greta.greta 14.10.05, 00:49 Czy to mozliwe żeby program antywirusowy traktował wszystkie cracki jako trojany i blokował ich użycie? Może czegoś nie wiem? Uświadomcie mnie proszę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kolobos Re: Trojany IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 14.10.05, 10:08 Cracki to "zle" programy dlatego antyvirus blokuje :P Oczywiscie niektore moga zawierac trojany itd ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
greta.greta Re: Trojany 14.10.05, 11:02 To co? Nie ryzykować uzycia cracku? Może jednak.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolobos Re: Trojany IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 14.10.05, 15:49 To pytanie zadaj sobie, a nie na forum! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XP Re: Trojany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 10:51 Niestety,nie bardzo wiem co to sa cracki.Program antywirusowy rozpoznaje złośliwy szkodliwy kod,a takich w cracku chyba się można tylko spodziewac.Rzetelność zależy od programu antywirusowego,dlatego nalezy go wybrac kierując się wskazówkami znajomych na których można polegać,zależnie od języka i kasy w kieszeni. Odpowiedz Link Zgłoś