Dodaj do ulubionych

ale melina

17.01.11, 22:52
mam samogon z Puszczy Knyszyńskiej, może być na wejście?
Obserwuj wątek
    • ursyda Re: ale melina 17.01.11, 22:52
      przyszłam Tubisia pilnować, bo on po wódce zawsze taki wyrywny
      • teletoobis Re: ale melina 17.01.11, 22:57
        Ty lepiej ziobrówki zapodaj. Moze byc z sokiem jablkowym smile
        • ursyda Re: ale melina 17.01.11, 22:59
          Ziobrówka to z Ziobry a u nas tylko Cimoszewicz siedzi
          • teletoobis Re: ale melina 17.01.11, 23:00
            a ta co to z trawa posiusiana przez zubra jest?
            • ursyda Re: ale melina 17.01.11, 23:04
              a mają ją robić chyba bez trawy coś czytałam...
              to w białowieskiej
              my tu w knyszyńskiej mamy normalny samogonsmile
              • teletoobis Re: ale melina 17.01.11, 23:08
                Dobra. Nie pogardzimy niczym, nawet denaturatem smile
                • ursyda Re: ale melina 17.01.11, 23:13
                  przesączy się przez chlebek smile
          • wzrokowski Re: ale melina 17.01.11, 23:04
            Jak z Ziobry to będzie bezalkoholowa...
            • ursyda Re: ale melina 17.01.11, 23:07
              i z podwójnym denkiem
              • wzrokowski Re: ale melina 17.01.11, 23:09
                Tego nie łapię.
                • leziox Re: ale melina 17.01.11, 23:13
                  Nie pedzimy tu nic z ludzi.Podwojne dno moze byc,zwlaszcza u kobiet,lubie jak mnie zaskakuja.Stawiaj cokolwiek,dzis w nocy wszystko sie do wyssania przyda.
                  Tubisia nie pilnuj bo on sie upilnuje sam do 4ch promili we krwi.
                  Ach no i witamy serdecznie.Heeep!
                  • ursyda Re: ale melina 17.01.11, 23:17
                    mam jeszcze słoninę w kamionce
                    przecam z Podlasia
                    • teletoobis Re: ale melina 17.01.11, 23:21
                      Lezio, ta Órsyda, to mnie jakims Czortem zalatuje. Pewnie na wspolne sabaty na tym Podlasiu lataly smile
                      • ursyda Re: ale melina 17.01.11, 23:24
                        oooo szepraszam.. ja tam tylko skarbnikem byłam
                        • wzrokowski Re: ale melina 17.01.11, 23:38

Jaka waluta w obrocie?
                          • ursyda Re: ale melina 17.01.11, 23:41
                            rupie
                            ostatnio dobrze stoją
                            • wzrokowski Re: ale melina 17.01.11, 23:45
                              big_grin
                • ursyda Re: ale melina 17.01.11, 23:14
                  no a weź popatrz
                  https://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT0sJVf0XL3u1wJIhWwPUnkHKUuZ1jWwYF5HWCiXbOsEmIraUOrLg
                  • wzrokowski Re: ale melina 17.01.11, 23:17
                    Że tak prosto było?
                    To ja muszę wstrząs anafilaktyczny przeleżeć. Może za godzinę ożyję... A Wy pijcie, pijcie.
                    Na podwójne dna podatniejsi będziecie...
                    • ursyda Re: ale melina 17.01.11, 23:22
                      siedź
                      może się coś wydarzy
                      • leziox Re: ale melina 17.01.11, 23:26
                        Prosze nie wstawiac mi tu jakichs podejrzanych fotografii podejrzanych osobnikow...
                        • ursyda Re: ale melina 17.01.11, 23:29
                          Toć to Zbyszek od Ziobrów, ten co kiedyś jak się wywalił to matkobosko jak się darł
                          • wzrokowski Re: ale melina 17.01.11, 23:37
                            Leziowi się przydarzyła częsta ludzka przypadłość - kierunek wypowiedź ma dobry tylko zwrot nie ten. Otóż ten fotograf przedstawia kogoś od znajdywania podejrzanych.
                            • ursyda Re: ale melina 17.01.11, 23:43
                              i znalazł?
                              • wzrokowski Re: ale melina 17.01.11, 23:45
                                No ba! Podejrzanych od groma. Gorzej z dowodami...
                                • ursyda Re: ale melina 17.01.11, 23:48
                                  No, ale widać tę troskę na jego obliczu, nie?
                                  • wzrokowski Re: ale melina 17.01.11, 23:53
                                    Troskę mówisz? E, co mi szkodzi - niech będzie dzień dobroci dla polityków - zgadzam się z Tobą.
                                    • ursyda Re: ale melina 17.01.11, 23:55
                                      Dobrze, ze ten dzień się kończy za pięć minutsmile
                                      • wzrokowski Re: ale melina 18.01.11, 00:01
                                        Ekhm <spuszcza oczy> co Ci mówiłem o wyznaczaniu terminów?...
                                        • ursyda Re: ale melina 18.01.11, 00:10
                                          Eee.. że coś tam, coś tam i że w tej dziesięciolatce?smile
                                          • wzrokowski Re: ale melina 18.01.11, 00:13
                                            Masz pamięć, no no.
                                            • ursyda Re: ale melina 18.01.11, 00:15
                                              Amol piję.
                                              • wzrokowski Re: ale melina 18.01.11, 00:19
                                                Ach, to Ty jesteś pani od muzyki.
                                                • ursyda Re: ale melina 18.01.11, 00:24
                                                  smile)
                      • wzrokowski Re: ale melina 17.01.11, 23:35
                        Prorokini?
                        Znaczy, zamiast zabrać się za poprawki przemyślałem sprawę i już zrobiłem, co miałem zrobić.
                        Ale klientowi jeszcze tego nie powiedziałem smile))
                        • ursyda Re: ale melina 17.01.11, 23:37
                          Nic mu nie mów, niech żyje w nieświadomości. Poczekaj aż się zdenerwuje.
                          • wzrokowski Re: ale melina 17.01.11, 23:39
                            No co Ty. Dostanie zmiany tuż przed umówionym terminem.
                            • ursyda Re: ale melina 17.01.11, 23:43
                              No co Ty. Przyzywczaisz i potem wszystko w terminie będzie chciał.
                              • leziox Re: ale melina 17.01.11, 23:45
                                Sytuacje czesto sie odwracaja,czasem ci co byli szukani zaczynaja szukac tego co ich szukal-w zwiazku z tym uwazam iz moja wypowiedz byla 100%-wo pozbawiona bledow merytorycznych.
                                • wzrokowski Re: ale melina 17.01.11, 23:48
                                  Leziu, polej a z przyjemnością przyznam Ci racji 180 stopni.
                                  • ursyda Re: ale melina 17.01.11, 23:50
                                    polejcie obaj i mnie
                                    to was nauczę jak pilnować drzewkatongue_out
                                    • wzrokowski Re: ale melina 17.01.11, 23:51
                                      Uściślijmy: wina, wódki czy z węża strażackiego?

I chciałem oświadczyć, że JA umiem pilnować drzewka ale możesz mnie pouczyć.
                                      • ursyda Re: ale melina 17.01.11, 23:57
                                        wzrokowski napisał:

> Uściślijmy: wina, wódki czy z węża strażackiego?

wina - może być z węża
                                        (mam jeszcze słoik oliwek)
                                        >
                                        > I chciałem oświadczyć, że JA umiem pilnować drzewka ale możesz mnie pouczyć.
                                        lekcja pierwsza!
                                        <wyciąga_linijkę>
                                        • wzrokowski Re: ale melina 18.01.11, 00:02
                                          https://www.bankier.pl/static/att/46000/1769875_wino2.jpg

Linijką? tak banalnie? eee
                                          • ursyda Re: ale melina 18.01.11, 00:11
                                            A ja się głupia wahałam, czy napisać pejczyk...
                                            • wzrokowski Re: ale melina 18.01.11, 00:15
                                              Już lepiej. Ale tak, głupiej nauczycielki to ja nie kcem, pse pani.
                                              • ursyda Re: ale melina 18.01.11, 00:17
                                                No to jednak dostaniesz tą linijką.
                                                • wzrokowski Re: ale melina 18.01.11, 00:21
                                                  Za daleko siedzisz.
                                                  • ursyda Re: ale melina 18.01.11, 00:26
                                                    żadna odległość geograficzna mnie nie powstrzyma
                                                  • wzrokowski Re: ale melina 18.01.11, 00:29
                                                    To żadna odległość. Ze dwa taborety. Bo nie powiem, że fotele by gospodarza melyny nie urazić.

• ursyda Re: ale melina 18.01.11, 00:32
                                                    o
                                                    to jutro coś Ci pokażę tak a propos fotelismile
                                                  • wzrokowski Re: ale melina 18.01.11, 00:36
                                                    Jutro dopiero...
                                                  • ursyda Re: ale melina 18.01.11, 00:40
                                                    dobra
                                                    dzisiaj
                                                    ale za 10 godzin
                                                  • wzrokowski Re: ale melina 18.01.11, 00:42
                                                    Ciekawe, czy myślimy o tym samym...
                                                  • ursyda Re: ale melina 18.01.11, 02:08
                                                    Tak. Dotrzymam terminu.
                              • wzrokowski Re: ale melina 17.01.11, 23:46
                                No bo u mnie zawsze w terminie jest!
                                • ursyda Re: ale melina 17.01.11, 23:50
                                  Boszszzz, co za nieodpowiedzialny, młody człowiek
                                  • wzrokowski Re: ale melina 17.01.11, 23:52
                                    No na tyle już niemłody by wiedzieć jak ustalać terminy...
                                    • leziox Re: ale melina 17.01.11, 23:55
                                      Drzewka tu pilnowac nikt nie musi,mimo ze burdel,kazdy sie doczyta jak bedzie chcial.Poza tym drzewko mozna obsikac,sprzedac na opal,polamac lub na nim sie powiesic.Drzewko bardzo sie przydaje.
                                      • ursyda Re: ale melina 17.01.11, 23:59
                                        O.
                                        Przyszedł i pokazał władzę, no.
                                        • wzrokowski Re: ale melina 18.01.11, 00:03
                                          Phi! Ja też mam nad Nim władzę. Rzut kamieniem obok smile
                                    • ursyda Re: ale melina 17.01.11, 23:58
                                      "zmieścimy się w tej dziesięciolatce"smile
                                      • leziox Re: ale melina 18.01.11, 00:00
                                        Dla mnie mozecie sie miescic nawet w pierwszej setce,tylko ze to dosc male naczynie.
                                        • wzrokowski Re: ale melina 18.01.11, 00:06
                                          Nazywasz mnie "mały"? Ar ju tokin tu mi?!
                                          • ursyda Re: ale melina 18.01.11, 00:34
                                            On Cię nie nazywa małym, tylko delikatnie pyta, po co Ci taki wielki wóz.
                                            • wzrokowski Re: ale melina 18.01.11, 00:41
                                              Bo taki się urodziłem, że mam słabość do wielkiej niedźwiedzicy.
                                              • ursyda Re: ale melina 18.01.11, 02:09
                                                No dobra. Zapunktowałeśwink
                                        • ursyda Re: ale melina 18.01.11, 00:14
                                          Spokojnie. My tu ze Wzrokowskim z węża lejemy.
                                          • wzrokowski Re: ale melina 18.01.11, 00:16
                                            Ciii. Bo się obrazi. Wąż konkretnie. Dokładnie za to się obrazi, że z niego się nalewamy.
                                            • ursyda Re: ale melina 18.01.11, 00:29
                                              To może przestańmy się z niego nalewać i nabijmy go? w butelkę?
                                              • wzrokowski Re: ale melina 18.01.11, 00:31
                                                To już chyba ktoś wymyślił...
                                                • ursyda Re: ale melina 18.01.11, 00:33
                                                  Wielusmile
                                                  Chodź nabitych w butelkę jest chyba więcej niż nabijającychsmile
                                                  • wzrokowski Re: ale melina 18.01.11, 00:43
                                                    To może zróbmy z niego futro z norek?
                                                  • ursyda Re: ale melina 18.01.11, 02:10
                                                    albo z Seszeli
                                                    tfu
                                                    z szynszyli
                                      • wzrokowski Re: ale melina 18.01.11, 00:05
                                        Patrz punkt 4, podpunkt A: Wykonawca nie odpowiada za opóźnienia spowodowane wojną, powodzią, pożarem, czasową niezdolnością do pracy i innymi czynnikami niezależnymi od dobrej woli Wykonawcy.
                                        • ursyda Re: ale melina 18.01.11, 00:13
                                          No i ja bym zaraz szybciutko znalazła gdzie to na świecie jakaś powódź albo inny tajfun jest
                                          • wzrokowski Re: ale melina 18.01.11, 00:17
                                            A ja bym po prostu niestety powiedział, że niezależnie od mojej dobrej woli dostałem pejczem po palcach i nie mogłem pisać.
                                            • ursyda Re: ale melina 18.01.11, 00:35
                                              I uwierz mi, każdy by to zrozumiał
                                              • wzrokowski Re: ale melina 18.01.11, 00:44
                                                A jakby nie to posłałbym do Ciebie po zaświadczenie smile
                                                • ursyda Re: ale melina 18.01.11, 02:12
                                                  a ja mam taką szczerą buzię...
                                          • leziox Re: ale melina 18.01.11, 00:20
                                            Nie widze tu zadnego wykonawcy,tylko bande leniwych pasozytów chlejacych wóde i szczajacych za zaslony bo im sie do kibla dupy ruszyc nie chce.Zagrycha wyzarta,jogurty wychlane,nawet na stole nie ma miejsca,bo ktos sie akuratnie rznie tylko nie widac kto z kim.
                                            K.wa mac nastroj superfajowski.
                                            Ps.wladzy domowej kwestionowania nie polecam.
                                            • wzrokowski Re: ale melina 18.01.11, 00:24
                                              Czyly wzorcowa melyna!
                                              • leziox Re: ale melina 18.01.11, 00:26
                                                Brawo,nareszcie zakoczyliscie,obywatelu Wzrokowskij
                                                • wzrokowski Re: ale melina 18.01.11, 00:30
                                                  Ja? Zaskoczyć? Kogo? Czym? Ja chłopak ze wsi, Panie.
                                                  • leziox Re: ale melina 18.01.11, 00:35
                                                    Dobra dobra.W te twoje stereotypy na uzytek maluczkich i tak nikt nie uwierzy.
                                                  • ursyda Re: ale melina 18.01.11, 00:38
                                                    widziałeś wzrokowski? on napisał "maluczki" - to znowu coś do Ciebiewink
                                                  • wzrokowski Re: ale melina 18.01.11, 00:45
                                                    Widziałaś co mu odpisałem? smile
                                                  • wzrokowski Re: ale melina 18.01.11, 00:45
                                                    Opatrzenie chyba rozumiesz słowo Maluczki...
                                                  • ursyda Re: ale melina 18.01.11, 02:13
                                                    no no
                                                    gdybyście nie poszli spać to poszłabym po popcorn
                                                  • wzrokowski Re: ale melina 18.01.11, 02:22
                                                    Masz?
                                                  • ursyda Re: ale melina 18.01.11, 02:29
                                                    Kurde! Ale mnie wystraszyłeś.
                                                    Co tak po ciemku siedzisz?
                                                    Fotel wysłałam na pocztę. Pan idzie i zerknie.
                                                  • wzrokowski Re: ale melina 18.01.11, 02:41
                                                    Nieee, lampkę mam.

Zerkłem - no i co? Termin niedotrzymany smile))
                                                  • ursyda Re: ale melina 18.01.11, 02:43
                                                    Widzisz jakich ja złych nawyków się od Ciebie uczę? Przedterminowo zrobilam
                                                  • wzrokowski Re: ale melina 18.01.11, 02:45
                                                    Słabo się uczysz - u mnie odbiorca dostaje na termin smile
                                                  • ursyda Re: ale melina 18.01.11, 02:48
                                                    Ale widzisz. Ja to sobie szybciutko policzyłam i wyszło mi, że o 10.40 to ja nijak pod kompem nie będę. No ale! obiecałam!
                                                  • wzrokowski Re: ale melina 18.01.11, 02:52
                                                    Ale - umowa! Ale! Ale! Umowa!
                                                  • ursyda Re: ale melina 18.01.11, 02:56
                                                    Dokladnie to miałam na myślibig_grin
                                                    Uwielbiam te ale!ale!
                                                  • wzrokowski Re: ale melina 18.01.11, 03:09
                                                    Viv la... alo! alo!
                                              • ursyda Re: ale melina 18.01.11, 00:36
                                                kurde, ja też nie widzę kto się rżnie
                                                • wzrokowski Re: ale melina 18.01.11, 00:48
                                                  Na razie to się forum rżnie. pieprzy właściwie. Posty pojawiają znikają pojawiają.
                                                  Znaczy normalka.
                                                  • ursyda Re: ale melina 18.01.11, 02:14
                                                    o
                                                    a ja myślałam, że to tak tylko u mnie i już na iplusa brzydkie słowa mówiłam
                                            • ursyda Re: ale melina 18.01.11, 00:36
                                              oł.
                                              • leziox Re: ale melina 18.01.11, 00:43
                                                Przed chwila spadli na ryja pod stol.Teraz tylko slychac ale nie widac i mozna na stole wreszcie rozlozyc salceson na zagryche.
                                                Ursyda,skarbeczku,a co ty powiedz,zrobilas z Tubisiem ze zamilkl jakos?
                                                • leziox Re: ale melina 18.01.11, 01:13
                                                  I co?Szlus?pogardlowali i spac poszli?EEE tam.
                                                  • ursyda Re: ale melina 18.01.11, 02:15
                                                    o ekskuza, ja czuwam żeby terminu nie przegapic
                                                  • wzrokowski Re: ale melina 18.01.11, 02:23
                                                    Ja też.
                                                  • ursyda Re: ale melina 18.01.11, 02:32
                                                    Przyznaj się. Licytujesz sokowirówkę Anię na allegro.
                                                  • wzrokowski Re: ale melina 18.01.11, 02:33
                                                    Przyznaje się. Dzisiaj mam dzień przyznawania. Przyznałem Leziowi, przyznaję Tobie.
                                                  • ursyda Re: ale melina 18.01.11, 02:46
                                                    Dobrze. Ja się staram też o innych parę rzeczy, może też mi przyznają dziś?
                                                  • wzrokowski Re: ale melina 18.01.11, 02:50
                                                    Jestem za. Chyba, że to jest moja posada ale raczej wątpię smile
                                                  • ursyda Re: ale melina 18.01.11, 02:54
                                                    Jeśli ktoś się stara o Twoją posadę i jeśli jest to kobieta to nie ja
                                                • ursyda Re: ale melina 18.01.11, 02:14
                                                  jak to co
                                                  kazałam mu iść spać jak dorośli rozmawiają
    • debi_bebi Re: ale melina 18.01.11, 07:11
      O rany, aleście obficie naklikali smile
      W pierwszej chwili myślałam, że to wątek z zeszłego roku, ale nie! To plon ubiegłej nocy smile
      • teletoobis Re: ale melina 18.01.11, 09:16
        Jak widac stosunkowo udana noc byla smile
        • leziox Re: ale melina 18.01.11, 11:56
          No widac ze Ursyda to kolezanka Tubisia i wspolniczka Wzrokowskiego.
          Maja u mnie po flaszeczce za kawal dobrej roboty w kierunku nabijania wátków.
          Ot,stachanowcy...
          • teletoobis Re: ale melina 18.01.11, 12:20
            Zawsze mozesz na mnie polegac, jesli idzie o sciagniecie na melinke kogos interesujacego smile
            • leziox Re: ale melina 18.01.11, 12:57
              Ale kogo masz nie sciagac,to tez mam nadzieje ze wiesz uncertain
              • teletoobis Re: ale melina 18.01.11, 13:22
                na razie nikt tu nie grzeszy, tudziez z motocykla sie nie wysmiewa smile
                szkoda tylko ze Samcia nie zaglada zatopiona w ratowanie portowych...kotkow smile
          • wzrokowski Re: ale melina 18.01.11, 13:48
            Nie będę obrażał Ursydy wejściem w układ, że jak Ty u mnie nabijasz to ja nabijam u Ciebie; więc flaszki nie przyjmuję smile
            Darmo dostałeś czyli smile
            • leziox Re: ale melina 18.01.11, 13:53
              Nie to nie.Nie wypicie flaszki ze mna nabija ci natomiast morze negatywnych punktów.
              A ukladu na nabijanie wzajemne punktow nie ma,ja tylko bylem wdzieczny.
              Ale cóz...Jak tam sobie chceta,panie W.
              • wzrokowski Re: ale melina 18.01.11, 14:00
                Ale panie L. po co tak nerwowo. Flaszkę to my nożem obalić i BEZ powodu. Znaczy z bardzo dobrego powodu - że bezczelna taka ta flaszka prowokacyjnie stoi. Że niby co, że my jej nie obalimy?!
                • leziox Re: ale melina 18.01.11, 14:44
                  Aha.
                  No to zaczekam jeszcze co na to pani U.
                  Flaszka bez powodu to tez powod,panie W.
                  • wzrokowski Re: ale melina 18.01.11, 16:10
                    Nie filozujcie panie L. Nie uchodzi na Melynie filować smile
                    • leziox Re: ale melina 18.01.11, 17:22
                      Na melynie uchodzi wszystko panie W.,tylko trzeba sie o tym po prostu przekonac.
      • ursyda Re: ale melina 18.01.11, 21:15
        się pracuje się pszepanismile
        • leziox Re: ale melina 19.01.11, 11:32
          Pracuje sie nadal?No a kiedy nastepna orgia slowotokowa?
          • teletoobis Re: ale melina 19.01.11, 11:35
            Na razie czekamy na ten samogon z Podlasia smile
            • leziox Re: ale melina 19.01.11, 11:44
              Podpowiem niesmilao ze przynajmniej na antalek.
              • teletoobis Re: ale melina 19.01.11, 11:45
                Dwa! jeden to sam wydoisz i sie nie podzielisz. Juz ja Cie znam smile
                • leziox Re: ale melina 19.01.11, 12:53
                  Wcale mnie nie znasz.Jezeli sie juz pilo w jednym gronie to nigdy nie byles trzezwy...

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka