Dodaj do ulubionych

Kim jest KOLOBOS??

IP: *.adsl.inetia.pl 27.07.05, 17:33
heh ciekawi mnie czy Kolobos lubi tak pomagac czy moze po prostu jest na
etacie w gazecie...?
pozdro;)
Obserwuj wątek
    • neder Re: Kim jest KOLOBOS?? 27.07.05, 17:34
      taaa... na etacie... a swoje biuro ma w Apartamencie Królewskim.
      • Gość: podejrzliwy Re: Kim jest KOLOBOS?? IP: *.adsl.inetia.pl 27.07.05, 17:40
        o jeeshhu to wcale nie jest takie nieprawdopodobne zeby kazali jakiemus
        informatykowi obsługiwać forum..dzieki temu coraz wiecej wpisów. ruchu..itd.
        Poza tym Kolobos jak na sympatycznego altruistę/fajnego goscia. m.zd. zbyt
        czesto sobie dosc niemilo kpi z niewiedzy petentów...
        • neder Re: Kim jest KOLOBOS?? 27.07.05, 17:47
          ja się oczywiście w sprawach forumowych tak dobrze nie orientuję ale od takich
          spraw jak mówisz sa fora eksperckie - i tam pewnie tym ludziom płacą. Tak poza
          tym to chyba strasznie dużo osób ma tu obsesję na temat ukrytych praktyk
          mających na celu zwiekszyć ruch na forum..

PS. nie wiem ile musieliby mu płacić, żeby odpowiadał na posty w środku nocy (a
          czasem mu się to zdarza). Ja w każdym razie nie znam osób które aż tak kochają
          swoją pracę.

PS1. moim zdaniem powinni go zatrudnić ;p
          • Gość: ogarnięty_obsesją Re: Kim jest KOLOBOS?? IP: *.adsl.inetia.pl 27.07.05, 17:54
            z tym ze powinni to sie zdecydowanie zgadzam...;)
            • Gość: kbkaK Re: Kim jest KOLOBOS?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 21:24
              W czym tkwi problem? Nasz bohater sam niedawno napisał, że sprawdzenie loga trwa
              chwilę, więc jak ma chwilę to sprawdza (cytat z pamięci).
              Oho... ktoś tu staje się klasykiem - jest cytowany z pamięci.
              Ale swoją drogą zasługuje na to,
        • Gość: Kolobos Re: Kim jest KOLOBOS?? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.07.05, 00:04
          Informatyk na ogol uczy w szkole pisac w wordzie wiec nie wiem co mialby robic
          na forum ;-)
          Chyba jedyny + z takiego rozwiazania to wiecej odslon banera na gorze strony :P

heh, niewiedzy? raczej maksymalnego lenistwa i nie uzywania mozgu...
          oczywiscie osoby takie zaslaniaja sie czesto niewiedza itp rzeczami.
          Sympatyczny nie jestem i nigdy nie bylem ale jak ktos potrafi sam myslec i
          uzywa google to ma +
          • Gość: gello Re: Kim jest KOLOBOS?? IP: *.chello.pl 11.08.05, 19:28
            Jak wiesz skąd pobrac napisy do KOLOBOSA to pomóż!!!
    • Gość: Kolobos Re: Kim jest KOLOBOS?? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.07.05, 00:00
      Lubi pomagac!
    • Gość: jamajka79 Re: Kim jest KOLOBOS?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 16:59
      pisze te wirusy a potem pomaga je wywalać hehe
      sam kiedyś pisał ze na jego kompie sa same wirusy trojany wiec z jakiegos powodu
      je choduje:)
      ale niech nam żyje jak najdłużej dzieki niemu moj komp chodzi jak ta lala
      :) KOLOBOS mam nadzieje ze bedziesz dalej tak pomagal :) :) :) :)
    • Gość: romano Re: Kim jest KOLOBOS?? IP: *.UNUSED.EPIX.NET 03.08.05, 03:23
      On się tam bardzo nie spieszy z odkryciem się, ale coś z tym musi być. Z drugiej
      strony biorąc, zastanawiam się, czy w miejsce tych zalecanych przez niego
      płatnych programów nie można znależć relatywnie dobrych-bezpłatnych? Bez względu
      na wszystko, cieszyć się trzeba i dziękować mu za pomoc. Kiedyś on się sam
      odkryje, albo..... pomogą mu inni. W każdym bądz razie życzę mu dalszej dobrej
      współpracy z nami.
      • kalinowski11 Re: Kim jest KOLOBOS?? 03.08.05, 07:10
        Gość portalu: romano napisał(a):

> Z drugiej strony biorąc, zastanawiam się, czy w miejsce tych zalecanych przez
        > niego płatnych programów nie można znależć relatywnie dobrych-bezpłatnych?

A kiedy Kolobos polecał płatne programy ? Oj szukacie dziury w całym ...
        • Gość: romano Re: Kim jest KOLOBOS?? IP: *.UNUSED.EPIX.NET 13.08.05, 21:55
          Może się mylę, ale jestem prawie pewny, że: www.mrgregor.republika.pl jest jego
          propozycją. Tam znalazłem płatny. Jeżeli to nie jest jego, no to oczywiście moja
          obawa z jest niesłuszna. Na wszelki wypadek chyba to sprawdzę. Poza tym jestem
          zaniepokojony stylem, a raczej kulturą pomocy. Ty jesteś przyjacielu wolny od
          manifestowania ryzykownej postawy, jaką nie trudno doświadczyć właściwie tylko w
          polskim środowisku, a przede wszystkim na tym forum. Chodzi mi o bulwersującą
          etykę, uczestników Forum. Ta etyka w ich edukacji jest wypierana modelem
          socjalistycznej reakcji. Zobacz sam. Niedoświadczony w zakresie komputerów prosi
          o podstawową pomoc, jak np. podyktowanie podstawowych czynności niezbędnych do
          wykonania operacji, przy czym czyni to taktownie, bez żadnych pobudek
          dyskredytowania kogoś. No i właśnie. Na źle zinterpretowane zawolanie posypuje
          się grad rozjuszonych cwaniaków. Tu już na ten temat należało by pisać o
          potrzebie reformy edukacji i wyeliminowaniu chamickiego stylu paraliżującego
          edukację. Cały świat, za wyjątkiem tych źle wyedukowanych w Polsce, uważnie
          slucha pytania i na nie odpowiada. Jeżeli nie jest przygotowany do wydania
          treściwej i uznanej przez formy etyczne za stosowną, to milczy. Współpracuję z
          przedstawicielami przeróżnych narodowości, i tylko w środowisku żydowskim i
          dużej mierze polskim zauważam kataklizm. Już Rosjanie (ale nie jewro-rosjanie)
          wykazują w tej materii wyższość. Można by bylo zarzucać Italianom, czy
          Chindusom, ale nas interesuje nasze środowisko. Gdyby chociaż z pod strzechy
          udało się gdzieś wyciągnąć Kamyczka, to już by był sukces. Polskie środowisko,
          nie wyłączając absolwentów humanistycznych uczelni, jak i ich habilitowanych
          wykładowców, wymaga poważnej kontroli, czy etycznego szlifu. Sprawdż sam. Ilu
          takich jest w stanie prawidłowo i z godnością odpowiedzieć na proste pytanie?
          Jednak współpracuję z polską inteligencją techniczną lub artystyczną, która
          oprócz swoich bardzo wysokich kwalifikacji, żyje też wysokimi wartościami
          etycznymi. Niestety, to jest to generalnie wszystko.
          • kalinowski11 Re: Kim jest KOLOBOS?? 14.08.05, 09:51
            Gość portalu: romano napisał(a):

> Może się mylę, ale jestem prawie pewny, że: www.mrgregor.republika.pl jest jego
            > propozycją.

No to się mylisz Mgregor i Kolobos to dwie różne osoby ...

> Tam znalazłem płatny.

Co znalazłeś tam płatnego ?

> Niedoświadczony w zakresie komputerów prosi o podstawową pomoc,

Uwaga: zanim zapytasz - przejrzyj wątek z FAQ i przeszukaj forum. Odpowiedź
            zapewne już tu jest. Gdy pytasz wpisz treść pytania w tytule wątku!

Pozdrowienia z Gdańska :)
      • mbucz Re: Kim jest KOLOBOS?? 03.08.05, 09:46
        > strony biorąc, zastanawiam się, czy w miejsce tych zalecanych przez niego
        > płatnych programów nie można znależć relatywnie dobrych-bezpłatnych?

Konkrety chłopcze, bo śmieszny jesteś.
        • Gość: Primo555 Re: Kim jest KOLOBOS?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 19:46
          Kolobos to swietny fachowiec ktory zna sie na "rzeczy", gdyby nie on to byloby
          kiepsko na tym forum
    • Gość: jan Re: Kim jest KOLOBOS?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 21:18
      wścibski! ty nie byłeś chyba nigdy w tarapatach.Kolobos zawsze mi pomógł i nie
      wymondrzał się tak jak ty to robisz.Prrzemyśl to sobie.
    • Gość: gello Re: Kim jest KOLOBOS?? IP: *.chello.pl 09.08.05, 17:01
      Hej Kolobos!!! Nie wiesz skąd mogę pobrać napisy do filmu KOLOBOS???
    • mala20033 Re: Kim jest KOLOBOS?? 09.08.05, 17:33
      Czy to wazne??wazne ze pomaga roznym sierotom informatycznym...
    • Gość: jarek Re: Kim jest KOLOBOS?? IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 09.08.05, 23:55
      KOLOBOS JEST - WIELKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1- i BASTA
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka