Dodaj do ulubionych

najlepszy program do obsługi warsztatu samochodowe

IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.06.12, 16:59
czy w ogole warto to inwestowac??
Obserwuj wątek
    • Gość: program Re: najlepszy program do obsługi warsztatu samoch IP: *.centertel.pl 03.06.12, 09:21
      wiesiu bardzo trudno odpowiedziec na to pytanie- wszystko zlezy od tego jakie masz podejscie do sprawy. na czym Tobie zalezy
      • Gość: wiesiek Re: najlepszy program do obsługi warsztatu samoch IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.06.12, 21:54
        zalezy mi na czyms dobrym, bo nie chce zginac w papierach pozniej
        • Gość: re: Re: najlepszy program do obsługi warsztatu samoch IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.06.12, 12:25
          wiesiu kazdy ma inne potrzeby, dla jednego np funkcja sms wysylania do klientow to fajna rzecz dla innych nie; jeden lubi kupe funkcji drugi nie, zobacz na forum mechników tam byly jakies dyskusje
          • Gość: zobacz Re: najlepszy program do obsługi warsztatu samoch IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.06.12, 07:31
            Na forum mechanika jest dyskusja na temat 2 programów warsztat24 i algorytm
            • Gość: ok Re: najlepszy program do obsługi warsztatu samoch IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.06.12, 07:40
              spoko ten program, polecam demo.
              • Gość: Krzychu Re: najlepszy program do obsługi warsztatu samoch IP: *.tkk.net.pl 26.07.12, 14:01
                Ten program warsztat24 ma taka funkcjonalność co najprostszy edytor tekstu, nie polecam.
    • mishel2 Re: najlepszy program do obsługi warsztatu samoch 01.11.13, 13:53
      Zapraszam do przetestowania wersji demo programu SuperMechanik: program dla warsztatu
      • Gość: gość Re: najlepszy program do obsługi warsztatu samoch IP: *.tkk.net.pl 12.11.13, 12:07
        A program Integra Car 7 firmy integra software? Ktoś z was tego używał www.integra.com.pl/info.php?page=integracar7&id=1037 ?
        • Gość: Michał Re: najlepszy program do obsługi warsztatu samoch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.13, 11:15
          My prowadzimy nieduży serwis i używamy Integrę od kilku lat i jest OK. Ma najlepiej dopracowane zlecenia napraw i posiada wiele przydatnych i ciekawych rzeczy. Mocno pomaga i oszczędza czas w prowadzeniu serwisu, na przykład można importować faktury z częściami od prawie wszystkich większych hurtowni. Dzisiaj bez tego programu byśmy utonęli w papierach. Program nie należy do najtańszych ale my nie żałujemy zakupu, uważam że warto zainwestować w coś konkretnego.
          • warsztat24 Re: najlepszy program do obsługi warsztatu samoch 03.02.14, 14:57
            Nie obniżam wartości Integry jako programu, ale 3000 zł za zakup, roczna licencja na poziomie kolejnego 1000 zł i nawet wersja demo za 400 zł? To chyba nie jest oferta dla małych warsztatów, ale jak kto lubi:)

My proponujemy nasz program - którego przewaga nad innymi, polega na tym że jest tworzony przez mechaników dla mechaników i we współpracy z mechanikami.

Zapraszamy do testów na www.warsztat24.com
            • warsztat24 Re: najlepszy program do obsługi warsztatu samoch 04.02.14, 13:25
              Od wczoraj nowa funkcja: czat między użytkownika - daje możliwość uzyskania szybkiej informacji na temat problemów trapiących Was w warsztacie.
              • Gość: gosc Re: najlepszy program do obsługi warsztatu samoch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.15, 10:09
                tu jest ciekawa oferta i program SerwisGT www.acomnex.pl
                • Gość: carSerwis Re: najlepszy program do obsługi warsztatu samoch IP: *.centertel.pl 21.09.15, 19:31
                  też używam serwisGT firmy acomnex i jestem bardzo zadowolony z funkcjonalności programu, a co ważne współpracuje również z subiektemGT i cena jest ok.
                  A wsparcie techniczne wręcz idealne. POLECAM.
    • Gość: MultiTech Re: najlepszy program do obsługi warsztatu samoch IP: 79.162.243.* 26.06.18, 22:46
      Jesteśmy młodą firmą, ale jako zespół mamy wieloletnie doświadczenie w serwisie. Myślałem, że obsługa techniczna na tym poziomie jest niemożliwa (po raz pierwszy się myliłem). Panowie/Panie odbierają telefony o dowolnej godzinie (do 23.20 próbowałem), a na maile odpowiadają po 10 minutach nawet w niedzielę. Program GENIALNY, nie spodziewałem się, że tak można uprościć nasze problemy związane z serwisem i wypożyczalnią. Jeszcze raz dziękuję Acomnex za cierpliwość.
    • Gość: Michał Re: najlepszy program do obsługi warsztatu samoch IP: *.tkk.net.pl 30.03.20, 12:41
      Ja polecam program serwisowy od Integry, ale jest to rozwiązanie raczej dla dużych i wymagających serwisów. Program oblicza roboczogodziny potrzebne do wykonania danej naprawy na podstawie ogromnej bazy danych z częściami samochodowymi oraz oficjalnymi instrukcjami i schematami producentów części oraz pojazdów. Z tymi danymi cena programu robi się sensowna. Nie jest to jednak raczej rozwiązanie dla małego warsztatu działającego na małych marżach.
      • Gość: Wojtec Re: najlepszy program do obsługi warsztatu samoch IP: *.play-internet.pl 31.07.20, 21:38
        Ja testuje teraz e-warsztat24.pl, szukam jeszcze czegoś do porównania. Ktoś coś może polecić? Bo temat widzę że trochę odkopałem i może coś się zmieniło
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka