mp63 23.10.06, 00:13 Witam ciekawe Forum! Sprzedawca telefonów skierował mnie na www.naviexpert.pl, bardzo chwaląc nawigację z użyciem niedużego telefonu. Podobno bardzo przydatne wyraźne komunikaty głosowe. Szerokiej drogi! Link Zgłoś Obserwuj wątek
max9810 Re: NaviExpert 23.10.06, 13:09 Profesjonalna nawigacja samochodowa na telefonie komórkowym. Dla użytkowników telefonów komórkowych system nawigacji satelitarnej i informacji drogowej nowej generacji - NaviExpert. Tej nawigacji nie testowałem, ale jest to dobre rozwiązanie z punktu widzenia użytkowników zwykłych komórek. Link Zgłoś
mateuszmazur1 Re: NaviExpert 23.03.07, 09:12 Naviexpert nie sprawdza się w nawigacji testowałem go w Raciborzu i blędnie podawał komunikaty dla kogoś kto nie zna miasta na 100 % nie trafił by do celu pomylił byu drogę odrazu na głównym rondzie w mieście Link Zgłoś
awol Re: NaviExpert 24.03.07, 00:02 Powinni zmienić dostawcę map. Obecna wersja 2.1 ma identyczne błędy jak GPmapa (czyli jedna z najmniej dokładnych map). Bazy adresowe są chyba sprzed 10-ciu lat. Przykładowo w podwarszawskim Legionowie z około 25-ciu bankomatów Naviexpert widzi tylko kilka. Poza tym systematycznie się poprawiają, ostatnio dostępna jest wersja 3D. Osobiście najbardziej cenię sobie ich bazę fotoradarów. Link Zgłoś