Gość: Gates IP: *.wlb.vectranet.pl 06.05.04, 21:57 Czy to jakiś wirus? I jak go usunąć!!! Wiem, że mam go w swoim kompie. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e.111 Re: Co to jest Spyware? 06.05.04, 22:09 Gość portalu: Gates napisał(a): > Co to jest Spyware? ...Windows > Czy to jakiś wirus? > I jak go usunąć!!! > Wiem, że mam go w swoim kompie. ...format c: [ joke ] ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy www.google.com IP: *.visp.energis.pl 06.05.04, 22:55 spyware Oprogramowanie śledzące ruch użytkownika w Sieci. Może przybierać bardzo różne postacie - od dyskretnie działających aplikacji, które "tylko" rejestrują, jakie strony są odwiedzane, po złożone i niebezpieczne programy, które są w stanie przechwycić i przekazać dalej dane łącznie z nazwami użytkownika i hasłami używanymi na tak tradycyjnie dobrze zabezpieczanych stronach, jak np. witryny banków internetowych. Znacznie powszechniejsze jest oprogramowanie typu adware (→ adware). Aplikacjami typu spyware i adware są zainfekowane miliony komputerów na całym świecie. Istnieją duże trudności, związane z wykryciem i usuwaniem spyware'u - programy te są zwykle bez porównania bardziej skomplikowane i wyrafinowane niż przeciętny wirus. digipedia.pl/definicja/22168.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ass Re: www.google.com IP: *.dip.t-dialin.net 06.05.04, 23:01 Ale jest to zaraze mprogram ktory sam wprowadziles do kompa. Jest to program ktorego mozesz tylko czesciowo wykorzystywac. Przeanalizuj co ostatnio nagrywales na dysk twardy /chodzi oczywiscie o program/ Odpowiedz Link Zgłoś
netsec Re: Co to jest Spyware? 07.05.04, 08:37 Skąd wiesz, że to masz skoro nie wiesz co to? Odpowiedz Link Zgłoś