Dodaj do ulubionych

glosy w komputerze

IP: 80.54.97.* 02.05.11, 21:04
mam na nowo wgrany system windows, i zauwazylam dziwna rzecz. Co jakis czas slychac mowe w komputerze to tak jakby ktos sie wcial na fale majac cb radio. Slychac kilka slow raz nawet bylo cos po chinsku, nie wiem czy to wirus? Skanowalam kaspersky nic nie wykryl, hijack tez ok. Co to moze byc. czy ktos sie spotkal z podobna sytuacja?
Obserwuj wątek
    • Gość: Kolobos Re: glosy w komputerze IP: *.zask.pl 02.05.11, 21:39
      Chyba chciales napisac, ze slychac radio z glosnikow tak?

Jezeli tak to nie ma to zwiazku z tematyka tego dzialu.
      • Gość: romasubrosa Re: glosy w komputerze IP: 80.54.97.* 02.05.11, 21:49
        nie nie radio, np siedze segreguje swoje zdjecia , nie mam wlaczonego radia ani muzyki, akurat nie korzystam z internetu a tu odzywa sie jakis glos takjakby ktos mi szpiegowal komputer
        • Gość: romasubrosa Re: glosy w komputerze IP: 80.54.97.* 02.05.11, 21:55
          msz dodac ze przeglaalam aport z kasperskiego i jednak wykryl cytuje "legalne oprogramowanie ktore moze byc uzyte przez cyberprzestepcow w celu uszkodzenia komputera lub danych osobistych"
          pzreskanowalam kompa MAM i dr web i tez nic nie znaleziono
          • Gość: Kolobos Re: glosy w komputerze IP: *.zask.pl 02.05.11, 23:03
            Nie znaleziono bo nie masz infekcji. Nie napisalem, ze masz wlaczone radio lub muzyke. Wystarcza kiepskie glosniki zeby lapaly radio i bedziesz slyszal glosy..
    • Gość: romasubrosa Re: glosy w komputerze IP: 80.54.97.* 04.05.11, 20:12
      jzu wiem co to bylo, to byla "wina" kalendarza xp
      • Gość: lee Re: glosy w komputerze IP: *.dynamic.chello.pl 09.05.11, 13:33
        Pewnie mówił, która godzina ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka