Dodaj do ulubionych

Seks telefon praca pomocy!!!

28.05.16, 20:49
Witam, piszę, bo już nie wiem co robić. Poszukuję pilnie pracy w sex telefonie - setki przegladnietych stron, ogłoszen o pracę i nic. Jestem w bardzo trudnej sytuacji i nie proszę o moralizacje mnie - tylko wskazanie kierunku. Gdzie na Śląsku działa jakieś call center w tym temacie? Mogę dojeżdżać do Katowic, mogę pracować w domu. W obecnej pracy zarabiam 800 zł na miesiąc, na wszystko mi brakuje. Gdyby tylko ktoś miał jakiś kontakt, byłabym bardzo wdzięczna... Pozdrawiam i czekam...
Obserwuj wątek
    • Gość: Majka Re: Seks telefon praca pomocy!!! IP: *.dynamic.chello.pl 16.07.17, 19:17
      Poszukujemy dziewczyn i mężczyzn do seks telefonu. Oferujemy stałe wynagrodzenie + bonus od ilości klientów. Szczegóły na stronie: eroseks.pl/
      • Gość: Gabriela Re: Seks telefon praca pomocy!!! IP: 95.40.142.* 11.02.18, 15:26
        Witam jestem zainteresowana praca.. pozdrawiam proszę o pomoc w pracy dodatkowej... dzięki Gabriela
      • magonska Re: Seks telefon praca pomocy!!! 09.09.18, 15:39
        Witam Mam na imię Małgorzata szukam pracy w sex telefonie mam miły ciepły głos i często słyszę że można mnie słuchać godzinami.
      • Gość: Gonzo Re: Seks telefon praca pomocy!!! IP: *.dynamic.chello.pl 30.05.19, 10:50
        Polecam ten tani sex telefon
      • kinia997 Re: Seks telefon praca pomocy!!! 11.09.19, 16:29
        Jak sie skontaktowac ze strona ?
      • Gość: Kasia Re: Seks telefon praca pomocy!!! IP: *.icpnet.pl 27.01.21, 10:43
        Witam szukam pracy w sex telefonie...doświadczeni w Call Center...miły głos .. kultura osobista... cierpliwość i wyrozumiałaś. Kontakt Kasia40.97@wp.pl
    • prodanik Re: Seks telefon praca pomocy!!! 27.08.18, 23:12
      ja poleam dobry seks telefon gdzie dobrze płacą prowizję
      • Gość: Lena Re: Seks telefon praca pomocy!!! IP: *.centertel.pl 27.02.19, 19:24
        Jestem zainteresowana pracą w sex telefonie,maily głos i duże doświadczenie
    • Gość: EroCall Re: Seks telefon praca pomocy!!! IP: 46.165.220.* 01.09.18, 21:16
      Jeżeli wciąż szuka Pani pracy, to zapraszamy na EroCall.pl
      Oferujemy seks telefon dla każdego! Prowadzimy również bloga erotycznego w którym publikujemy różne ciekawe porady, recenzje i opinie nt. seksu. Aktualnie poszukujemy osoby do prowadzenia seks telefonu. Zapraszamy! Więcej informacji w sekcji kontakt.
      • goldennight1 Re: Seks telefon praca pomocy!!! 13.01.19, 15:24
        Jestem zainteresowana pracą na sex tel. Prosze o kontakt na meil goldennight240@wp.pl
      • kinia997 Re: Seks telefon praca pomocy!!! 11.09.19, 16:28
        Nie ma opcji kontakty na stronie bo ja tez szukam i niema dojscia Abu wyslac zapytanie o prace
    • prodanik Re: Seks telefon praca pomocy!!! 10.09.18, 12:34
      polecam wejdź na tą stronę seks telefon bo wiem ze poszukuja nowe panie na coll enter do obsługi seks telefonu
      • kinia997 Re: Seks telefon praca pomocy!!! 11.09.19, 16:29
        Jak sie z nimi skontaktowac ? Pomocy
    • Gość: Kamil Re: Seks telefon praca pomocy!!! IP: *.centertel.pl 15.01.19, 14:58
      Parę dni temu zadzwoniłem pierwszy raz w życiu do kobiety o imieniu Ania przez portal sex-telefonik.pl/. Rozmowa była niesamowita, Ania rozpaliła mnie do czerwoności. Rozmawialiśmy na różne dzikie i zboczone tematy przez 15 minut. Pieniądze warte wydania.
    • magdalenka123 Re: Seks telefon praca pomocy!!! 18.03.19, 17:11
      Kto z was wie ile sie zarabia na telefonie erotycznym na minute?Jestem bardzo ciekawa,bo ja we Wloszech pracuje i nie duzo placa na minute .Znam dziewczyny co tutaj pracuja chiamatehot.com/ super Stronka ,ale ja i po Polsku bym sie pobawila ;)
    • hot77 Re: Seks telefon praca pomocy!!! 05.11.19, 00:04
      ,ja często dzwonie na tani sex telefon mam atrakcyjną żonę ale raz na tydzien seksu to malo, dodatkowo zawsze polacza mnie z inna laską, ja odrazu pzrechodze do rzeczy nie pytam jak ma na imie tylko co zrobiła by mi z penisem i wtedy jeczy i mówi ze go ssa super uczucie, dzwonie do lasek ze strony sextelefonik.pl najlepsze laski nie nastawione tylko na hajs ale dobra zabawe, dobry sex numer dla każdego
    • Gość: KasiaP92 Re: Seks telefon praca pomocy!!! IP: *.243.154.80.ruszel.net 03.12.21, 18:21
      Cześć, ostatnio zaczęłam pracę na portalu sexnatelefon.com.pl i jestem zadowolona. Mam tam dużo telefonów, fajne warunki pracy. Skontaktuj się z nimi, wiem, że szukają teraz kogoś
      • tomaszp68 Re: Seks telefon praca pomocy!!! 14.12.21, 09:44
        Kilka razy zdarzyło mi się zadzwonić na sexnatelefon.com.pl. Fajne dziewczyny tam pracują, może nawet i z tobą rozmawiałem
    • Gość: bdx Re: Seks telefon praca pomocy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.22, 11:14
      Zapraszam do mnie!
      708777053 wewnętrzny 409
      Uwielbiam jęczeć z rozkoszy.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka