turek1999rps 22.03.13, 17:24 mam problem z niebieskim ekranem www.youtube.com/watch?v=EAGPtHKyHdI&list=UUAYtSLxOFlVGP2y8B66uCgQ&index=1 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kolobos Re: Mam problem z niebieskim ekranem IP: *.zask.pl 22.03.13, 17:28 Nie ma to zwiazku z tematyka tego dzialu. Napisz w dziale "Komputer". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majax Re: Mam problem z niebieskim ekranem IP: *.dynamic.chello.pl 25.06.13, 13:52 Spróbuj Poniżej: 1. Upewnij się, że "Pokaż ukryte pliki i foldery" jest włączony. Kliknij przycisk Start, a następnie Uruchom wpisz "foldery sterowania" i kliknij przycisk OK. Na karcie Widok zapewnić Pokaż ukryte pliki i foldery jest włączony 2. Wyjdź Skype: Z >> zasobniku systemowym kliknij prawym przyciskiem myszy na ikonę Skype i kliknij przycisk "Quit Skype" 3. Kliknij przycisk Start >> Run Type: "% ProgramData% \ Skype \ Apps" (bez cudzysłowów) 4. Zmień nazwę folderu do Login1 logowania 5. Następnie przejdź do folderu wewnątrz Skype plików programu i przejdź do folderu telefonu, a następnie kliknij prawym przyciskiem myszy na aplikacji Skype i wybierz Wyślij do Pulpit (utwórz skrót) Teraz spróbuj uruchomić Skype. Mi to pomogło może i tobie pomoże :) Odpowiedz Link Zgłoś