ola2002 21.03.04, 21:08 Podczas skanowania Pandą wykryło mi 2 takie "wirusy". Mam pytanie , czy są to faktycznie wirysy i czym to usunąć..? nie działa mi tez , jak powinna karta dzwiękowa, czy to może być efekt uszkodzenia tej karty przez wirusy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rolnik-Konin Re: Exploit/ByteVerify i Eicar.Mod IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 21.03.04, 21:25 tego sie nie da usunąć...<nie da sie>chciałbym pomóc ale nie jestem w stanie sprostać temu wyzwaniu jestem tylko biiednym rolnimiem wiec zrozum mój ból.przepraszam że nie pomogłem następnym razem bedzie inaczej obieczuje. Odpowiedz Link Zgłoś
netsec Re: Exploit/ByteVerify i Eicar.Mod 21.03.04, 21:41 ola2002 napisała: > Podczas skanowania Pandą wykryło mi 2 takie "wirusy". > Mam pytanie , czy są to faktycznie wirysy i czym to usunąć..? > nie działa mi tez , jak powinna karta dzwiękowa, czy to może być efekt > uszkodzenia tej karty przez wirusy? Uruchom Windows w trybie awaryjnym i przeskanuj ponownie. Jeśli masz XP lub Me wyłącz przywracanie systemu. Net Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Exploit/ByteVerify i Eicar.Mod IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.04, 09:44 Eicar to TEST na sprawność programu antywirusowego. Taki niby-wirus. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Exploit/ByteVerify i Eicar.Mod IP: *.dslextreme.com 29.03.04, 08:24 exploit.byteverify lub exploit.java.bytverify lub podobna kombinacja to oczywiscie trojan. Parszywy, bo sa klopoty z usuwaniem. Dodatkowo raz jest wykrywany przez antyvir a raz nie. Zalezy od oprogramowania. Kaspersky ma taka ceche, ze pasuje puscic go ze dwa razy. Dziwne ale prawdziwe. Odpowiedz Link Zgłoś