czarodziejkakubusia 28.05.07, 12:25 Wasz dzień w sobotę Jak się miewasz? Już pewnie wszystko dopiętę na ostatni guzik. Mi zostało jeszcze czasu,czuję spokój i mam nadzieję,że tak się utrzymam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nives1 Re: Nives - jak tam? 28.05.07, 12:39 Lekkie kombinacje czasowe Zdjecia jednak najwyraźniej zrobimy przed slubem czyli czeka nas jeżdżenie w te i wewte hhehe Jakoś spokojna jestem - jedyne co mnie trapi to zeby nie zrobic z siebie debilki jakimś "wypadkiem " Pracuje do środy, we czwartek próbna fryzurka i ostatnia przymiarka, w piątek paznokcie, spowiedź, alkohol, winietki i kwiaty dla rodziców do restauracji W sobotę jakiś ślub czy coś Nie denerwuję się raczej - minęło już prawie 290 dni przygotowań - czuję sie troszkę mądrzejsza heheh, a tak poza tym nie ukrywam ze jestem juz troszkę zmęczona przygotowaniami- chciałam zeby wszystko do siebie pasowało, żeby wszyscy byli zadowoleni. Nie wiem czy sie uda - bo szczerze to mało zwracałam uwagi na szczegóły, uznałam je za mało wazne. na szczęście po ślubie mam tydzień urlopu Będe odpoczywac i cieszyć się nowym stanem cywilnym Odpowiedz Link
listek_a Re: Nives - jak tam? 28.05.07, 12:42 > paznokcie, spowiedź, alkohol, winietki i kwiaty dla rodziców do restauracji > W sobotę jakiś ślub czy coś Moze lepiej alkohol spowiedz? Odpowiedz Link
mada.d.n Re: Nives - jak tam? 28.05.07, 12:53 ja osobiście nie rozumiem, jak możesz nie uważać za istotną tak ważnej i absolutnie istotnej rzeczy jak kolor serwetek? ;p a na serio - może dlatego, że to jeszcze 3,5 tyg, ale dzwonię, biegam, załatwiam, wydaję przy tym (niestety) mnóstwo kasy (oczywiście chwilami bywa to bardzo przyjemne ), ale jakoś jeszcze stres mnie nie dopał -na szczęście 26 dni Przestrzeń sugeruje, by się przemieszczać, jednak jedynym celem podróży mędrców jest ich dom. Odpowiedz Link
lubna Re: Nives - jak tam? 28.05.07, 22:58 No no, jeszcze 5 dni, ale masz super czas A jaka impreza Cię czeka Długo się bardzo przygotowywałaś, więc faktycznie dobrze, że już koniec. Albo raczej że "długo oczekiwany początek" Odpowiedz Link
czarodziejkakubusia Re: Nives - jak tam? 29.05.07, 10:04 A wiesz,ja też chciałabym,żeby już było po.Jestem wdzięczna za czas,jaki dostałam,aby przygotować się "organizacyjnie i duchowo",ale teraz mam już dość przygotowań,czekam na konkrety i na urlop,bo też potem mam wolne Odpowiedz Link
nives1 Re: Nives - jak tam? 29.05.07, 10:05 Najlepsze jest to ze my bardziej czekamy chyba na ten urlop hehehe Odpowiedz Link
mariposa Re: Nives - jak tam? 29.05.07, 10:15 glupio bylo sie przyznac, ale odkad kupilismy bilety to sama tez sie nie moge doczekac ;-P m. Odpowiedz Link
nives1 Re: Nives - jak tam? 29.05.07, 15:16 Jak mnie dziś coś nie trafi to sie cud stanie - znowu nie ma kontaktu z kamerzystą - zabiję gnoja jak go dorwę, a potem jeszcze go pozwę - ze mną się kurza noga nie zadziera I jeszcze z Marcinem trzeba do dentysty jechać bo zabek boli Na plu ostatnich dwóch dni uznaję zakup lodówki Odpowiedz Link
mariposa lodowki??? 29.05.07, 16:00 no ty to sie rzeczywiscie nie stresujesz... ;-P m. Odpowiedz Link
nives1 Re: lodowki??? 30.05.07, 10:00 No lodówki - przywiozą we czwartek Jeszcze musze tylko jedna szafkę z kuchni wynieść moje poprzednie cudo niestety nie nadaje sie do chłodzenia juz Aaa zapomiałabym - miałm dziś idiotyczny sen - byłam w jakimś takim pół śnie i wydawało mi sie że jest niedziela po ślubie - tylko za chiny nie mogłam sobie przypomnić jak wygladała ceremonia slubna Dopiero jak zadzwonił budzik to się zorientowalam ze to dopiero środa Odpowiedz Link
greene3 Re: lodowki??? 30.05.07, 18:23 Fajny sen - ja też już miałam sen niedzielny po - biegalismy z fotografem po łące zielonej na maksa i cieszylismy się, że już po, ale nie miałam pojęcia jak wyglądał ten dzień. hehe A co do dentysty, to jak nie macie sprawdzonego to szczerze polecam: www.stomatolog.priv.pl Odpowiedz Link
nives1 Re: Nives - jak tam? 31.05.07, 22:15 dzień dzisiejszy - suknia odebrana, fryzura zrobiona, lodówka odebrana aa i złamane 3 paznokcie - ale kto by się przejmował hie hie hie Powoli zaczynam się przyzwyczajać do przedstawiania się nowym nazwiskiem - śmiesznie brzmi jak sobie próbowałam wyobrazić jak sie w pracy przedstawiam : "Cityboard Media, Katarzyna Paetz , Dzień dobry "...... Heheheheh rotfl ;P Odpowiedz Link
mada.d.n Re: Nives - jak tam? 01.06.07, 09:44 mi zakładali tydzień temu skype'a w pracy -mam już na nowe nazwisko jeju, Kasia nie mogeę doczekać się jutra 22 dni Przestrzeń sugeruje, by się przemieszczać, jednak jedynym celem podróży mędrców jest ich dom. Odpowiedz Link
lubna Re: Nives - jak tam? 01.06.07, 11:30 ja też nie mogę mada, będziesz? bo my się wybieramy Odpowiedz Link
mada.d.n Re: Nives - jak tam? 01.06.07, 12:08 no pewno, że będę )))) razem z Tomkiem D macie okazję go poznać 22 dni Przestrzeń sugeruje, by się przemieszczać, jednak jedynym celem podróży mędrców jest ich dom. Odpowiedz Link
mada.d.n Re: Nie zapomnijcie o ryżu ;P 01.06.07, 18:10 spoko, ja kupię cały kilogram, poprzedni się zużył u Beatki 22 dni Przestrzeń sugeruje, by się przemieszczać, jednak jedynym celem podróży mędrców jest ich dom. Odpowiedz Link