Gość: Maciek IP: *.icpnet.pl 04.05.04, 14:28 ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
netsec Re: Jak uruchomić Xp w trybie awaryjnym? 04.05.04, 14:30 Gość portalu: Maciek napisał(a): > ... Na starcie trzymaj CTRL, a potem z menu wybierz tryb awaryjny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Jak uruchomić Xp w trybie awaryjnym? IP: *.icpnet.pl 04.05.04, 16:48 Prosze o więcej wskazówek-to chyb nie jest takie proste Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Jak uruchomić Xp w trybie awaryjnym? IP: *.icpnet.pl 04.05.04, 16:51 Przy włączaniu kompa wyskakuje mi jak zawsze okienko logowania.Trzymam ctrl i nic.HELP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mauler Wciśnij F8 IP: *.netwalker.pl 04.05.04, 17:08 Wciśnij F8 zamiast ctrl - u mnie ctrl też nie podziałało (mam XP). Niestety nie znalazłem tego skurczybyka jeszcze :-/ Życzę powodzenia - sobie też... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mauler Re: Wciśnij F8 IP: *.netwalker.pl 04.05.04, 17:54 I co, jakieś postępy? Ja ściągnąłem nowszą łatkę (taką ponad 2MB) i na razie spokój. No ale fx.sasser nic nie znlazł :-/ Jak u Ciebie sytuacja wygląda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: broch Re: Wciśnij F8 IP: *.mcg.edu 04.05.04, 18:11 F8 wcisnij po POST nie wczesniej bo mozesz zobaczyc jakis blad ... a potem wybierz opcje bez sieci (jesli chcesz usunac sasser.worm) inaczej zainstaluje sie natychmiast na nowo z sieci. Powyzsze dziala w win2k i XP Druga metoda XP tylko! start run wpisz: msconfig w nowym oknie zaznacz: SAFEBOOT restartuj komputer Po zmianach odhacz safeboot metoda j.w. O opcji ctrl do uruchamainia Safe Mode nie slyszalem Odpowiedz Link Zgłoś
netsec Re: Wciśnij F8 05.05.04, 01:21 Gość portalu: broch napisał(a): > O opcji ctrl do uruchamainia Safe Mode nie slyszalem I tutaj masz racje, działa tylko w 98 www.msinfo.pl/mssupport/Dokumenty/Pomoc%20techniczna/Artyku%C5%82y%20bazy%20wiedzy/Artyku%C5%82y%20do%20numeru%2018XXXX/PL180902.htm i Me support.microsoft.com/default.aspx?scid=KB;PL;273738 Niestety tak to jest jak się chce ułatwić innym życie -:) pozostaje celowanie F8. Odpowiedz Link Zgłoś
broch Re: Wciśnij F8 05.05.04, 01:41 o ctrl nie slyszalem albo nie pamietam (win9x uzywalem sporadycznie, nigdy nie mialem do czynienia z Me). F8 dziala we wszystkich wersjach, ale bede pamietal iz jest opcja z ctrl Odpowiedz Link Zgłoś
netsec Re: Jak uruchomić Xp w trybie awaryjnym? 04.05.04, 18:42 Gość portalu: Maciek napisał(a): > Prosze o więcej wskazówek-to chyb nie jest takie proste Wszystko masz tu opisane support.microsoft.com/default.aspx?scid=KB;PL;315222 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: Jak uruchomić Xp w trybie awaryjnym? IP: *.icpnet.pl 04.05.04, 18:51 Narazie cisza.Nic nie znalazlem ale jestem czujny Odpowiedz Link Zgłoś