ballest 23.07.14, 08:26 Wszystkiego dobrego, duzo szczescia a jeszcze wiecej zdrowia zyczam. www.myvideo.de/watch/7155581/Truck_Stop_Der_Sheriff_hat_heute_Geburtstag_2008 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1fatum Re: 100 lat dlo Hanysa 23.07.14, 08:44 100 lat i jeszcze trochę, w zdrowiu, szczęściu z wszelkimi radościami włącznie. Odpowiedz Link
rita100 Re: 100 lat dlo Hanysa 23.07.14, 17:14 Śpiewaj, a dożyjesz 100 lat - tak powiedziała pewna staruszka z Raciborza świętując setne urodziny. Hanys - Wszystkiego Najlepszego - dużo zdrowia, radości i szczęścia w rodzinie. Muzyka, przyjaźń, radość, śmiech. Życie łatwiejsze staje się. Przynieście dla mnie wina dzban, Potem ruszamy razem w tan! Będzie! Będzie zabawa! Będzie się działo! I znowu nocy będzie mało. Będzie głośno, będzie radośnie Znów przetańczymy wszyscy całą noc. www.youtube.com/watch?v=Pqaxe5o2Apo PIERSI - Bałkanica (Official Video) [;HD]; Odpowiedz Link
socer-schlesier Re: 100 lat dlo Hanysa 23.07.14, 20:32 Z okazji urodzin zycza Ci malo zmartwiyn i agresji, zodnych stresow i depresji, duzo smiychu i radosci, mocka szczynscia i milosci no i w naszym wieku konskygo zdrowia. Odpowiedz Link
heli34 Re: 100 lat dlo Hanysa 23.07.14, 20:37 Alles Gute auf dem immer steiler werdenden Weg www.youtube.com/watch?v=qYwCOTLscQU Odpowiedz Link
rita100 Re: 100 lat dlo Hanysa 23.07.14, 20:55 heli34 napisała: > Alles Gute auf dem immer steiler werdenden Weg > www.youtube.com/watch?v=qYwCOTLscQU Witam, no to się zrobił nastrój. Brzmi jakbyśmy mieli się spotkać ostatni raz, aż łzy same lecą po policzkach. Piękny tekst tej piosenki, aż chce się żyć tak jak się chce, tylko, że wiele się chce, a dużo nie może :) - zdrówko Hanysa i nas tu wszystkich. "Myślę, że przeżyłem życie tak, że mogę bez obawy Szczerze powiedzieć ci, że żyłem tak jak chciałem Bo człowiek nie ma nic, prócz kilku słów o sobie Przez życie z nimi musi przejść Na kolana nie dać rzucić się I jak rejestry pokazały przyjąłem wszystkie ciosy I żyłem tak jak chciałem." Odpowiedz Link
rita100 Re: 100 lat dlo Hanysa 23.07.14, 20:41 Dokładnie Socer , kłaniam się Jademy dalej , jak to było za bajtla ;) Jada jo se tak dalij, Sztrudi - rala - la, Szafner ku mie już wali, Sztrudi - rala - la... Jada jo se tak dalij, Sztrudi - rala - la, Szafner ku mie już wali, Ahoj, ahoj, ahoj ! forum.gazeta.pl/forum/w,94,16133900,16154885,Jak_jo_jechol_do_Glywic_.html Mirosław Jędrowski - Jak żech jechoł do Gliwic Odpowiedz Link
rita100 Re: 100 lat dlo Hanysa 23.07.14, 21:46 Dziękuję za podarunek dla Hanysa. Bardzo dziekuję - słuchamy piosenki jak żem jecvhoł do Gliwic - specjalnie dla Hanysa. Tak mała radostka. Odpowiedz Link
rita100 Re: 100 lat dlo Hanysa 23.07.14, 22:24 koalaband.pl/_content/muzyka/obalili_halba.mp3 Uobalamy halba, uobalamy halba Z šychty wyjechali, šli do badyhali W drodze uozprawjali na co majům šmak Naplůmpali bala, bala naplůmpali W špila se zagrali i śpjywali tak: Uo kule kule, na mole kule Uo kule kule, na mole kule Odpowiedz Link
rita100 Re: 100 lat dlo Hanysa 23.07.14, 22:38 Życzymy ci, życzymy szczęścia Niech Bóg w opiece ma twój dom Na wszystkich życiowych zakrętach Podaje swą ojcowską dłoń Życzymy ci, życzymy szczęścia Bez niego jest tak trudno żyć Więc próbuj słowa te pamiętać Na wszystkie zwyczajne dni Duo Fenix DwaFyniki - Życzymy szczęścia Odpowiedz Link
rita100 Re: 100 lat dlo Hanysa 23.07.14, 22:47 Muzyka szczynsciym zycia Muzyka szczynsciym zycia Odpowiedz Link
rita100 Re: 100 lat dlo Hanysa 23.07.14, 22:50 FEET-Wodzionka Mmmm. Wodzionka, suchy chlyb i wody szklonka. Mmmm. Wodzionka, to nojlepszo z wszystkich ślonskich zup. Mmmm. Wodzionka, jak jom zrobi moja żonka. Mmmm. Wodzionka, to jes łósmy świata cud. Odpowiedz Link
rita100 Re: 100 lat dlo Hanysa 23.07.14, 23:03 W taką, w taką ciszę, wszystkie gwiazdy na niebie wyliczę. baciary - w taką cisze.flv Odpowiedz Link
hanys_hans Re: 100 lat dlo Hanysa 23.07.14, 23:13 rita100 napisała: > W taką, w taką ciszę, wszystkie gwiazdy na niebie wyliczę. > A tam gwiazdy bydzesz liczyc To jusz Lepi toasty poc´wiczyc´ Powiym to nojlepi prosciyj Piyrszy toast za urodzinowych gosci Odpowiedz Link
rita100 Re: 100 lat dlo Hanysa 23.07.14, 23:20 hanys_hans napisał: > A tam gwiazdy bydzesz liczyc > To jusz Lepi toasty poc´wiczyc´ > Powiym to nojlepi prosciyj > Piyrszy toast za urodzinowych gosci[/b] Już mnie gardło boli od przepitek - własna wiśnióweczka, slodko pierońska Hany ale mosz wena do wierszy. Wydołeś jaki tomik ? Odpowiedz Link
hanys_hans Re: 100 lat dlo Hanysa 23.07.14, 23:36 rita100 napisała: > Już mnie gardło boli od przepitek - własna wiśnióweczka, slodko pierońska > > Hany ale mosz wena do wierszy. Wydołeś jaki tomik ? Takigo tomika Niy ma nikaj Nastympny toast cza wzniysc za Rita No i tysz sam jom piyknie pszywitac` Odpowiedz Link
rita100 Re: 100 lat dlo Hanysa 23.07.14, 23:42 hanys_hans napisał: > Nastympny toast cza wzniysc za Rita > No i tysz sam jom piyknie pszywitac` Jo to mom szczynscie, że w tym momencie mogłam być o tej godzinie i w tym czasie. Taki jest już mój los - nic nie planuje. Bydom pozdrowienia w radio Odpowiedz Link
hanys_hans Re: 100 lat dlo Hanysa 23.07.14, 23:07 Mom jusz zeks und fynfcich jary I niy czuja sie wcale stary Szejsc piyndziesiont mi klupuo Te rzycie to chyba jusz ogupuo Niy byda sam nikogo fulou Corous pryndzy sie to kulo Lata lecom czas ucieko Do pyndzyji niy daleko Za te fszyske rzyczynia i piosynki Godom dziynki!, dziynki!, dziyni! Dziebko sie jusz ochuodziuo Bo pieronym ciepuo byuo Piyrszo beczka jusz nabijom Zaro wszyscy sie napijom Piwo jusz sie leje zuote Gorzouki sie napijymy potem ;-) Odpowiedz Link
rita100 Re: 100 lat dlo Hanysa 23.07.14, 23:17 Ale niespodzianka, żech jest :) Orkiestra nie oszczędza sił Już trochę im brakuje tchu. Polejcie wina również im Znów na parkiecie będzie dym! Baciary - łysy Jasiek Specjalnie dla Hanysa od Baciarów Oj, bela bela mari, bela mari i już ! Odpowiedz Link
rita100 Re: 100 lat dlo Hanysa 23.07.14, 23:23 Będziemy słodką wódkę pić Baciary - Słodka wódka Koledzy dajcie słodkiej wódki my słodką wódke chcemy pić. Nam słodka wódka nie zaszkodzi bo my jesteśmy jeszcze młodzi. ;))))))))))) Odpowiedz Link
rita100 Re: 100 lat dlo Hanysa 23.07.14, 23:37 Wiara jest w nas i nadzieja jest w nas i tak pięknie nam przyszłość się lśni nie wiemy dziś, co przyniesie nam czas, co zgaśnie, co przetrwa w nas. I niczego nie bać się, choćby nie wiem co miał nam przynieść los i niczego nie bać się, choćby nie wiem co miał przynieść los. Odpowiedz Link
rita100 Re: 100 lat dlo Hanysa 23.07.14, 23:39 A teraz grają polskie kwiaty Polskie Kwiaty - Bayer Full Śpiewa Ci obcy wiatr Tułaczy los Cię gna Hen gdzieś po świecie Zabierz ze sobą w świat Zabierz z ojczystych stron Mały bukiecik Weź z tą piosenką bukiecik kwiatów Stokrotek, fiołków kaczeńców i maków Pod polskim niebem, w szczerym polu wyrosły Ojczyste kwiaty. W ich zapachu, urodzie jest Polska. Bo najpiękniejsze są polskie kwiaty Stokrotki, fiołki, kaczeńce i maki Pod polskim niebem, w szczerym polu wyrosły Ojczyste kwiaty. W ich zapachu, urodzie jest Polska Weź z tą piosenką bukiecik kwiatów Stokrotek, fiołków kaczeńców i maków Pod polskim niebem, w szczerym polu wyrosły Ojczyste kwiaty. W ich zapachu, urodzie jest Polska. Odpowiedz Link
ballest Re: 100 lat dlo Hanysa 23.07.14, 23:40 Danke Rita, zes sie tu juzas znodua i Hanysowi pogratulowala wielki DAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNNNNNNNK Larry Schuba & Western Union - Danke Odpowiedz Link
rita100 Re: 100 lat dlo Hanysa 23.07.14, 23:43 Ballest, bydom pozdrowienia - mysla , ze 100 lat bez slonskie radio. Udalo się być z wami w takim momencie. Odpowiedz Link
rita100 Re: 100 lat dlo Hanysa 23.07.14, 23:49 Coś nutkę zmienili w radio. W menalcholie popłyneli Odpowiedz Link
rita100 Re: 100 lat dlo Hanysa 23.07.14, 23:55 www.youtube.com/watch?v=s3myFdWio90 Zagraj nam piękny Cyganie, zagraj piosenkę sprzed lat, Zagraj nam pieśń o miłości, może ostatni już raz. Zagraj nam pieśń o miłości, może ostatni już raz. Odpowiedz Link
rita100 Re: 100 lat dlo Hanysa 23.07.14, 23:59 i radio nam sie skończyło - poszło spać. Trzeba teraz sobie dać jakos rady No to prawy do lewego Bregovic - Prawy do lewego (ft Kayah) W dużej sali duży stół A przy nim gości tłum Gospodarz zgięty wpół Bije łychą w szklanę Cisza chciałbym toast wznieść Jak można to na cześć Ojczyzny w której wieść przyszło życie nasze hej Racja brachu (Więc) wypijmy za to (A) Kto z nami nie wypije Tego we dwa kije Prawy do lewego Wypij kolego Przecież wiemy nigdy nie ma tego złego Odpowiedz Link
hanys_hans Re: 100 lat dlo Hanysa 24.07.14, 00:01 rita100 napisała: > Coś nutkę zmienili w radio. W menalcholie popłyneli Radio byuo wczoraj A dzisio je Forum FGGG-e Odpowiedz Link
hanys_hans Re: 100 lat dlo Hanysa 24.07.14, 00:07 Cza jusz konczyc te gupoty Jutro z rana do roboty Jeszcze rous wszyskim dziynki godom Jutro se byda lyczyu mineralnom wodom Odpowiedz Link
rita100 Re: 100 lat dlo Hanysa 24.07.14, 00:13 hanys_hans napisał: > Cza jusz konczyc te gupoty > Jutro z rana do roboty > Jeszcze rous wszyskim dziynki godom > Jutro se byda lyczyu mineralnom wodom > > Ooooo, Śpij kochany, śpij! Gdy ufność Ciebie zmorzy Gdy na Twą głowę spadnie Sprawiedliwych sen Gdy tylko zamkniesz oczy Ja pod osłoną nocy Ucieknę stąd Kayah & Goran Bregovic Śpij kochany, śpij Odpowiedz Link
hanys_hans Re: 100 lat dlo Hanysa 23.07.14, 23:58 rita100 napisała: > A bydzie jaki szampon ? Je taki szampon blank nowy Ale uon je bezalkocholowy Pestosz niyma sie co nad tym tropic sledzia czeba czym inkszym utopic Proponuja takego mauego drinka Zdzibko gorzouki i zdziebko winka Odpowiedz Link
rita100 Re: 100 lat dlo Hanysa 24.07.14, 00:07 hanys_hans napisał: > Proponuja takego mauego drinka > Zdzibko gorzouki i zdziebko winka[/b] czerwone korale niczym czerwone wino Brathanki-czerwone korale Odpowiedz Link
rita100 Re: 100 lat dlo Hanysa 24.07.14, 00:37 I czas na mnie. Chciałam podziękować za tą chwilę, za czas spędzony z Wami. Tak się u mnie złożyło, że mogłam i tak się złożyło, ze właśnie na Hanysa trafiło to moje szczęście. Na koniec jeszcze jeden utwór, taki kultowy, może w stylu Heli - dla wszystkich Forumowiczów GGG . Miłych snów Dżem - Do kołyski Żyj z całych sił I uśmiechaj się do ludzi Bo nie jesteś sam Śpij, nocą śnij Niech zły sen Cię nigdy więcej nie obudzi Teraz śpij Niech dobry Bóg Zawsze cię za rękę trzyma Kiedy ciemny wiatr Porywa spokój Siejąc smutek i zwątpienie Pamiętaj, że Jak na deszczu łza Cały ten świat nie znaczy nic a nic... Chwila, która trwa Może być najlepszą z Twoich chwil... Idź własną drogą Bo w tym cały sens istnienia Żeby umieć żyć Bez znieczulenia Bez niepotrzebnych niespełnienia Myśli złych Jak na deszczu łza Cały ten świat nie znaczy nic a nic... Chwila, która trwa Może być najlepszą z Twoich chwil... Odpowiedz Link
ballest Re: 100 lat dlo Hanysa 24.07.14, 09:26 rita100 napisała: > Ballest, bydom pozdrowienia - mysla , ze 100 lat bez slonskie radio. > Udalo się być z wami w takim momencie. Bydom pozdrowienia w radio _----- Rita - jest duzo slonskich radyjek, jakie sluchosz ? Odpowiedz Link
rita100 Re: 100 lat dlo Hanysa 24.07.14, 20:55 ballest napisał: > Rita - jest duzo slonskich radyjek, jakie sluchosz ? Wczoraj słuchałam i posłałam pozdrowienia na radio 'slonskie radio'. Przy mikrofonie Misiek siedzi. No ale widocznie za późno doszły. To radio jest w linku na ForumGGG. Odpowiedz Link
dede99 Re: 100 lat dlo Hanysa 24.07.14, 11:11 Hanys- wszystkygo Najlepszygo !!! (wczorej zech fajrowol a dzisiej zyczynia sklodom ;) Zum Geburtstag recht viel Glück, immer vorwärts, nie zurück, wenig Arbeit recht viel Geld, grosse Reisen in die Welt, jeden Tag gesund sich fühlen, sechs Richtige im Lotto spielen, ab und zu ein Gläschen Wein, dann wirst du immer glücklich sein. Odpowiedz Link
gajowy555 Re: 100 lat dlo Hanysa 24.07.14, 14:20 I z dalekiej Warniji życzenia do Hanysa biegną, bo jakże by to było, o ojcu założycielu zapomnieć? Alles Gute zum Geburstag Hanys ! A po naszamu to Ci napisza tak: gwołt zdrozio, szczajścio i wciórkiygo nojlepszygo zinszuja, i coby Ci Pon Bóg doł ciepło w nogi :) 1958 Odpowiedz Link
rita100 Re: 100 lat dlo Hanysa 24.07.14, 20:50 Dobry zapomniany stary blues wkroczył dziś na geburstag Hanysa spokojniutko podnosi kufel piwa i wita wszystkich Łyk piwka ? Breakout - Co stało się kwiatom Odpowiedz Link
rita100 Re: 100 lat dlo Hanysa 24.07.14, 21:09 Wierz mi, wierz, ta wyspa jest. Tam noce spokojne, tam tylko spadają race gwiazd, na szczęście to, trzeba wierzyć im. Tam dni są słoneczne, tam łąki zielone, chłopcy z nich rwą kwiaty swym ukochanym. Blackout - Wyspa Odpowiedz Link
rita100 Re: 100 lat dlo Hanysa 24.07.14, 21:18 Tego nie trzeba zapowiadać, tego się słucha bez słów BLACKOUT -TADEUSZ NALEPA -ANNA Odpowiedz Link
rita100 Re: 100 lat dlo Hanysa 24.07.14, 21:23 A pamiętacie zespół "No to co" i piosenkę Gdy byłem chłopcem chciałem być żołnierzem ? Piotr Janczerski & NO TO CO Gdy byłem chłopcem Odpowiedz Link
rita100 Re: 100 lat dlo Hanysa 24.07.14, 21:33 Tu wystarczą pierwsze słowa by wiedzieć jaka to piosenka i czyja. Idę. Wrócę. O nic nie pytaj dziś. Przyjdę - nie zasmucę. Powiem po com musiał iść. Po ten kwiat czerwony. - NO TO CO Odpowiedz Link
rita100 Re: 100 lat dlo Hanysa 24.07.14, 22:03 Ten odświętny dzień. Serdeczne życzenia, gorące życzenia Od serca do serca wprost, By twoje marzenia doznały spełnienia, Wszystkim wrogom twym na złość. Niech zginą kłopoty, Przepadną zmartwienia Niech ci sprzyja dobry los. Serdeczne życzenia, gorące życzenia Od serca do serca wprost. Edward Hulewicz - Serdeczne Życzenia Odpowiedz Link
