pawel980 22.05.05, 19:30 a mianowicie nie chce mi sie skonczyc skanowanie w scandisk / zawesze zaczyna do nowa i tak bez konca / -czy to moze byc sprawka wirusa który spowodowal jakis błąd Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kolobos Re: mam bardzo malutki problemik.Prosze o pomoc IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.05.05, 19:51 Musisz zamknac wszystkie programy itd i dopiero skanowac inaczej nigdy nie przeskanujesz calego dysku. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel980 Re: mam bardzo malutki problemik.Prosze o pomoc 22.05.05, 19:57 jakoś jak wcześniej miałem włączone te programy co zwykle skanowałem to szybko przeleciało i było dobrze a teraz nie wiem ile bym czekał to i tak nie dojdzie do końca:( ale spróbuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolobos Re: mam bardzo malutki problemik.Prosze o pomoc IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.05.05, 20:01 Uruchom sobie scandisk pod dosem, bo jak rozumiem masz jaks windows 9x? Albo uzyj jakiegos innego programu lub tez uruchom windows w trybie awaryjnym i dopiero skanuj. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel980 Re: mam bardzo malutki problemik.Prosze o pomoc 22.05.05, 20:06 1.mam windows me. 2.już dobrze działa. 3.dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś