Dodaj do ulubionych

pomoge samotnej matce :)

03.01.11, 11:06
witam jestem z katowic pomoge samotnej matce w opiece na pociecha lub pociechami piscie do mnie na adres skuter0@op.pl
licze ze poznam tu kogos milegi i fajnego pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • koralinowy Re: pomoge samotnej matce :) 15.06.11, 09:26
      Witaj ...czy możesz napisać coś o sobie, jestem sama z dzieckiem , mieszkam w Krakowie! Pozdrwiam!
      • opiekun_pl Re: pomoge samotnej matce :) 17.06.11, 10:50
        ciesze sie ze odpisalas na moje ogloszenie
        jestem michal mam 27 lat
        jak chcesz to napisz do mnie na maila :
        skuter0@op.pl
        bede czekal bedzie mi bardzo milo cie poznac :)
      • opiekun_pl Re: pomoge samotnej matce :) 26.06.11, 22:22
        odpisz prosze co ci szkodzi
        podaj mi swoje gg
        lub maila
        • stysia912 Re: pomoge samotnej matce :) 11.09.11, 23:00
          czego oczekujesz za pomoc smotnej matce???odp na stysia912@o2.pl, pozdrawiam
    • iwona573 Re: pomoge samotnej matce :) 06.01.16, 13:52
      iwona 573. jestem tu po raz pierwszy nie wiem jak to wszystko działa.Pozwole opisać swoją sytuacje.Mam 48lat .Życie nie rozpieszczało mnie od maleńkości.nauka sprawiała mi problemy wiec jestem tylko po szkol.podstawowej.Wcześnie wyszłam za mąż urodz.4 dzieci ale życie nie było usłane różami maz odszedł do innej zostałam z małymi dziećmi poszłam do pracy pracowałam 15 lat w jednej firmie dzieci wychowałam gdy muslałam ze już bedzie dobrze zostałam zwolniona ponieważ była redukcja etetu.Teraz jest ogromny problem zostałam bez pracyi środków do życia.Dzieci sa dorosłe pomagaja jak mogą ale ich sytuacje życiowe też nie sa dobre .Cóż w dzisiejszych czasach trudno bez pracy jak żyć .trudno pisać że w 21 wieku może człowiek głodowac i siedziec bez pracy.Jestem osoba która nie poddaje sie łatwo ale cóż trudno żyć samotnej kobiecie być nie kochaną samotna życie traci sens.Może ktoś chociaż zeche pisać gg55830301
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka