Gość: m. IP: 178.73.51.* 20.12.10, 21:08 i informuje o zagrożeniu komputera:( nie wiem skąd się wziął, najprawdopodobniej przy pobieraniu jakiegoś pliku, jak się pozbyć dziadostwa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kolobos Re: system tool, blokuje dostęp do OTL IP: *.zask.pl 20.12.10, 21:50 Jezeli mozesz to zrob skan przy pomocy mbam oraz cureit. Sprawdz czy te wersje sie uruchomia: www.itxassociates.com/OT-Tools/OTL.scr www.itxassociates.com/OT-Tools/OTL.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: system tool, blokuje dostęp do OTL IP: 178.73.51.* 20.12.10, 22:13 chciałam go przechytrzyć i przeskanować mbam w trybie awaryjnym, co się udało, ale niestety logow nie mam jak wkleić, zapisałam je w dokumentach,ale nie dopuszcza mnie do nich:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: system tool, blokuje dostęp do OTL IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.12.10, 22:25 link z mbam wklej.org/id/442088/ link z otl wklej.org/id/442092/ proszę o pomoc:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolobos Re: system tool, blokuje dostęp do OTL IP: *.zask.pl 20.12.10, 22:39 Odinstaluj Ask.com (Toolbar). Wykonaj taki skrypt w OTL i daj nowy log po wszystkim: :OTL DRV - File not found [Kernel | On_Demand | Stopped] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: system tool, blokuje dostęp do OTL IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.12.10, 22:44 mam problem z odinstalowaniem ask.com toolbar, jak to zrobic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: system tool, blokuje dostęp do OTL IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.12.10, 22:55 "nie można uzyskać dostępu do Instalator Windows....." komunikat w trybie awaryjnym przy probie usuwania Ask Toolbar:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: system tool, blokuje dostęp do OTL IP: 178.73.51.* 20.12.10, 23:16 wklej.org/id/442135/ po wykasowaniu ask.com i wykonaniu skryptu OTL (system tool już nie przeszkadza, ale prosze o sprawdzenie czy wszystko ok) dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolobos Re: system tool, blokuje dostęp do OTL IP: *.zask.pl 21.12.10, 00:34 Usun katalog BiAj04300 z: C:\Documents and Settings\All Users\Dane aplikacji\lBiAj04300 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: system tool, blokuje dostęp do OTL IP: 178.73.51.* 21.12.10, 08:01 nie wiem, czy umiem:( wchodzę po kolei dysk C:\Documents and Settings\All Users\.....ale Dane aplikacji, nie widzę, albo u mnie się jakoś inaczej nazywają:( po otwarciu All Users mam Dokumenty Udostępnione Menu Start Pulpit Ulubione ntuser boję się cokolwiek otworzyć,żeby nie narobić szkód:( no i oczywiście dziękuję za cierpliwość:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: system tool, blokuje dostęp do OTL IP: *.dynamic.chello.pl 21.12.10, 09:07 Katalog dane aplikacji jest ukryty. Naciśnij klawisz z logo Windows + R i do okienka Uruchamianie wklej to: C:\Documents and Settings\All Users\Dane aplikacji Lub ustaw pokazywanie ukrytych plików: cybertrash.pl/Tata/Wiedza/Ukrytepliki/Pokazywanie%20ukrytych.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: system tool, blokuje dostęp do OTL IP: 178.73.51.* 21.12.10, 09:47 log z OTL wklej.org/id/442220/ p.s. zrobiłam trochę inaczej, nie wiem, czy dobrze, ale szukając twoim sposobem nie widzę tego katalogu... zrobiłam tak C:\Documents and Settings\All Users\ i ręcznie na pasku adresu dopisałam Dane aplikacji i wtedy wyświetliła mi się lista z BIAj04300 i usunęłam... czy zadziałało? Odpowiedz Link Zgłoś