7stefan 05.01.13, 11:08 Najlepsze zakupy w internecie: londonay.com/LM10221 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
42andzia Re: Zapupy w internecie. 18.03.13, 18:23 Jakoś nie mam przekonania do tego jeszcze długo wysyłka idzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krystekMystek Re: Zapupy w internecie. IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.03.13, 14:09 a przez neta sklep z jakimiś dobrymi koszulami polecicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fortelek Re: Zapupy w internecie. IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.03.13, 14:08 Poszukaj sobie na allegro ja często tam zamawiałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krystekMystek Re: Zapupy w internecie. IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.03.13, 14:53 dzięki, chętnie przejrzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: speracosman Re: Zapupy w internecie. IP: 78.8.136.* 26.03.13, 14:57 Jesli szukasz markowych koszul to polecam Ci ten sklep. Ja zamawiałem już u nich wielokrotnie i zawsze byłem zadowolony. Szybko wysyłali zawsze towar i nie było żadnych problemów. Co do koszul to znałem marki już wcześniej więc nie miałem nigdy zastrzeżeń, bo jakość bardzo na poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soniqa Re: Zapupy w internecie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.13, 21:49 Hej Ostatnio natknęłam sie na super sklep www.beebaby.pl Dostaniesz tam rewelacyjne ubranka dla niemowląt i pościel niemowlęcą Odpowiedz Link Zgłoś
o-naa Re: Zapupy w internecie. 06.04.13, 10:38 Dla kobietki polecam: allegro.pl/show_item.php?item=3119518645 Kupiłam podobną torbę na jesień, już teraz na wiosnę nie chcę nowej-ta jest super Odpowiedz Link Zgłoś
oppserwatorr Re: Zapupy w internecie. 14.04.13, 10:33 Jesli polecać jakąś stronę, to tylko taką, w której jakość sami wierzymy, dlatego polecam Maxcotton . pl. Nie stać mnie na kupowanie rzeczy tanich, lecz o niskiej jakości, dlatego sporą uwagę zwracam na wykonanie i trwałość, a firmowe rzeczy mi to gwarantują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: medołs Re: Zapupy w internecie. IP: *.play-internet.pl 23.06.13, 22:27 Jeżeli chodzi o zakupy w internecie jest to komfort i wygoda. Ja obecnie chwalę sobie zakupy na stronie www.ewoxline.sklepna5.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meredith Re: Zapupy w internecie. IP: *.icpnet.pl 26.06.13, 20:54 Drogeria internetowa www.martiniqa.pl/promocje-kosmetyki Odpowiedz Link Zgłoś
kasienia-0 Re: Zapupy w internecie. 01.07.13, 07:46 Witam, ja ostatnio najczęsciej inwestuję w dobra posciel. Przekonałam się, że warto kupic co jakiś czas porzadną ze 100% bawełny, a nie jakies sztuczne, czego w ikea, czy yjsk coraz więcej i sprowadzają z jakiegoś Bangladeszu - nie trzeba prasować, co przeciez dodatkowo zabiera czas. Zainteresowałam się poscielą niemiecką z jerseyu i musze powiedzieć, że jest naprawdę dobra gatunkowo, ten jersey nie jest taki cienki jak polski, nie rozciaga się jak szmata i nie przeswituje, pranie w 60c. posciel.biz/c/2632/posciel-jersey-bez-prasowania-posciel.html Mam nietypowy rozmiar poduszek i bez problemu firma mi je zmniejszyła na rozmiar 50/70 bez opłat. Mają tez fajne narzuty polskie ze 100% bawełny i ciekawe wzory, narzuty sa dwustronne, takie, że można odwracać na drugą strone i użytkować, mozna prac w pralce i nic się z nimi nie dzieje posciel.biz/c/14/narzuty-bawelniane-narzuty-sypialniane-i-koce.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasiek Re: Zapupy w internecie. IP: *.interdom.net.pl 04.07.13, 14:56 Ja zrobiłam zakupy dla dziecka w sklepie www.fifonek.pl. Ładne, polskie ubranka dla dzieci, szybka dostawa, miły kontakt. polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Zapupy w internecie. IP: *.adsl.inetia.pl 27.10.13, 09:08 Ja proponuję polską firmę bamar nicol największa kolekcja dostępna jest w sklepie internetowym http://www.wyprawki-dzieciece.pl/. Naprawdę nigdy mi się nie sprały, a i same wzornictwo jest bardzo śliczne, czyż nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zozolatbc Re: Zapupy w internecie. IP: *.adsl.inetia.pl 27.10.13, 09:20 POLECAM wypróbowałam, naprawde super Odpowiedz Link Zgłoś
sunnyinmay04 Re: Zapupy w internecie. 06.07.13, 10:29 Zapraszam do sklepu w którym znajdziecie bieliznę damską, męską oraz dziecięcą głównie polskich producentów. www.sklep-datura.pl Ponadto każdemu nowemu klientowi, który zarejestruje się i założy konto w naszym sklepie przysługuje RABAT na pierwsze zakupy -10%. Rabat zostaje przesłany w wiadomości e-mail w postaci jednorazowego kodu rabatowego, który realizuje się podczas płacenia za zakupy. Pamiętaj!!! Wielkość zakupów nieograniczona, asortyment objęty rabatem nieograniczony !!! Kliknij tutaj i zarejestruj się!!! Polecam SiM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daria Re: Zapupy w internecie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.13, 12:55 Zakupy w internecie to bardzo fajna sprawa,moim ulubionym sklepem jest www.avesti.pl/ można na nich polegać. Odpowiedz Link Zgłoś
chabry_i_maki Re: Zapupy w internecie. 06.09.13, 23:21 www.ambertic.pl/pl/ polecam biżuterię srebrną z bursztynem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muszka Re: Zapupy w internecie. IP: *.sferanet.pl 09.09.13, 13:24 zapraszam na super ciekawy blog-MUSZKA BLOGSPOT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: Zapupy w internecie. IP: *.szczecin.mm.pl 15.09.13, 14:58 Ja zleciłam wywoływanie zdjęć online a że było ich sporo to zaoszczędziłam 40 zł mniej niż u fotografa. Odpowiedz Link Zgłoś
1patrycja4 Re: Zapupy w internecie. 05.12.13, 12:44 Natknęłam sie na Facebooku na ciekawą stronkę www.facebook.com/MyWayJewellery To sklep z biżuterią srebrną i pozłacaną. Można tu znalezć ręcznie wykonane naszyjniki oraz bransoletki z ciekawymi zawieszkami.Zamówiłam juz sobie bransoletke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila Re: Zapupy w internecie. IP: *.ip.netia.com.pl 09.03.14, 09:31 Ja tez lubię sklep z bizuterią My Way Jewellery.Ostatia kolekcja jest super.Delikatne i ciekawe wzory zawieszek i dobrej jakości biżuteria Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Zapupy w internecie. IP: *.stargard.mm.pl 23.09.13, 16:05 Ja najczęściej kupuje jakieś kosmetyki , rzadziej ubrania i jakaś elektronika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Zapupy w internecie. IP: *.161.246.94.ip4.artcom.pl 25.09.13, 09:45 Mój ulubiony sklep z dodatkami dla kobiet dodateria.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Zakupy w internecie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.13, 12:28 Jeżeli chodzi o zakupy przez internet to ja zawsze zamawiam na www.gastrosklep.pl/ solidny i uczciwy sklep. Odpowiedz Link Zgłoś
andsis1966 Re: Zapupy w internecie. 09.10.13, 13:02 Proponuję fajny sklep z programem partnerskim który dopiero wchodzi na rynek www.syn-trade.pl/PL130771 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wacław Re: Zapupy w internecie. IP: *.dynamic.chello.pl 09.10.13, 20:17 Dla lubiących naturę i ekologie ciekawe produkty na honeyworld24.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katja Re: Zapupy w internecie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.13, 01:21 Znalazłam stronę iprezenty gdzie bez trudu można wybrać prezent na różne okazje. Odpowiedz Link Zgłoś
monika90km Re: Zapupy w internecie. 05.11.13, 09:40 Hej, Mam do Was serdeczną prośbę o wypełnienie ankiety dot. zwyczajów prezentowych Polaków. Badanie jest realizowane przez serwis KatalogMarzeń.pl oferujący niezapomniane prezenty przeżycia. Ankieta zajmuje ok. 3 minut. W podziękowaniu otrzymacie kod rabatowy na zakupy na www.katalogmarzen.pl. Link do ankiety: ebadania.pl/f7acd693d91c26d1 Pozdrawiam, Monika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Zapupy w internecie. IP: *.play-internet.pl 07.11.13, 16:51 Słyszeliście o takim sklepie gdzie oprócz samego prezentu, to jeszcze można własne logo dodrukować do niego ? ! Ja byłem zadziwiony,ale jednak to działa ! www.reflect.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek Re: Zapupy w internecie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.13, 02:02 Sorry ale tańsze i lepsze propozycje widziałem na sklepie: idealneupominki.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALa Re: Zapupy w internecie. IP: *.230.89.146.rzeszow.mm.pl 08.11.13, 13:18 Tym, którzy rozmyślają już nad mikołajkowymi, kreatywnymi prezentami polecam personalizowany kubek z nadrukiem, wykonany według Twojego autorskiego pomysłu!:) Odpowiedz Link Zgłoś
olga.pe Re: Zapupy w internecie. 08.11.13, 20:39 Przeróżne koszulki, zabawne, ze zdjęciem itd. Nie trzeba zakładać konta w sklepie, aby coś kupić. Darmowa wysyłka kurierem przy zakupie dwóch dowolnych produktów, szybki termin realizacji. Polecam www.koszulka.tv Odpowiedz Link Zgłoś
zielinska.dom Re: Zapupy w internecie. 13.11.13, 00:01 dla dziewczynki na święta tylko dmdmoda.pl super sukienki na każdą okazję Odpowiedz Link Zgłoś
zakupoweszalenstwo.pl Re: Zapupy w internecie. 21.11.13, 14:32 Dzień dobry, prowadzimy sklep internetowy www.zakupoweszalenstwo.pl. W naszej ofercie posiadamy gadżety, prezenty i akcesoria do wnętrz. Może przypadnie coś Państwu do gustu :) pozdrawiamy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KasiaTka Re: Zapupy w internecie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.13, 15:59 Jeśli chcecie kupić ładny i dobry jakościowo szlafrok na prezent dla mamy lub taty, to polecam wyszukać go na www.duetsklep.pl - korzystam w tego sklepu już jakiś czas i jestem zadowolona. Dobre ceny, ładny i trwały towar - szybka wysyłka. Każdy znajdzie coś dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilona Re: Zapupy w internecie. IP: *.147.173.75.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 01.12.13, 22:06 Jesli chodzi o prezenty to mysle ze typowe SPA jest tutaj na pewno doskonałym rozwiązaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roksana Re: Zapupy w internecie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.13, 19:32 Na vitamall kupiłam dla swojej masło shea i balsam do ciała w dobrych cenach. Dla niej to był akurat trafiony prezent, bo miała zniszczone dłonie a taki krem dobrze regeneruje. Odpowiedz Link Zgłoś