Dodaj do ulubionych

clik-me-first.exe HELP ME.PLS

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.12.02, 15:19
hej,
skanowałam sobie wczoraj pilki Mks - Virem i wykrył mi trojana umijscowionego
w folderze c:\windows\temp jako click-me-first.exe, czy wie ktos co to i jak
sie tego pozbyc? pls prosze o wskazowki OSOBY KOMPETENTNE bo czytalam
poprzednie posty i jak doszlam do tego o jdbgmgr.exe to włos mi sie na głowie
jezył, mimo ze jestem laikiem......
Obserwuj wątek
    • Gość: Marek Re: clik-me-first.exe HELP ME.PLS IP: *.xlan.pl / 213.195.187.* 06.12.02, 18:05
      Ściągnij Anti-Trojana ze strony:
      www.anti-trojan.net/en/download.aspx
      W opcji "szukaj" zaznacz porty,rejestr,pliki i kasuj znalezione Trojany.
      Następnie klik na "szukaj" i ... czas na kawę.Potrwa to 20-30 minut.
      Powodzenia.
      • Gość: Ola Re: clik-me-first.exe HELP ME.PLS IP: *.man.polbox.pl 06.12.02, 18:39
        to właśnie jest najdziwniejsze, bo ściagnełam wczoraj Anti Trojana i...... nic
        mi nie znalazł, więc sprawdziłam jeszcze raz Nortonem Anti Virusem i ten
        znalazł trojana.... juz zupełnie nie wiem co o tym sądzić....... a nie za
        bardzo się na tym znam....
        • Gość: Marek Re: clik-me-first.exe HELP ME.PLS IP: *.xlan.pl / 213.195.187.* 07.12.02, 14:14
          Niestety nie używam Nortona więc go nie znam. Może to jednak kwestia jego
          ustawień? Każdy porządny antiwirus ma opcję leczenia,kwarantanny lub usunięcia
          zainfekowanego pliku. Może też antiwirus być w wersji ograniczonej bez usuwania
          wirusów.
          • Gość: Ola Re: clik-me-first.exe HELP ME.PLS IP: *.man.polbox.pl 07.12.02, 14:23
            dzięki, w istocie, choć nie dłao się go nareperwać to przechodzi terza
            kwarantannę, mnie tylko dziwi dlaczego specjalistyczny Anti Trojan nie wykrył
            trojana, którego Norton Anti Virus zdiagnozował jako trojana właśnie... ponadto
            wersja on line Anti Virusa pozwala ustalić adresy IP z którego komputer jest
            skanowany, ja to zrobiłam w i wykryłam intruza; jest to adres IP kogoś z mojej
            osiedlowej sieci... zastanawiam się po prostu jak obszedł mojego firewalla?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka