Dodaj do ulubionych

jak wam poszło

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 23:23
jak wam poszło - na ile punktów się oceniacie po sprawdzeniu z odpowiedziami
zamieszczonymi w necie (www.zadania.pl/modules.php?
name=News&file=article&sid=104). Ja liczę na 85 do 95 (podstawowy) i 60 do 70
(rozszerzony). Jeśli chodzi o rozszerzony to nie ruszyłem zadania z różnicą
pierwiastków sześciennych, pomyliłem kierunek wektora przesunięcia w zad. nr
2 i zapomniałem uwzględnić, delty w zadaniu ostatnim (o zgrozo - chorobnie
głupi błąd). Mogło być lepiej...
Obserwuj wątek
    • ayertienna Re: jak wam poszło 09.05.05, 23:25
      Gość portalu: zenek napisał(a):

> jak wam poszło - na ile punktów się oceniacie po sprawdzeniu z odpowiedziami
      > zamieszczonymi w necie (www.zadania.pl/modules.php?
      > name=News&file=article&sid=104). Ja liczę na 85 do 95 (podstawowy) i 60 do 70
      > (rozszerzony). Jeśli chodzi o rozszerzony to nie ruszyłem zadania z różnicą
      > pierwiastków sześciennych, pomyliłem kierunek wektora przesunięcia w zad. nr
      > 2 i zapomniałem uwzględnić, delty w zadaniu ostatnim (o zgrozo - chorobnie
      > głupi błąd). Mogło być lepiej...
      podstawka 96 albo 98, zalezy jak mi odejmą za błąd rachunkowy
      a rozszerzony tez 60-70%, ze wskazaniem na 70 (też nie ruszylam całkowitej...)
    • Gość: harv Re: jak wam poszło IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 09.05.05, 23:29
      2x100% (wcale nie zartuje)
      • Gość: zenek Re: jak wam poszło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 23:31
        no ładnie... mam nadzieję, że nie idziesz na studia tam gdzie ja. gratulacje i
        pozdrowienia
        • Gość: harv Re: jak wam poszło IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 09.05.05, 23:31
          dzieki :)
          A gdzie sie wybierasz?
          • ayertienna Re: jak wam poszło 09.05.05, 23:32
            o właśnie, ja się pod tym pytaniem podpisuję łapkami obiema i noskiem trącam na
            poparcie :P
            (ja - UJ/UW/PW - informatyka, względnie matematyka..)
          • Gość: zenek Re: jak wam poszło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 23:32
            sgh
            • Gość: harv Re: jak wam poszło IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 09.05.05, 23:33
              No to sie nie martw, nie ide na sgh
            • Gość: Kina Re: jak wam poszło IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.05, 00:02
              hm ja tez chcialam na sgh, zdawalam sobie sprawe ze to wyzwanie.. ale w szkole
              szlo mi bardzo dobrze.. swiadectwa z paskiem i takie tam.. teraz powoli trace
              nadzieje :(((
          • Gość: zenek Re: jak wam poszło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 23:34
            a ty
            • Gość: harv Re: jak wam poszło IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 09.05.05, 23:35
              ja na infe, zobaczymy gdzie sie dostane ale najlepiej to na UW (chociaz watpie...), UWr albo jakas polibude
              • ayertienna Re: jak wam poszło 09.05.05, 23:39
                harv czyli moze się spotkamy ;-)
                ja jestem dobrej mysli, bo z angielskiego wysoko, z polskiego tez, wiec nawet
                jesli fiza bedzie straszliwie trudna to jakoś powinnam się wbić na ten UW :)
                Pozdrawiam
                • Gość: harv Re: jak wam poszło IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 09.05.05, 23:41
                  Na szczescie z anglika poszlo swietnie (z obu poziomow 90-100%), a polaka licze na ponad 60% (ale na UW nie biora polaka)
                  • ayertienna Re: jak wam poszło 09.05.05, 23:44
                    wydawało mi się że biorą matme i 2 wybrane przedmioty
                    am I wrong?
                    angielski moj podobnie
                    polski wyceniam jednakowoż odrobinkę wyżej...
                    może się uda ;-)
                    • Gość: harv Re: jak wam poszło IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 09.05.05, 23:47
                      Tak tak, masz racje, sorry. Dla mnie 2 wybrane przedmioty to angielski i fiza, wiec automatycznie przyjalem takie przedmioty...
              • Gość: kaat Re: jak wam poszło IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.05.05, 23:42
                ja 80 % a roz tragedia 50% myślicie ze mam jeszcze szanse na sgh
                • Gość: zenek Re: jak wam poszło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 23:44
                  na pewno, bo jest jeszcze angol gecia (ew. hista) pp i drugi język,
                  pozdrowienia i powodzenia, zresztą 50% to wcale nieźle
              • Gość: zenek Re: jak wam poszło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 23:42
                oprócz tego, że na sgh składam też na UW (tyle, że na ekonomię)
    • Gość: zenek Re: jak wam poszło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 23:39
      halo, jest jeszcze ktoś kto sprawdzał wyniki?
      • malvi19 Re: jak wam poszło 09.05.05, 23:43
        u mnie nie najlepiej z podst. ok. 84% a z rozsz. ok.68%. Tradycyjnie <tak jak
        więkzość> nie zrobiłąm tego z liczbą całkowitą. No trudno będzie się dostać na
        studia...
        • Gość: zenek Re: jak wam poszło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 23:47
          jak zobaczyłem odpowiedzi to to zadanie wydało mi się całkiem proste, tylko, że
          na maturze jakoś trudno to było wymyślić
    • Gość: Gem... Re: jak wam poszło IP: 82.160.252.* 09.05.05, 23:46
      Ja nie wiem.. Kończe gimnazjum i zrobiłam dobrze pierwsze zadanie, reszty nie
      umiałam. To dobrze czy źle???
      • Gość: zenek Re: jak wam poszło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 23:48
        to spox
        • Gość: ka:) Re: jak wam poszło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 00:28
          Mnie wyszlo z podsawowej 52% i ciesze sie ze zdalam bo probnej nie zdalam z
          rozszerzonej tez cos tam mam i chce isc na studia :P moze sie dostane pozdrosie
          nie zalamujcioe sie jesli komus nie poszlo
          trzeba zyc dalej czy tylko matura sie liczy w zyciu...?
          • Gość: Kina Re: jak wam poszło IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.05, 00:35
            tak :(
            dzisiaj wieczorem tak :(
    • Gość: Gemma Re: jak wam poszło IP: 82.160.252.* 09.05.05, 23:50
      :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka