Gość: nina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.06, 20:52 Dlaczego avast nie może przeskanować niektórych programów?. dzięki za popowiedz! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: NINA Re: Leniwy AVAST? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.06, 22:39 SĄ TO PROGR ŚCIĄGNIĘTE PRZEZ PROG. E MULE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Leniwy AVAST? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.06.06, 12:20 Nie pisz z capslockiem! Moze pliki sa uzywane? Zreszta avast powinien wyswietlic dlaczego nie moze przeskanowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: epik Re: Leniwy AVAST? IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 22.06.06, 16:53 avast kiedy nei może zeskanować poliku odpowiada komunikatem, brak dostępu kod 0003. Niektóre pliki w emule są niedokończone, avast może nei zrozumiec formatu który nie zostal ukończony, nie jest mu przypisane rzadne rozszerzenie. Skanowanie abastem podczas pracy windows to bezsensowna forma sprawdzania czy mamy wirusy. uruchomienie skanowania przed bootowaniem sie systemu windows jest efektowne pod warunkiem że abast skanuje też pliki spakowane. Sam antywirus nei zabezpieczy twojego Windows, potrzebujesz firewalla, oczywiście skonfigurowanego porządnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: Leniwy AVAST? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.06, 20:42 czyli mam rozumieć że moje skan. Avast-em w normaslnym trybie tzn. powyłączane wszyst. programy niejest do końca w pełni wydajne? Wszyscy na forum go zachwalają a Wy mnie tutaj rozczarowaliście A może żle go używam?--A co do tych plików których Avast nie może przesk. mam to podane w raporcie> Pozdr. prosze o odpow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: - Re: Leniwy AVAST? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 16:36 T-800 niegdys twierdzil(a), ze zaden skan nie zastapi tzw. "swiadomego uzytkowania", tj. - nieklikania na wszystko, co pod mysze sie nawinie ;-) Tyle tytulem zarciku niewinnego. A na serio - z moich doswiadczen wynika, ze Avast jest wystarczajaco sprawny, jesli jest odpowiednio czesto aktualizowany. Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: Leniwy AVAST? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.06, 22:51 no właśnie o to chodziło-- Odpowiedz Link Zgłoś