Dodaj do ulubionych

NIEZDANA MATURA Z MATMY:(

IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.05.05, 17:08
czy komuś jeszcze poszło tak źle jak mi:(?jestem załamana
zawsze bylam calkiem dobra z matmy
a na maturze:(przez godzine nie moglam zebrac mysli:(
wiem ze mi sie nie udalo.
rozszerzony poszedł o wiele lepiej
ale co z tego:(((
Obserwuj wątek
    • Gość: Tichon Re: NIEZDANA MATURA Z MATMY:( IP: 217.153.181.* / 217.153.181.* 09.05.05, 17:12
      Właśnie odwrotnie - podstawowy poszedł mi wspaniale, a o rozszerzonym lepiej
      nie mówić, beznadzieja, i jeszcze takie debilne liczby, że się myśli, że jest
      źle, a jest dobrze...
      • Gość: JA :P Re: NIEZDANA MATURA Z MATMY:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 17:32
        A mi z PP poszlo do d***!!! I mam nadzieje ze bedzie 30%!
        buuuuuuuuuuuu.......................a tym ktorym dobrze poszlo to idzcie
        komentowac do innego tematu :D
        • Gość: l Re: NIEZDANA MATURA Z MATMY:( IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.05, 17:41
          popieram!!!!!!!!
          beznadzieja!! ludu ,ja mialam 5 z matmy na koniec, a teraz...
          pozostawiam bez komentarza
        • Gość: Wiola Re: NIEZDANA MATURA Z MATMY:( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.05, 17:49
          nie przejmujcie sie mi też tragicznie poszło i przez ta poj.... matme nie mam
          matury jeszcze niech zrobia poprawki w styczniu to bedzie super ale i tak
          rezygnuje z matmy i walcze z gegrą;(((( wiec nie jesteście sami
          • Gość: lele-zalamana Re: NIEZDANA MATURA Z MATMY:( IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.05.05, 17:52
            u mnie to byl wlasnie przedmiot obowiazkowy...jestem zalamana:(

• Gość: CHURCHILteżNIEmaMa Re: NIEZDANA MATURA Z MATMY:( IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.05, 19:29
      WINSTON CHURCHIL też nie miał matury... a ja też nie... i będę miał mimo to
      zajebiste życie!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka