IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.06, 10:38
Co sądzicie o Symantec AntiVirus?
Obserwuj wątek
    • neder Re: symantec 15.04.06, 10:53
      zajrzyj do wątku z nagłówka forum. Nie ma sensu się powtarzać.
      pzdr
      • Gość: andrzej Re: symantec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.06, 10:57
        Dzięki za wnikliwą odpowiedź ale tam już zaglądałem i nic konkretnego na ten
        temat.
        • neder Re: symantec 15.04.06, 10:58
          jest beznadziejny. O to Ci chodziło? Na forum (tu i na Komputerach)jest mnóstwo
          takich wątków. Nie pytasz o to pierwszy...
          • Gość: andrzej Re: symantec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.06, 11:01
            Tak to mi wystarcza dzieki, sądzę że znasz się na tym a ja jestem zielony w
            tych sprawach. Wesołych Świąt
            • neder Re: symantec 15.04.06, 11:12
              Nie wiem czy to miała być ironia, ale...
              jesli chodzi o Nortona to w skrócie: zdania sa podzielone. jedni nie wyobrażają
              sobei bez niego życia, inni nie wyonrażają sobei życia z nim. ja akurat zaliczam
              sie do tej drugiej grupy. Według mnei, nie jest taki rewelacyjny, czuć dość
              wyraźnie, ze obciąża system. Jak dla mnie minusem jest także to, że wczepia się
              w system tak głęboko, że odinstalowanie go bez śladu jest niemożliwe.

Wesołych...

pzdr
              • Gość: andrzej Re: symantec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.06, 12:03
                Ależ skąd, żadna ironia! Ja na prawdę się nie znam na tym a chciałem kupić
                jakiś program antywirusowy i ten mi polecono. Dzięki za obszerną odpowiedź,
                pozdrawiam.
                • neder Re: symantec 15.04.06, 12:21
                  ja na poczatek poelciłabym Ci darmowego avasta. Jak się nie sprawdzi (a u mnie
                  się sprawdza od początku dostępu do netu) to dopiero wydawać kasę na jakiś
                  program ;)
                  pzdr
                  • Gość: andrzej Re: symantec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.06, 12:23
                    Dzięki za podpowiedź. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka