Dodaj do ulubionych

Leniwy AVAST?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.06, 20:52
Dlaczego avast nie może przeskanować niektórych programów?.
dzięki za popowiedz!
Obserwuj wątek
    • Gość: k Re: Leniwy AVAST? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.06.06, 22:17
      Ktorych?
      • Gość: NINA Re: Leniwy AVAST? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.06, 22:39
        SĄ TO PROGR ŚCIĄGNIĘTE PRZEZ PROG. E MULE
        • Gość: k Re: Leniwy AVAST? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.06.06, 12:20
          Nie pisz z capslockiem!
          Moze pliki sa uzywane? Zreszta avast powinien wyswietlic dlaczego nie moze
          przeskanowac.
          • Gość: epik Re: Leniwy AVAST? IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 22.06.06, 16:53
            avast kiedy nei może zeskanować poliku odpowiada komunikatem, brak dostępu kod
            0003. Niektóre pliki w emule są niedokończone, avast może nei zrozumiec formatu
            który nie zostal ukończony, nie jest mu przypisane rzadne rozszerzenie.
            Skanowanie abastem podczas pracy windows to bezsensowna forma sprawdzania czy
            mamy wirusy.
            uruchomienie skanowania przed bootowaniem sie systemu windows jest efektowne pod
            warunkiem że abast skanuje też pliki spakowane.
            Sam antywirus nei zabezpieczy twojego Windows, potrzebujesz firewalla,
            oczywiście skonfigurowanego porządnie.
            • Gość: nina Re: Leniwy AVAST? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.06, 20:42
              czyli mam rozumieć że moje skan. Avast-em w normaslnym trybie tzn. powyłączane
              wszyst. programy niejest do końca w pełni wydajne? Wszyscy na forum go
              zachwalają a Wy mnie tutaj rozczarowaliście A może żle go używam?--A co do tych
              plików których Avast nie może przesk. mam to podane w raporcie> Pozdr. prosze o
              odpow.
              • Gość: - Re: Leniwy AVAST? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 16:36
                T-800 niegdys twierdzil(a), ze zaden skan nie zastapi tzw. "swiadomego uzytkowania", tj. - nieklikania na wszystko, co pod mysze sie nawinie ;-)
                Tyle tytulem zarciku niewinnego.
                A na serio - z moich doswiadczen wynika, ze Avast jest wystarczajaco sprawny, jesli jest odpowiednio czesto aktualizowany.
                Pozdrawiam :-)
                • Gość: nina Re: Leniwy AVAST? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.06, 22:51
                  no właśnie o to chodziło--
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka