lgrzeda 08.04.08, 19:47 Od dłuższego czasu nie działa mi internet explorer, oprócz niego mam mozzila która działa dobrze. System skanowałem panda i spyware doctorem ale nic nie znalazły. Łukasz wklej.org/id/afe463ebce Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kolobos Re: problemy z explorerem IP: *.escom.net.pl 08.04.08, 20:09 Co znaczy nie dziala? Nie uruchamia sie czy uruchamia ale strony sie nie otwieraja? Zreszta to chyba nie ma zwiazku z tematyka tego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
lgrzeda Re: problemy z explorerem 08.04.08, 20:16 uruchamia sie tylko nie moge wejśc na żadną stronę tylko otwiera mi się strona z komunikatem poniższym Program Internet Explorer nie może wyświetlić witryny sieci Web Najbardziej prawdopodobne przyczyny: Nie masz połączenia z Internetem. Witryna sieci Web napotyka problemy. W adresie może być błąd w pisowni. Możesz spróbować wykonać następujące czynności: Sprawdź połączenie internetowe. Spróbuj odwiedzić inną witrynę sieci Web, aby upewnić się, że masz połączenie. Wpisz ponownie adres. Przejdź do poprzedniej strony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolobos Re: problemy z explorerem IP: *.escom.net.pl 08.04.08, 20:22 Nie zablokowales go Panda lub innym firewall'em? Odpowiedz Link Zgłoś