lupus76 08.09.08, 20:37 najlepiej zainstalować? Póki co mam darmowego AVG - ale najwyraźniej nie wystarcza. System win xp sp2. Ważne, zeby program nie był przesadnie skomplikowany w obsłudze - nie jestem specjalnie zaawansowanym użytkownikiem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nodka Re: Jaki antywirus IP: *.236.spine.pl 08.09.08, 23:21 Ja mam zainstalowany ESET Smart Security. Tylko tam jest wszystko , nie sam antywirus. Jestem z niego zadowolona, m.in. dlatego bo nie "muli" kompa tak jak Norton, którego miałam wczesniej. Niestety, ESET jest płatny. Licencja na 1 komp na rok kosztuje ok. 200 zł . Sam antywirus ok. 140 zł. Zobacz sobie www.eset.pl/nod32---skuteczny-antywirus.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyw Re: Jaki antywirus IP: *.ulanow5.lublin.pl 11.09.08, 16:13 Tak jak wyżej, NOD32, ewentualnie podobny w obsłudze i działaniu, tu masz wersje testowa: programy-dla-firmy.pl/antywirusy/avast-download.html Odpowiedz Link Zgłoś
mmalenski Re: Jaki antywirus 11.09.08, 22:16 Potwierdzam. Najlepszy jest Eset Smart Security. Kosztuje ok. 150 zł. Jest naprawdę dobry. Nie muli i zajmuje niewiele miejsca na dysku. To antywir, zapora i ochrona przed spamem w jednym. Jak ci szkoda kasy to można jeszcze spróbować z nielegalnego źródła - sieci torrent. Jest to o tyle dobre że taki ściągnięty za free program można mieć baaaardzo długo a to za sprawą fixa;P masz tu linka: www.mininova.org/tor/1614441 Wklej w google:) Odpowiedz Link Zgłoś
fpzg Re: Jaki antywirus 14.09.08, 10:32 Przetestuj rozwiązania firmy ESET. Za 128 zl kupisz roczną licencję na NOD32 Program chroni przed wirusami, trojanami, spyware, rootkitami, robakami internetowymi, a także przed adware i phishingiem. Dzięki niewidocznej pracy w tle zapewnia nieprzerwaną ochronę i komfort pracy. Za 185 zł kupisz roczną licencję na Eset Smart Security Jest to to pakiet bezpieczeństwa integrujący w jednym rozwiązaniu najnowszą wersję programu antywirusowego i antyspyware ESET NOD32, personal firewall oraz filtr antyspamowy. Całość tworzy skuteczne i bardzo szybkie narzędzie chroniące przed szerokim spektrum zagrożeń. Tak jak napisałem, legalnie możesz przetestować oba rozwiązania nic za to nie płacąc. Wystarczy pobrać wersje testowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pani Zosia Re: Jaki antywirus IP: *.CNet2.Gawex.PL 14.09.08, 12:58 Widze fpzg, że nawet w niedziele pracujesz dla ESET-a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bazyl Re: Jaki antywirus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.08, 11:51 mam pandę av+fw... ok. 130 zeta (kupiłem w lutym br.), ma zaletę: licencyja na 3 stanowiska. kupiłem dawno w mediamarkecie ==> była oferta specjalna na 1.5 roku. działa dobrze pod M$ VISTA. Odpowiedz Link Zgłoś