Dodaj do ulubionych

Rafał Bereska Polecamy

04.02.14, 09:19
POLECAMY Rafał Bereska - parkiety
Polecamy firmę Pana Rafał Bereska jest bardzo dobrym fachowcem. Niedawno szukaliśmy fachowca, który ułoży nam parkiet w całym domu i polecono nam firmę Pana Rafała Bereska, Jesteśmy bardzo zadowoleni z efektów, Polecamy
Obserwuj wątek
    • Gość: Inwestor Re: Rafał Bereska Polecamy IP: *.centertel.pl 12.10.16, 23:40
      Radzę się dobrze zastanowić zanim zleci się p. Bereska zlecenie podłogi do wykonania. Ani tanio,ani dobrze. Brak wiedzy o tym co robi. Koszt poprawiania parkietu wykonanego przez " fachofca" Rafała przewyższyło koszt wykonania nowego parkietu.
      • Gość: Rafał bereska Re: Rafał Bereska Polecamy IP: *.centertel.pl 21.04.18, 02:49
        Po pierwsze jak koszt poprawienia parkietu może przekroczyć koszt wykonania nowego parkietu ? Po drugie, jeżeli masz problem z podłogą wykonaną przeze mnie to raczej powinieneś ją wpierw reklamować, jeżeli coś jest nie tak! A nie pisać że na niczym się nie znam i naraziłem Cię tylko na koszty? Kim ty k9rwa jesteś, żeby mnie oczerniać, bo na pewno nie moim klientem! Dziecko z podstawówki wie , że istnieje rękojmia za wady, więc gdybyś był moim klientem naprawdę, to bez wątpienia zadzwonilbyś wpierw do mnie z reklamacją albo, że coś się z podłogą dzieje nie tak, a potem poszedłbyś do sądu założyć mi sprawę cywilną, a nie obsmarowywał mnie w taki sposòb , co to wogole znaczy ani tanio ani dobrze? Czyli mam rozumieć, że jesteś klientem który zamiast zgłośić reklamacje wolał wyżalić się na forum i nawet się nie podpisał, dziwi mnie to, że osoba u której pracowałem ,, niby ,, nigdy do mnie nie zadzwoniła z jakąkolwiek reklamacją więc na zakończenie dodam tylko , że h... Ci w d... Pier...ony oszuście !
    • Gość: Rafał bereska Re: Rafał Bereska Polecamy IP: *.centertel.pl 21.04.18, 02:54
      Dziękuję.☺

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka