rudziutka85
29.04.22, 01:08
Hej
Nie wiem jak zacząć. Trafiłam tu przypadkiem szukając maniakalnie rozwiązań w internecie.
Jestem samotną matką 3 dzieci.
Rozstałam się z partnerem który nie dość że bardzo mnie skrzywdził to jeszcze zostawił po sobie długi. Mam wrażenie że im jestem strasza tym naiwniejsza.
Mieszkam z moją mamą z którą ciągle mam awantury. Do tego te cholerne długi przez człowieka który zniszczył mnie jako kobiete i pozbawił radości życia. Mam silną depresję i już sobie nie radzę z tym wszystkim.
Mój były partner jest hazardzista mimo to byłam z nim i pomagałam. Zostawił mnie nagle uznając że do zdradzam. Nawet jak bym chciała to nie mam takiej możliwości. Jestem zamknięta w domu z dziećmi. Pracuję zdalnie. Nie mam znajomych przez niego nawet. On sam ciągle zakłada konta na różnych portalach. Wyzywal mnie i poniżał. Już mam dość. Wstydzę się tego wszystkiego w czym tkwię.
Dziś nie śpię bo przeliczam rachunki i nawet na wszystko mi nie starczy. Macie jakiś sposób żeby sobie z tym poradzić? Zaczynam czasem myśleć że najlepiej by było jakbym umarła. Nie wierzę że mam tak podłe życie :(