Gość: RODZICE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.05, 11:48 Nie dołujcie, bo nasze dziecko właśnie pisze rozszerzony... Napiszcie coś pozytywnego, please... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Cino Re: Nie dołujcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 11:51 Nie ma Pani co sie denerwowac - skoro przystapilo do rozszerzonego to pewnie podstawa poszla nienajgorzej... Co nie zmienia faktu ze matura byla trudna... :- ( A nawet bardzo trudna. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Nie dołujcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.05, 11:54 ja pisze to da rade:) u nas pare osub nastawionych na rozszsrzony dalo sobie spokuj, ale czwurkowicze i piatkowicze napisali calkiem sporo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Dołować?? IP: *.anfa.pl 09.05.05, 13:29 Witam, ja własnie otrząsnmąłem sie po maturze i nie jestem zadowolony. Należe do nielicznej grupy ludzi którzy lubia matme i wyniki miałem fajne. Ale to co widziałem to czysta kpina! Jakbym chciał iśc na rozszerzony to bym poczedł a nie meczył sie mimo woli. Może poszedł na rozszerzony aby punktów w koncu nazbierać?? + na droge Odpowiedz Link Zgłoś