Gość: ed IP: *.ip.netia.com.pl 18.06.14, 15:54 witam, jaki polecicie dobry program antywirusowy on-line? kiedyś miałem w kompie ESET ale "skończył się"... oni tez mają online, czy ktoś próbował? jest ok? proszę o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kolobos Re: program antywirusowy on-line IP: *.zask.pl 18.06.14, 20:06 Nie polecam, ale jak juz musisz to wybieraj te znanych firm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ed Re: program antywirusowy on-line IP: *.warszawa.vectranet.pl 19.06.14, 10:37 a jaki byś mi polecał...? ten ESET to nie jest znana firma? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: program antywirusowy on-line IP: *.ip.netia.com.pl 30.06.14, 13:43 kolobos, po co się wtrącasz do dyskusji skoro nie chcesz pomóc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolobos Re: program antywirusowy on-line IP: *.zask.pl 30.06.14, 16:02 Z kim dyskutujesz? Sam ze soba? Nie musze pomagac, co nie znaczy, ze nie moge wyrazic swojego zdania. Wspolczesne skanery "online" rowniez wymagaja instalacji, dlatego lepszym rozwiazaniem jest zwykly program np. cureit oraz mbam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: program antywirusowy on-line IP: *.ip.netia.com.pl 01.07.14, 13:32 w tej chwili nie mam żadnego programu anty... warto wersją free Malwarebytes Anti-Malware 2.0.2.1012 przeskanować kompa? Polecasz go? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolobos Re: program antywirusowy on-line IP: *.zask.pl 01.07.14, 18:41 Tak jak napisalem wczesniej, polecam mbam. Jest darmowy i skuteczny, dlatego warto co jakis czas przeskanowac system. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: program antywirusowy on-line IP: *.warszawa.vectranet.pl 01.07.14, 21:14 dzięki Kolobos, tak też zrobię Odpowiedz Link Zgłoś