re: Zespół na wesele 05.06.09, 12:51 Witam wszystkich, jesteśmy profesjonalnym zespołem grającym na weselach, bankietach, studniówkach i innych imprezach wg potrzeby. Zapraszam na naszą stronę www.robiart.com.pl pozdrawiam, ;) Odpowiedz Link Zgłoś
luk_tor Re: Zespół na wesele 11.09.09, 18:55 Poszukuje zespołu na wesele na 21 sierpnia 2010. Prosiłbym o jakieś namiary i opinie o zespołach. luk_tor@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
torun234 Re: Zespół na wesele 09.06.10, 18:24 Jak już to radzę wybrać ROBIART niż AXEL. Macie wówczas gwarancję rzetelności i uczciwości, czego AXEL nie zapewnia. Odpowiedz Link Zgłoś
torun234 Re: Zespół na wesele 09.06.10, 18:23 Profesjonalni to nie jesteście. Gracie z playbacku. Czyżby autorem tego postu była ta sama osoba co postu Tobi1979? Reklama tego samego zespołu i w taki sam sposób. Nigdzie o was nie czytałem i nie słyszałem. A już tym bardziej to nie w telewizji, a szczególnie w TVN. Jeden wielki pic na wodę ten zespół. Amatorzy z marną reputacją. Chociaż jeden artykuł o was podajcie, którego sami nie stworzyliście. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwyaxel Re: Zespół na wesele 04.10.10, 15:14 WITAM. WIDZĘ ŻE KONKURENCJA NIE ŚPI. CO BYŚCIE O NAS NIE NAPISALI, NIE ZŁAMIECIE NASZE OPINII. NIE MOGĘ ODPOWIADAC ZA TO, CO PISZE KONKURENCJA, LUB BYLI CZŁONKOWIE ZESPOŁU , KTÓRZY ZAŁOZYLI SWOJE ZESPOŁY. MY NIE MUSIMY SZUKAC KLIENTA NA SIŁĘ. MY PO PROSTU MAMY KLIENTÓW. :) WIĘKSZOŚĆ KLIENTÓW SĄ TO LUDZIE "Z POLECENIA", A TO ZNACZY ŻE NASZA MUZYKA SIĘ PODOBA. POZA TYM PROPONUJĘ NIEUCZCIWEJ KONKURENCJI ABY OBEZNAŁA SIE Z TERMINOLOGIĄ MUZYCZNĄ. PLAYBACK JEST TO ŚPIEW I MUZYKA PUSZCZANA Z ODTWARZACZA. NIGDY TEGO NIE ZROBIŁEM. JEŚLI BRAKUJE PANU DOŚWIADCZENIA ZAPRASZAM- POMOGĘ I WYTŁUMACZĘ. POZDRAWIAM WSZYSTKICH NASZYCH KLIENTÓW I DZIEKUJE ZA ZAUFANIE. TELEFON DO MNIE BEZPOŚREDNIO- 697-395-347 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtas1988 Re: Zespół na wesele- Polecam IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.12.10, 23:31 Z playback'u?! Żałosne... My jesteśmy bardzo zadowoleni! Pomimo deszczowej pogody wesele się udało! ale najlepszym fragmentem byłe profesjonalnie przeprowadzone oczepiny! Polecam bez względnie! Jestem pewny, ze każda Para będzie zadowolona tak jak My! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kociun10 Odstąpię zespół 16.01.10, 14:34 Witam Odstąpię zespól na wesele 26.06.2010. Kontakt kociun1o@wp.pl, tel 696694857 lu nr gg 9953044 Odpowiedz Link Zgłoś
nasor Re: Zespół na wesele 17.01.10, 17:01 foto-torun@prokonto.pl Polecam foto Jacek Odpowiedz Link Zgłoś
jnasadzki Re: Zespół na wesele 10.06.10, 21:37 Polecam usługi foto. tel. 504 235 168 Odpowiedz Link Zgłoś
konkret_wesele Re: Zespół na wesele 10.06.10, 22:54 Nie chcesz na swoim weselu "białego misia" zawodzonego przez łysiejącego pana z Lipna? Orkiestra, która jest pijana zanim twoi Wujowie zdążą odkręcić butelkę to nie to? Nie bawią Cię głupawe konkursy i anegdoty, którymi raczą gości? Chcesz mieć raggae, dancehall i elektro? Sprawdź to: konkret_wesele@gazeta.pl Oprócz zabawy oferujemy również gratisy: Jeśli właściciel miejsca gdzie będzie twoja impreza wstawi tam alabastrowe łabędzie i fontannę z czekoladą, zdemolujemy je a koszty pokryjemy. Posiadamy zawsze zapas 'towaru', a chętnym gościom skręcimy dready. Jeśli komuś z gości lub obsługi przyjdzie do głowy jakiś wiejski konkurs, to nasz bębniarz "Spokoman" wyprowadzi go, żeby się przewietrzył. Jo! Odpowiedz Link Zgłoś
weselna_ekipa Re: Zespół na wesele 04.10.10, 17:09 My nie tylko gramy muzykę. W naszym składzie jest specjalista od opowiadania dowcipów. Należy zaznaczyć, że mówi tylko żarty wymyślone przez siebie. A na tym polu ma znaczne osiągnięcia - jest autorem takich szlagierów jak dowcip o żołnierzu, czy anegdota o 3 gejach w wannie. Obecnie intensywnie pracuje nad nowymi na ślubny sezon 2011. Zapraszamy, Joke Er z Gąbina Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwyaxel Axel nadal dobry 04.10.10, 17:27 WITAM PONOWNIE. WIDZĘ,ŻE CAŁY CZAS JESTEŚMY PODRABIANI I KRYTYKOWANI. TO BARDZO DOBRZE. TO ZNACZY, ŻE KONKURENCJA SIĘ NAS BOI. CZYLI NADAL JESTEŚMY DOBRZY W TYM CO ROBIMY. KTOŚ SIĘ POD NAS PODSZYWA I PRÓBUJE NAM ZASZKODZIĆ. KAŻDY MOŻE SOBIE ZAŁOŻYĆ FIKCYJNE KONTO I WYPISYWAĆ BZDURY. TAKI JUŻ UROK INTERNETU. PROPONUJĘ WZIĄĆ SIĘ DO ROBOTY I ZAPRACOWAĆ NA WŁASNĄ OPINIĘ, ZAMIAST PSUĆ JĄ INNYM, KTÓRZY PRACUJĄ NA NIĄ LATAMI. CIESZYMY SIĘ DUŻYM ZAUFANIEM NASZYCH KLIENTÓW, ZA CO BARDZO IM DZIĘKUJĘ. DAJEMY Z SIEBIE WSZYSTKO I NIEKTÓRYM TO PRZESZKADZA. OD POCZĄTKU ISTNIENIA JESTEM LIDEREM AXELA. MOŻNA POWIEDZIEĆ, ŻE TO MOJE "DZIECKO". I DLATEGO AXEL JEST TYLKO JEDEN!!! DLA ZAINTERESOWANYCH JESZCZE RAZ PODAJĘ MÓJ NUMER- 697-395-347 Odpowiedz Link Zgłoś