Dodaj do ulubionych

Win7 x64 wolny internet OTL I FRST

IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.10.15, 21:13
Jako, że poprzedni problem rozwiązałem tworzę nowy temat odnośnie problemów z prędkością internetu gdzie w trybie awaryjnym i na innych komputerach korzystających z tego samego łącza LTE, routera i tej samej jego sesji prędkość wynosi ok 38Mb/s a w trybie normalnym na pacjencie wynosi ok 4Mb/s wg wskazań speedtestów co odzwierciedlone jest w korzystaniu np. Problem jest nawet obejrzeć coś na yt w 480p (co raz buforowanie) gdzie wcześniej 4K nie było problemem. Usunięte zostały wszystkie wykryte przez AdwCleaner, mbam i cureit infekcje, zainstalowałem ponownie sterowniki karty sieciowej- nie pomogło.
otl:
extras
otl
frst:
addition
wklej.org/id/1810346/
shortcut
Proszę o pomoc.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Kolobos Re: Win7 x64 wolny internet OTL I FRST IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.15, 09:19
      To nie wina infekcji, do tego nie wiem po co piszesz to samo na paru forach? Wystarczy watek na elektrodzie.

Do tego nie napisales nic o karcie sieciowej.
    • Gość: Medi Re: Win7 x64 wolny internet OTL I FRST IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.10.15, 13:31
      Mam tam też założony post, zawsze z kilku pomysłów może coś będzie bo czuję, że temat będzie trudny do zgryzienia. Karta wifi Intel(R) Centrino(R) Wireless-N 2230, sprawdziłem w ustawieniach zaawansowanych tej karty agresywność mobilności- ustawiłem na najwyższą, oszczędzanie energii wyłączone.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka