eat.clitoristwood 25.09.15, 23:24 śląski koniak, bynamnie z Koniakowa. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kanuk Re: Hanysy 26.09.15, 12:30 do koniakowa na rum ! albo eintorwdo. na cholere sie zaszczepilem. ale tez na wypadek. ubezpieszczenie. Odpowiedz Link
kanuk Re: Hanysy 04.10.15, 13:06 Moje oficjalne stanowisko w sprawie drozdzowek : lubie. Szczegolnie te poranne na stacji Gdansk-Wrzeszcz, z kruszonka. Bo najlepsze apple fritters sa tu ,u Hanks'a w Port Iperyt. Planeta Ziemia. Odpowiedz Link
kanuk Re: Hanysy 04.10.15, 14:57 Masz kalku nieodpowiednich przyjaciol. Ale ktoz z nas ich nie ma ? Odpowiedz Link
kalllka Re: Hanysy 04.10.15, 19:19 Był drzewiej na miejscowym / gazetowym/ czacie- molestant / profesja- stalker/ molestacje który używał przemocy słownej i tym drwiącym "kalku" gwałcił mnie nieustannie. Dobrze byś wiedział, kanuku, ze był/ i pewnie nadal jest/ tu ktoś taki, kto nie ma moralnych skrupułów /nazbyt dużo merkantylnych powodów/ by użyć każdego rodzaju mechanizmów, bootow-> groźby ., Odpowiedz Link
kalllka Re: Hanysy 05.10.15, 00:23 No, niestety. I nie tylko mi. A tobie to wisi czy sprawia radochę? / bo jakoś tak cynicznie zareagowałeś, kanuku. Stalking, przemoc sexualna, słowna, to nie są historie nie z tej ziemi,./ Odpowiedz Link
kanuk Re: Hanysy 05.10.15, 08:35 przeciwnie, ani wisi, ani nie cieszy, skad ta mysl ? to jest rozmowa pocztowa ,a nie gazetowa, chyba. Odpowiedz Link