hanys_hans Re: 100 lat dlo Hanysa 24.07.14, 22:15 rita100 napisała: > Ten odświętny dzień. > Serdeczne życzenia, gorące życzenia > Od serca do serca wprost, > By twoje marzenia doznały spełnienia, > Wszystkim wrogom twym na złość. > Niech zginą kłopoty, > Przepadną zmartwienia > Niech ci sprzyja dobry los. > Serdeczne życzenia, gorące życzenia > Od serca do serca wprost. Niy byda pszeca tego kryu Tyn odswiyntny wczora byu Dzisio momy poprawiny Kaca popijomy klinym Odpowiedz Link
rita100 Re: 100 lat dlo Hanysa 24.07.14, 23:18 Nie bój żaby Hanys. Zacznij odliczać do następnych swoich urodzin w zdrowiu i szczęsciu i humorze. www.youtube.com/watch?v=K8XqfbGJyMc zawijam kiecę i lecę, dobranoc jutro maluję okna, stare skrzynkowe drewniane okna. Renowacja. Odpowiedz Link
rita100 Re: 100 lat dlo Hanysa 25.07.14, 20:19 Nie daj życiu się, z Nami napij się Olej smutki, żale i baw się doskonale. Z Nami zabaw się, już nie będzie źle Olej smutki, żale i baw się doskonale. AFTER PARTY - NIE DAJ ŻYCIU SIĘ (OFFICIAL VIDEO) Kiedy masz wszystkiego dość Dobrze, że jest obok ktoś. Ktoś, kto kocha Cię na dobre i na złe I będzie wciąż przy Tobie, kiedy będzie źle. Ktoś, kto kocha Cię na dobre i na złe I będzie wciąż przy Tobie, kiedy będzie źle. Hanys, pozdrowienia dla żoneczki. Ta pieśniczka jest już przebojem 2014 roku A za rok zaś geburstag Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: 100 lat dlo Hanysa 31.07.14, 12:58 ██████ █░░░░▓★★ W DNIU TWOICH █░▓█░▓★★★ U R O D Z I N █░▓██████████████ █░░░░▓░░░░░▓░░░░▓ ████░▓██░▓██░▓█░▓ ████░▓██░▓██░▓█░▓ █░▓█░▓██░▓██░▓█░▓ █░░░░▓██░▓██░░░░▓ ★ ★██████████████████ ★★ █░▓████░░▓██░░░░░▓ ★★ █░▓███░▓█░▓███░▓██ ★★ █░▓██░▓███░▓██░▓██ ★★ █░▓██░░░░░░▓██░▓██ ★★ █░░░▓░▓███░▓██░▓██ ★★ ★★ ★★ ★★ ★★ ★★ ★★ ★ ▓████████████▓ ▓█░░░░░░░░░░░░█▓ █▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒█ ▓█▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒█▓ ▓█▒▒▒▒▒▒▒▒▒█▓★★ ŻYCZĘ ▓███████▓★★ ZDROWIA ███▓★★ SZCZĘŚCIA /._)█★★ POMYŚLNOŚCI |. █_ _______|.(____) ..............(____) _______...(____) (____) ★█ ★▓███▓ ★ ▓██████████▓ Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: 100 lat dlo Hanysa 31.07.14, 13:08 W każdym z Nas są skrzydła na których dusza może szybować. W każdym z Nas są marzenia, które możemy zrealizować. W każdym z Nas są te siły, które sprawią, że wszystko możliwe. W każdym z Nas jest serce, które też może być szczęśliwe. W każdym z Nas jest tak wiele, a kiedy w swoje siły uwierzymy, Wszystko to, czego bardzo pragniemy, na pewno spełnimy... ______░இஇஇஇ█▓░ _____░இஇஇஇஇஇ█▓░ ___░இஇஇஇஇஇஇஇ█▓░ __░இஇஇ█▓░_░இஇ█▓░ ___░இஇஇ█▓░ _______░இஇ█▓░ _░█▓░__░இஇஇ█▓░ ░இஇ█▓░__░இஇஇ█▓░ ░இஇஇ█▓░░இஇஇஇ█▓░ _░இஇஇஇஇஇஇஇஇ█▓░ ___░இஇஇஇஇஇஇ█▓░ _____░இஇஇஇஇ E R D E C Z N I E __░இஇஇஇ█▓░ _░இஇஇஇஇஇஇ█▓░ _░இஇஇ░░இஇஇ█▓░ _░இஇ░_█▓░இஇஇ█▓░ _░இஇ░_█▓░இஇஇ█▓░ _░இஇ░_█▓░இஇஇ█▓░ _░இஇஇ░░இஇஇ█▓░ _░இஇஇஇஇஇஇ█▓░ _░இஇஇ█▓█▓░ _░இஇஇ█▓░ _░இஇஇ█▓░ __░இஇ█▓░ O Z D R A W I A M Odpowiedz Link