Gość: mif IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.08, 12:05 Ostatnio poczta mnie zalewa (ponad 30 e-maili/godz.) Proszę o sprawdzenie loga i wsparcie (bo inaczej mnie zaleje ....krew) Z góry dziękuję linki: wklej.org/id/a5c4f091a0 wklej.org/id/50ff533aa1 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kolobos Re: potop poczty IP: *.escom.net.pl 01.03.08, 13:44 Skoro dostajesz poczte to Twoj komputer nie ma z tym zwiazku i nie ma potrzeby sprawdzania logow. Utworz w czytniku poczty filtr, ktory bedzie usuwal te maile lub utworz nowe konto. Odinstaluj Nortona i nie instaluj wiecej niz jednego antywirusa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mif Re: potop poczty - jeszcze raz proszę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.08, 14:15 Nortona usunąłem. Na otwartym Outlooku przychodzi więcej spamu, przypadek? :( Prosiłbym o sprawdzenie loga. Nie znam się, ale trochę śmieci tam jest, np. Nero Komp startuje wolno, pewnie przy czymś dłubie. Skype mam wyłączone na starcie. B. proszę o zerknięcie :) Następna sprawa: Comodo Firewall czy zainstalowany Spybotsd152 ? Co jeszcze? Pracuję na stronach bankowych, gry jakoś mnie nie cieszą, może brak czasu, a może za stary jestem :) Linki do C i H po odinstalowaniu Nortona: wklej.org/id/63e48787ff wklej.org/id/54dff9507c Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolobos Re: potop poczty - jeszcze raz proszę IP: *.escom.net.pl 02.03.08, 21:31 Log sprawdzilem i jest ok. Jak masz jakies zbedne wpisy/programy to mozesz sam usunac. Comodo to firwall, a spybot to antyspyware, wiec nie wiem o co pytasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mif Re: potop poczty - jeszcze raz proszę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.08, 22:09 Dzięki > Comodo to firwall, a spybot to antyspyware, wiec nie wiem o co pytasz Gdybym dar rozróżniania robactwa i antidotum na nie to nie zadawałbym pytań :) Czy zestaw: Avast, Spybot i Combo, to prawidłowy zestaw, czy o jednego grzyba (Combo)za dużo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolobos Re: potop poczty - jeszcze raz proszę IP: *.escom.net.pl 03.03.08, 09:03 Prawidlowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mif Re: potop poczty - Dzięęęęęęki N / T IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.08, 01:01 Odpowiedz Link Zgłoś